2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de ne olduğunu bilmediğim için araştırdım ama olumlu düşünücem daha erken haftalardayım yukarı çıkma ihtimali varmış dikkat edicem daha beterlerinden korusun allah hepimizi inşallah 🤲😏

Aynı şey mi bilmiyorum ama benim kese rahmin alt kısmına yerleşmiş çok dikkat et ağır iş yapma yorulma ayakta kalma dedi 10gun sonra kendini toplamış dedi çok şükür ama korumaya dikkat etmeye devam. Pozitif enerji lazım şimdi bu miniklere kötü düşüncelere yer yok🤗

Bizim de acıbadem doğum paketimiz var. Ama özeldeki doktorları da karşılıyor paketler. Yani ücreti ödeyip başvuru yapıp yüzde 80ini geri ödeme alıyoruz sonrasında. İsterseniz bir sorun tekrar sigortaya.
Canım Anadolu benimkisi. Sigortadan sigortaya çok farklar oluyor. Siz özeldeki doktorları da karşılıyor derken özel muayenehaneleri mi diyorsunuz

ben kalp atışını duymak için gittikten sonra bir sonraki muayeneyi herhangi bir sorun olmadığı takdirde bir ay sonra yaparız dedi doktor, sizlerde de öyle mi, bir ay normal bir süre midir ikinci ayda yoksa daha mı sık olması gerek?

ben kalp atışını duymak için gittikten sonra bir sonraki muayeneyi herhangi bir sorun olmadığı takdirde bir ay sonra yaparız dedi doktor, sizlerde de öyle mi, bir ay normal bir süre midir ikinci ayda yoksa daha mı sık olması gerek?
uzun bi süre 1 ay yaa 1 ayı ikili tarama testınden snra yapıyolar dıe bılıyorum ben 8+5 cıkmıştım perşembe günü bana 2 hafta sonra gel demişti mesela

Çocukta varsa daha zor oda ilgi bekler ister zor olur bende buzdolabının kapagını acınca cok kokuyor vallahi ama gecici bu durumlar 8 haftayı bitirdikten sonra eskiye göre daha bi rahatlamaya basladım sanki 9+2 yiz suan bnce gittikce azalıcak biraz sabır gerekiyor
Ay ne güzel keşke 9 larda azalsa

Bana 3 hafta sonra gel demıstı ama ben 1 aya tamamlayıp öyle gitmeyı dusunuyorum bakalım.

Bana da 20 günde bir kontrol edicez demişti
Zaten sorun yoksa gerekte yok gibi
Kalpten sonra ikili test var sonra herşey rayına oturuyor
Sağlık ocağından takip ediyorlar aşılar için vs

Aynı şey mi bilmiyorum ama benim kese rahmin alt kısmına yerleşmiş çok dikkat et ağır iş yapma yorulma ayakta kalma dedi 10gun sonra kendini toplamış dedi çok şükür ama korumaya dikkat etmeye devam. Pozitif enerji lazım şimdi bu miniklere kötü düşüncelere yer yok🤗
Bilmem ki aynı şey mi acaba benim dediğim plasenta her neyse işte inşallah düzelir aynen stres yapmamak lazım kafayı bişeylerle meşgul edecem 1 hafta 😊

Merhaba canım. Eurofins 4000 ve Panorama 3500 bu iki firmanın fiyatları bunlar. Ben daha önce mol gebelik geçirdiğim için çok ağır süreçler atlattım özel bir durumdayım riskliyim , tüm kromozomları inceleyecek bir firma tercih ettik. Onda mikrodelesyonlar yok . Artık hayırlısı inş doğru karar vermişimdir. Normal gebelikler için daha farklı firmalar daha uyguna gelebilir. Onları tercih edebilirsiniz.
Sende yaptırdınmı canım? Ne zaman yaptırdın
Öyle tabi belirtilerde azalacak 3 ay geçsin bence yaza tadını çıkarıcaz bunlarn
Ya bide aklıma takılıyor doktor bana geç döllenme dedi
O aradaki fark zamanla kapanır dimi 🙄🤷🏼‍♀️
herkes kapanır diyo
Bazen öne bile geçiyormuş ama insan düşünüyor yine
geç döllenmeyse fark kapanmasada endişelenecek bişey yok canım normal olmuş oluyor önemli olan bi kontrolden diğer kontrole beklenen gelişim olmuşmu o önemli 🤗
Benide 20 gün sonra yani 10. Haftada çağırmıştı

AdaisyLove AdaisyLove bende oğlumda 16. Haftada öğrenmiştim çünkü oğlum göstermemişti😅 duruş şeklinden dolayı belli olmamıştı o zamana kadar. Bı sonraki kontrolüm 13+3 bu defa erken ogerenirim belki. Arkadaşım geçen 14de öğrendi ümitlendim🤩

