2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Geçen sene hamile bir arkadaşa öyle demişti doktoru.Sadece plesanta aşağıda olduğu için sezeryanın biraz zor ve uzun sürer kanama vs anlamında demişti.Sağlıkla dünyaya getirdi yavrusunu merak etme canım

Ev işi nankör yap yap bitmez , kendini yorduğuna değmez , eşin de açlıktan ilgisizlikten ölmez , önce kendini ve bebeğini düşün , azıcık bencillik edebileceğimiz tek an özellikle ilk bebeği beklerken .

umarım dinlenirsen hersey normale döner

darısı başıma

Şuan tam da yaşadığım şey bu benim de sol tarafımda daha yoğun kasık ağrısı ara ara batma oluyor özellikle dün ve bugün , benim de çarşamba randevum var ondan bekliyorum inşallah benimki de mühim bir şey değildir .

Ben de bunu merak ediyordum benim de öyle batmalarım çok olmaya başladı.daha randevuya 2 hafta var.normalse iyi bari

ay ne güzel maşallah aynıyız ama benim doktor en son 8+4 de gördü 3 hafta sonra gel dedi.şimdiye randevu bulsaydım belki ben de hareketlerini görürdüm beklicez gari

Baktım ben de youtube da kaan kocatepe nin açıklamasına başlarda olabiliyor rahim büyüdükçe yukarı tekrar çıkıyor dedi o yüzden fazla da takmamaya çalışıcam stres yapmak daha kötü dinlenirim 1 hafta... benim okuduğum kötü yorumlar en kötü olanlardı heralde başlarda bi sıkıntım olmadığı için biraz ağır iş yaptım saldım kendimi demekki dikkat etmek gerekiyo ilk 3 ay
Aynen öyle inşallah teşekkür ederim

Ben de bunu merak ediyordum benim de öyle batmalarım çok olmaya başladı.daha randevuya 2 hafta var.normalse iyi bari
Bebeğin olduğu tarafta ağrı olabiliyor baskı yapiyodur

ay ne güzel maşallah aynıyız ama benim doktor en son 8+4 de gördü 3 hafta sonra gel dedi.şimdiye randevu bulsaydım belki ben de hareketlerini görürdüm beklicez gari
çok geç çağırıyolar dimi ya daha yeni bi hamilelik var en az muayene süresi bitmeden tekrar bi çağırabilirler yada bizmi acele ediyoruz anlamadım

çok geç çağırıyolar dimi ya daha yeni bi hamilelik var en az muayene süresi bitmeden tekrar bi çağırabilirler yada bizmi acele ediyoruz anlamadım
Hahah bence bizim içimiz içimize sığmıyor
İnsan Hergün görmek istiyo ama iyilerdir
Kanama agrı olmadığı sürece herşey yolundadır demişti Doktorum bana

Hahah bence bizim içimiz içimize sığmıyor
İnsan Hergün görmek istiyo ama iyilerdir
Kanama agrı olmadığı sürece herşey yolundadır demişti Doktorum bana
ağrıda cok nadir arada oluyor rahim içinde kese bebek büyüyor heralde ondan ama şükür dayanılmayacak agrılar değil hanilelik belrtilernz nasıl benm azaldı gibi akşamdan akşama bi bulantım oluyor o kadar bide uyku hali sürekli

Valla canım geliyor gidiyor gün gün tutmuyor Bişey olmazsa strese giriyoruz noldu birden bire sonra bir yorgunluk çöküyor arada bir mide bulantısı ama yine kötüsün psikolojim bozuldu yemekte yiyemez oldum şaşırdım

Evet gayet normal bu tarz ağrılar beklenen şeyler dedi ama siz yeni yaşıyorsunuz merak etmeniz normal dedi endişe edecek bşy yok şimdilik

aynen benimde öyle oluyor mutfaga girip yemek yapmak nasıl eziyet oldu ailem uzakta kaynvalidem memlekette yardım edenim yok eşim elinden geldiğince destek oluyor ama geçen akşam yemek yok nasıl yapıcam diye oturup ağladığımı biliyorum hormonlarda altust tabi

Evet o tür agrılar normalmış
Önemli olan dayanılmaz olmaması
Benim de göğüslerim arada gerginleşiyor yatamıyorum
Mide bulantısı , halsizlik hep devam eden şeyler
Valla kendimi aciz gibi hissediyorum hormonlardan sanırım
Hiç bişi yapamıyorum üzüyo bu durum beni

Hic sorma bende 5 gündür adım atmıyorum mutfağa eşim yapıyor ama anneme gideceğim çocukta var eşime fazla olduk biraz da annem baksın hem evim cok kokuyor biraz uzaklassam iyi olacak

Bende öyle yaptıgım seyleri artık yapamayınca üzülüyorumm bazen oturup aglıyorum gogus agrım eskisi gibi yok ya belirtilerim azaldı 9+2 olduk bence zamanla dahada azalıcak daha iyi olucaz insalalh ben hepsine ragzıyım yeterki bebeklerimiz sagkıklı olsunda bunların hepsi gelip geçici canım

Öyle tabi belirtilerde azalacak 3 ay geçsin bence yaza tadını çıkarıcaz bunlarn
Ya bide aklıma takılıyor doktor bana geç döllenme dedi
O aradaki fark zamanla kapanır dimi
herkes kapanır diyo
Bazen öne bile geçiyormuş ama insan düşünüyor yine

Hic sorma bende 5 gündür adım atmıyorum mutfağa eşim yapıyor ama anneme gideceğim çocukta var eşime fazla olduk biraz da annem baksın hem evim cok kokuyor biraz uzaklassam iyi olacak
Çocukta varsa daha zor oda ilgi bekler ister zor olur bende buzdolabının kapagını acınca cok kokuyor vallahi ama gecici bu durumlar 8 haftayı bitirdikten sonra eskiye göre daha bi rahatlamaya basladım sanki 9+2 yiz suan bnce gittikce azalıcak biraz sabır gerekiyor

Kapanıyo tabiki canım ona hiç takılma sen zamanla büyüdükçe önde cıkıcak kapatıcak aradaki farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…