2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşlar 4+3 haftalik hamileyim. Kasıklarima hala arada bi kramp giriyor. Sizlerde de oluyor mu ? Şiddetli bi agri degil hafif hafif agriyor sanki

Merhaba sevgili hanımlar, sizleri bir kaç gündür takip ediyorum. Bir kızım var. Rabbim nasip ederse ben de kasım annesi olacağım. Adetim henüz bir gün geçti erken öğrendim.
Dünden beri vajinamda baskı hissi oluyor sanki bişey çıkacakmış gibi böyle bir şey yaşayan var mı? Kızımda sadece adet olcakmışım gibi kasık ağrısı çekmiştim ilk başlarda böyle bişey yaşamamıştım. Yaşayan var mıdır acaba

Hayırlı olsun canım evet bende aynı öyleydi bi kaç günde devam etti

Selam Arkadaşlar ben istanbuldan Fatıma. Sanırım içinizde en tecrübeli anne ben olabilirim 3.gebeliğim. İlk oğlumu 2009da ikinci oğlumu 2016da doğurdum. Eşim yıllardır peşimdeydi ve ikna etti beni nihayet. Doğum kontrol hapı kullanıyordum sadece 1 ay bıraktım ve sonuçRabbim hepimizin evlatlarını hayırlı kılsın inşallah. Devletine milletine dinine örfüne adetine bağlı insanlar olsunlarBu arada sanırım en yaşlıda benim 37yaşındayım.

Maşallah ne güzel hayırla sağlıkla olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…