Göğüs ucu yarası çok kötü gerçekten hep diyordum doğumdan bile zor çünkü geçmek bilmiyor 2 ay boyunca herşeyi denedim silikon uç göğüs kapağı değişik yağlar vs. En son bir hafta düzenli zeytinyağı sürmemle geçti. Şimdi bende çok düşünüyorum yine olursa diye. Gümüş göğüs kapağı alicam galiba ve doğumdan önce kullanmaya başlicam herkesin ortak görüşü onun kesin çözüm olduğu yönünde
Hadi inşallah öğrenirsin o zaman 🥰🥰ben de 12+3 te gidecem ama soylemicek biliyorum neyse az kaldı sabredebilirim 😅 3. Gebeliğim olduğu için sanirim inanılmaz rahatım ve sabırlıyim
Günaydın güzel anne adayları 🌼
Hafta sonu ateşlendim biraz (37.3) grip gibiydim buraya da yazmıştım. Yarın mutlaka doktora gidicem dua edin iyi şeyler söylesin çok ama çok korkuyorum.
Çevrenizee hamilelikte ateşlenen var mı bi sorun oluyor mu? İçim içimi yiyor ya bebeğe bir şey olduysa diye 🥺😔
Merhaba öncelikle geçmiş olsun canım.
İkinci hamileliğimde 39.8 i bulan ateşim oldu kanda enfeksiyon çıkmıştı hemen doktora gittim böbreğime vurmuştu çünkü ne olduğunu anlamamıştım yatış yapıp serum vermişti sonra antibiyotik ağrı kesici ve serum ile evde tedaviye devam ettim bir sıkıntı olmadı çok şükür. Ama ateş devam ediyorsa mutlaka doktorun bilmeli

Son düzenleme:
Kızlar normal şartlarda ben perşembe günü 2li teste gidecektim nifty yaptırdım ama yinede gitmelimiyim acaba burun kemiği ve ense ölçümünü kontrol için? Birde bu hafta 2li ye gidecek başka hamiş yokmuu
İkili teste gerek kalmıyor diye biliyorum cnm ama yine de doktorunu ara sor istersen. Sonuç cikinca da gidebilirsin hem kontrol hem sonucu görmüş olur doktorun

Kızlar normal şartlarda ben perşembe günü 2li teste gidecektim nifty yaptırdım ama yinede gitmelimiyim acaba burun kemiği ve ense ölçümünü kontrol için? Birde bu hafta 2li ye gidecek başka hamiş yokmuu
Selam . İkili üçlü testlere gerek kalmıcak demişti doktorum.Bence gerek yoktur. Ben de çarşamba günü nifty için kan veriyorum. Beni nıfty sonucu çıkınca perinatoloğa yönlendirdi bunlar için. Erken gibi geldi bunun için öyle değil mi ? Burun kemiği ense ölçümü için ona git, ayrıntılı baksın dedi ama acaba riskliyim diye mi böyle ? Sizler de böyle yönlendirme olmadı sanırım

Selam . İkili üçlü testlere gerek kalmıcak demişti doktorum.Bence gerek yoktur. Ben de çarşamba günü nifty için kan veriyorum. Beni nıfty sonucu çıkınca perinatoloğa yönlendirdi bunlar için. Erken gibi geldi bunun için öyle değil mi ? Burun kemiği ense ölçümü için ona git, ayrıntılı baksın dedi ama acaba riskliyim diye mi böyle ? Sizler de böyle yönlendirme olmadı sanırım
Kesinlikle erken değil canım,benim perinatologum hep her gebeyi en az 2 kere perinatolog görmeli der .Bi 12. haftada bi 21. Haftada detaylı usg için..

Sende yaptırdınmı canım? Ne zaman yaptırdın

geç döllenmeyse fark kapanmasada endişelenecek bişey yok canım normal olmuş oluyor önemli olan bi kontrolden diğer kontrole beklenen gelişim olmuşmu o önemli 🤗

Benide 20 gün sonra yani 10. Haftada çağırmıştı
Çarşamba gününe yönlendirme yapıldı. Çarşamba günü artık veriyorum kanı 10 +6 oluyorum sanırım 🙏

Kesinlikle erken değil canım,benim perinatologum hep her gebeyi en az 2 kere perinatolog görmeli der .Bi 12. haftada bi 21. Haftada detaylı usg için..
Doktor yönlendirdi gideceğim zaten 10 güne ama hep içimde acaba birşey mi gördü terslik mi var ondan mı yönlendiriyor duygularına hakim olamıyorum 😔Umarım herşey yolunda gider, sağlıklı sonuçlar alırız da hepimiz içimiz rahatlar artık 🙏🙏🙏

Kizlar bir gun gecikmeyle bu testi yptim.ilk once tek cizgi halinde cikti bi kac dkk sonra 2.belli olmaya basladi sizce kuruma cizgisimi?

Eklentiler

• 20210412_153552.jpg
    20210412_153552.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 41
X