2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Biliyorum çok heyecanlı oluyorsunuz ama 1 günlük gecikmeyle gidip test yaptırsanız da, testte beta hcg yüksek çıksa da erken davranmış olduğunuz için kese görünmeyecektir ultrasonda. O nedenle de kese görünene kadar o 1 hafta 10 gün ay acaba kimyasal gebelik mi şu mu bu mu diye kuruntu yapacaksınız. Ben yaşadım ordan biliyorum. Burdaki bir çoğumuz yaşadı. Reglinizin 1 hafta gecikmesini bekleyin. 1 haftanın sonunda yeniden test yapın ya da doğrudan kadın doğuma kan vermeye gidin derim. Böylece eğer gebelik varsa büyük ihtimalle keseyi de görür rahatlarsınız.

Doktor yönlendirdi gideceğim zaten 10 güne ama hep içimde acaba birşey mi gördü terslik mi var ondan mı yönlendiriyor duygularına hakim olamıyorum 😔Umarım herşey yolunda gider, sağlıklı sonuçlar alırız da hepimiz içimiz rahatlar artık 🙏🙏🙏
Amiiin inşallah 🙏🏻Yok annesi daha çok minik görmemiştir, bişey yokturda zaten içini ferah tut❤️ 🙏🏻Artık kadın doğumcular bulunan ilçede perinatolog varsa yönlendiriyorlar direk ,çokta iyi yapıyorlar bence..Allah başımızdan eksik etmesin onları

Kızlar bugun bi arkadasım bebeğinin cinsiyetini öğrendi:)) ramzi teorisi tuttu birde ikili testte hcg değeri varmış kan sonucunda 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kız diyorlarmış o da tutmuş😍😍😍 oğluşu olacak 🥰🥰🥰
Maşallah 🧿 bilmiyorum çevreniz de ki cinsiyetleri benim çevremde 10’da biri sadece erkek hepsi kız kimden duysam hep kız diyor 😊 bir komşunun 3 erkek çocuğu var 16 seneden sonra kızı olacak 🥰

Benim son adet tarihim 11 ocak ama geç döllenme olduğu için doktor 29 ocak diye baz aldı ultrasona da öyle girdi bilgileri fark kapansın kapanmasın bi sorun değil ki geç yumurtlamışız o yüzden geç döllenmiş yani bebek zaten geç oluştu normal bişey bu önemli olan geç döllenme tarihi ile gelişiminin uyumlu olması ona takılma bence
Hımm işte benimde 12 Şubat ama 17 felan baz alacak sanırım yarın belli olucak
Haklısın kız 🥰

Bugün bulantım,halsizligim resmen tavan yaptı.Manikur,pedikure gittim wala nerdeyse yarım bırakıp kalkicaktim perişan haldeyim açım😕.Yarın şirkete gidip gebelik bildirimi yapmaya karar verdim.Uzun uçuş yapicak performansım kalmadığını bugün anladım.Bu bulantı insanı perişan eden bişey😢

Ekim anneleride hep erkek çıkıyor diyor 😍😍😍 yada erkekler usg de daha çabuk bekli oluoyor olabilir 😁😁
Evet bende yokluyorum başa baş az kalmış gözüküyor 🥰 çok heyecanlı iki erkek annesi olarak en son düşündüğüm sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez evdekiler erkek düşünüyor diğerleri kız diye tutturuyor 🥰 sanki konu komşu eş dost ilk kez çocuk olacak havasındalar bunlar beni geriyor 🤦‍♀️

Evet bende yokluyorum başa baş az kalmış gözüküyor 🥰 çok heyecanlı iki erkek annesi olarak en son düşündüğüm sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez evdekiler erkek düşünüyor diğerleri kız diye tutturuyor 🥰 sanki konu komşu eş dost ilk kez çocuk olacak havasındalar bunlar beni geriyor 🤦‍♀️
Sen atmışmıydın usg fotonuu 😍😍

Ay hiç sorma herkesin bir fikri var bebek ile ilgili..

Hadi inşallah öğrenirsin o zaman 🥰🥰ben de 12+3 te gidecem ama soylemicek biliyorum neyse az kaldı sabredebilirim 😅 3. Gebeliğim olduğu için sanirim inanılmaz rahatım ve sabırlıyim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun canım.
İkinci hamileliğimde 39.8 i bulan ateşim oldu kanda enfeksiyon çıkmıştı hemen doktora gittim böbreğime vurmuştu çünkü ne olduğunu anlamamıştım yatış yapıp serum vermişti sonra antibiyotik ağrı kesici ve serum ile evde tedaviye devam ettim bir sıkıntı olmadı çok şükür. Ama ateş devam ediyorsa mutlaka doktorun bilmeli

bir günde düştü ateşim, çok sağ olun içim ferahladı biraz da olsa. Sizde bi sıkıntı olmamasına çok sevindim umarım bende de sorun çıkmaz 🤲🏻

X