2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Oncelikle herkese merhaba araniza katilmayi coknistiyorum ama malum ilk gevelik ilk telas moduna girdim o yuzden hamilelik donemleri yakin olan sizlere danismak istedim durum sizde nasil diye yardimci olursaniz sevinirim annisler...Ben test yaptim dun silik cikti kan testi verdim hemen 55.7 cikti ve adetime daha 3 gun vardi. Bu sabah yine test yaptim ama dunden daha silik cikti sanki acaba degerim dusuk ve git gide dusuyor mu ne dersiniz adete 3 gun varken bu deger normal mi insallah dusmez?

Arkadaşlar 4+3 haftalik hamileyim. Kasıklarima hala arada bi kramp giriyor. Sizlerde de oluyor mu ? Şiddetli bi agri degil hafif hafif agriyor sanki
Evet minik kramplar bende de oluyor. Hatta regl gibi hissediyorum ama hemen geçiyor. Sanırım ilk haftalarda normal birşey.

Hayırlı olsun öncelikle gününden önce öğrendiğin için normal bir değer bence. İki gün sonra tekrar baktır istersen için rahat eder

Güzel annelerim hayırlı cumalar Sizlerdede halsizlik ,iştahsızlık hali oluyor mu bthcg verirken vitaminlerimede baktırdım ama şükür hepsi güzeldi zaten 3 aydır kullanıyordum vitamin bu kadar erken başlamasına şaşırdım

Merhaba kızlar doktora gittim sonunda 4+5 haftalık kese göründü bugün çok şükür kan tahlillerinide verdim ama sonuçlar çıkmadı herşey yolunda gider sağlıkla gelir bebişler inşallah
Harika maşallah size sağlıkla ilerlesin inş hepimizin

Merhaba canım her hamilelik farklı kiminde halsizlik kiminde şişkinlik kiminde ağrı önemli olan herşeyin yolunda olması.. kaç haftalıksın? Acaba psikolojikmi yapıyorsun:)))

Merhaba hayırlı olsun değeriniz fazla bile çıkmış bana göre, testleri aynı marka ile mi yaptınız? Gönderin isterseniz bakalım

Merhaba canım her hamilelik farklı kiminde halsizlik kiminde şişkinlik kiminde ağrı önemli olan herşeyin yolunda olması.. kaç haftalıksın? Acaba psikolojikmi yapıyorsun:)))
Haftaya gidicem doktora canm ,çarşamba günü kan verdim 280 çıktı ,bugün yine verdim ..psikolojiktir belkide dediğin gibi olabilir sağlıklı ilerleyelimde başka hiçbirşey önemli değil

Merhaba hayırlı olsun değeriniz fazla bile çıkmış bana göre, testleri aynı marka ile mi yaptınız? Gönderin isterseniz bakalım
Keserek atabildim canim beyaz zeminli bugun siyah olan dun insallah kuruntu yapiyorumdur daha adetime 2 gun var pazar gunu olucam ve dun kan sonucum 55.7 cikti laboratuvardaki adam 1 1.5 haftalik falandir dedi tahmini

Eklentiler

• 20210305_115301.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 20210305_115231.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 39
Keserek atabildim canim beyaz zeminli bugun siyah olan dun insallah kuruntu yapiyorumdur daha adetime 2 gun var pazar gunu olucam ve dun kan sonucum 55.7 cikti laboratuvardaki adam 1 1.5 haftalik falandir dedi tahmini
Bence alt zemininde etkisi var koyu zemin çizgiyi daha belirgin gösteriyor bence ikiside aynı içini ferah tut değerin çok güzel

Bana da aynı gibi geldi içini ferah tut, istersen kan ver

İkinci gebeliğim akademisyenim kızım için baya doktorayı uzatmıştım tam ekim kasımda tezi verecektim kısmetse ikinci doğacak ozamana inşallah yapılır kariyerde üçüncüden sonra yaparsınız sizde hiç birşey için geç değil :)

Adetimin ilk geçtiği günlerde bendede vardı yumurtalama zamanımmış gibi inşallah bir sıkıntı yoktur korkmayın her gebelik farklıymış bende kızımdan bambaşka şeyler yaşıyorum şuan
Ama diğeri kuruduğu için daha koyu gibi görünüyordur bence korkmayın güzel düşünün
Merhaba kızlar doktora gittim sonunda 4+5 haftalık kese göründü bugün çok şükür kan tahlillerinide verdim ama sonuçlar çıkmadı herşey yolunda gider sağlıkla gelir bebişler inşallah
Maşallah benim randevu 13'ünde bakalım kalp atışını duyarız inşallah
Bende var halsizlik ve iştahsızlık kan değerlerimde demirim düşük çıktı demir ilacına başladık.

Dün kan vermiştim bugün sonucunu aldım demirim çok düşük. Doktor bana guatrın varmı dedim yok öyle bişiyim peki çarpıntın varmı dedi evet çarpıntım arada oluyor ama hamilelikten diyordum. Tsh hormonum yüksek çıkmış 3 hafta sonra bir daha kan vericem eğer yine çıkarsa ilaca başlayacakmışız hemen googleladım tabi ve korktum benzer şeyler yaşayan oldu mu hiç

Cevapladığınız için teşekkür ederim, benzer şeyler yaşayanları görünce az da olsa endişemiz azalıyor. İnşallah benim de geçer tez zamanda

Önceki gebeliğimde ben hipertroidi olmuştum ilk gittiğim doktor ilaç başlamamı önermişti daha sonra endokrinog ise gerek yok diyip kullanma demişti. Bir süre kullanmıştım ama zaten gebeliğim çok bulantı ve kusmalı geçtiği için ilacı da içemedim. Çok şükür kızım sağlıklı doğdu. Siz de ki sanırım hipotroid olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…