- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Canım kaç gün geçti adetinSelam kızlar, bugün ben de tektar kan verdim 365 olmuşhaftaya kese randevusu var. Hepimize hayırlı haberler dilerim
Son adet tarihim 29 ocak, 30-32 günde bir adet oluyordum. Tam emin olamıyorum o yüzden.Canım kaç gün geçti adetin
Yaa ne güzelYumurtlama tarihlerimizde aynı
Benimde 16 sı pikti,17 si silikleşti çatladıYaa ne güzel15 ya da 16 şubat. Ovülasyon testinde görmüştüm
Ayy hadi inşallah, sağlıkla bekliyoruzBenimde 16 sı pikti,17 si silikleşti çatladıBebişler aynı zamanda gelecekler gibi inşallah
Bugün benimde ağrıdı canım kanama olmadığı sürece normalmişArkadaşlar 4+3 haftalik hamileyim. Kasıklarima hala arada bi kramp giriyor. Sizlerde de oluyor mu ? Şiddetli bi agri degil hafif hafif agriyor sanki
Tesekkur ederimBugün benimde ağrıdı canım kanama olmadığı sürece normalmiş
Hayırlı olsun canım evet bende aynı öyleydi bi kaç günde devam ettiMerhaba sevgili hanımlar, sizleri bir kaç gündür takip ediyorum. Bir kızım var. Rabbim nasip ederse ben de kasım annesi olacağım. Adetim henüz bir gün geçti erken öğrendim.
Dünden beri vajinamda baskı hissi oluyor sanki bişey çıkacakmış gibiböyle bir şey yaşayan var mı? Kızımda sadece adet olcakmışım gibi kasık ağrısı çekmiştim ilk başlarda böyle bişey yaşamamıştım. Yaşayan var mıdır acaba
Gayet iyi 4 gün içinKızlar pazar günü beta hcg 55ti,bugün287 olmuş. Artış normal mi sizce? Kafama takıldı
Teşekkür ederim cevapladığınız içinHayırlı olsun canım evet bende aynı öyleydi bi kaç günde devam etti
Gece hafta oluyordubendede şuan yok yerleşme tutunma zamanları ya ondan oluyor. SanırımArkadaşlar 4+3 haftalik hamileyim. Kasıklarima hala arada bi kramp giriyor. Sizlerde de oluyor mu ? Şiddetli bi agri degil hafif hafif agriyor sanki
Evet ama çok iyi oluyor uykuBenimde inanılmaz uykum geliyor öğlenden sonra okuldan gelince direk uyuyorum ilk gebeliğimde böyle uykucu olmamıştım
Sağol canım ya rahatladım biraz çok kafama takmaya başlamıştımGayet iyi 4 gün için
Maşallah ne güzel hayırla sağlıkla olsun inşallahSelam Arkadaşlar ben istanbuldan Fatıma. Sanırım içinizde en tecrübeli anne ben olabilirim3.gebeliğim. İlk oğlumu 2009da ikinci oğlumu 2016da doğurdum. Eşim yıllardır peşimdeydi ve ikna etti beni nihayet. Doğum kontrol hapı kullanıyordum sadece 1 ay bıraktım ve sonuç Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı kılsın inşallah. Devletine milletine dinine örfüne adetine bağlı insanlar olsunlar Bu arada sanırım en yaşlıda benim 37yaşındayım.