2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bence hiç önemli değil. Kızımda hep çok önde gidiyordu son zamanlarda aynı haftasını yakaladı hatta bazen geriye bile düştü doktor çok önemsemedi bunu
Cevap icin cok tesekkur ediyorum. Siz kacinci haftanizdasiniz ? Keseyi gordunuz mu ? Allah herkesin gebeligini tamamina erdirsin

Merhaba kızllar, bugun doktorra gitttim 4+4üm. Pazartesi 530 du. Dooktor keseyi göremedi. Bı tırstı. Biliyorm erken aslında. Ama 4 günde değerrler 2000 olmuştur dedim. 1 bucuk saat sonraa cıkcak sonuçlar

Hala doktora gitmeyenlerdenim. Erken gidip alttan muayene olmak istemiyorum. Çünkü erken gidince keseyi ancak alttan görebiliyolar8.hafta gidip direkt kalp atışını duymakta mantıklı

Hala doktora gitmeyenlerdenim. Erken gidip alttan muayene olmak istemiyorum. Çünkü erken gidince keseyi ancak alttan görebiliyolar8.hafta gidip direkt kalp atışını duymakta mantıklı
Evet mantikli.ama bizler malesev kotu tecrubesi olanlariz diye pinpirikliyiz

Değerlerim 3400 olmuş. Yarın alttan bakacağım dedi görünmesi lazım dedi. Gideceğim sanırım. Alttan muayene ile düşük arasında hüç bir bağlantı yokmuş kızlar. Youtubeda " Kağan Kocatepe" Yi dinlerseniz greksiz düşüncelerden kurtulursunuz.

Maşallah çok iyi. İnşallah yapabilirim. Siz de yaparsınız. hamilelik güzel geçerse çok zorlanmayiz inşallah

Tabiii ki,de yok.ama bazi kadinlar o aletden rahatsiz oluyorlarmiş.benim gibi zavallilar haric,o kadar kesilib bicildimki hepsi viz geliyir,yeterki kalbi duyulsun

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun..
Hic endişelenecek bir durum yok döllenme ile alakalı biseydir

Süreden ziyade betanın seviyesi önemli beta 1000-1500 fen sonra gözüküyor. Ben betam 2000ken görmüştüm. Haftaya takılmayın ..düzgün artıyorsa betanız 1000i geçince gözükecek

Çok şaşırdım değeriniz normal olmasına rağmen ilaç başlatmış benimki yüksek olmasına rağmen başlamadık endokrinolojiye gitme kararı aldım en iyi onlar bilir.
Normal koşullarda 5in üstünde ama Hamilelikte değer 2.5 üstüyse başlanıyor ilaç.Bir tiroid hastası olarak endokrin gitmenizi tavsiye ederim .

Süreden ziyade betanın seviyesi önemli beta 1000-1500 fen sonra gözüküyor. Ben betam 2000ken görmüştüm. Haftaya takılmayın ..düzgün artıyorsa betanız 1000i geçince gözükecek
Bu 1000 değeri alttan mı üstten için mi? Benim 3400 gözükmedi üstten

3 gün fark hiç önemli değil bı kaç hafta fark bile olabiliyor ultrasonda

Öyle bişey yok tabi benim iki düşük sonrasindaki hamileligimde doktor alttan muayene yaptı hep erkenden görebilmek için 4+6 da keseyi gördük 6+0da kalp atımı duyduk bı sorun yaşamadım

Merhaba Kasım anneleri Uygulamaya göre 4+6'dayım. Bu haftalarda kasıklarda ara ara batma normal midir? Yaşayan var mı? Arada bir kasık ve vajina bölgesinde batmalar oluyor sonra geçiyor. Bugün ilk defa oldu. Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?

Tabiii ki,de yok.ama bazi kadinlar o aletden rahatsiz oluyorlarmiş.benim gibi zavallilar haric,o kadar kesilib bicildimki hepsi viz geliyir,yeterki kalbi duyulsun
Ben de senin gibilerdenim ama bu sefer geç gideceğim kendimi tutacağım..yine de vajinal bakılır büyük ihtimal.Bebekler sağlıklı olsun da hiçbir şey önemli değil
Bu 1000 değeri alttan mı üstten için mi? Benim 3400 gözükmedi üstten
üstten görmek için 5000-6000civarı olması gerekiyormuş, endişelenme değerin çok güzel artmış ayrıca
Merhaba hepimiz yaşıyoruz bunu, normal bir durum

Bugün yemek yemekte su içmekte zorlanıyorum, tuhaf bir his var midemde bulantı gibi reflü gibi değişik bir şey..aranızda böyle şeyler yaşayan var mı peki, daha çok mu erken 5+0 oldum

Bir an için korkuttu batmalar açıkçası. Bu arada bende bulantı hiç yok. Ya çok erken ya da bulantısız devam edecek ki inşallah bulantısız devam eder mide sorunları için çubuk kraker tavsiye ediyorlar genelde çok zorlanırsanız deneyin işe yarar belki

Kızlar rahatladım teşekkürler. Ya işte bu panikler hep çok bilgi okumaktan.Fazla bilgi insani deli ediyor. Çift çizgi gördüğümden beri hamilelikten bi emin olamadım. Yok boş gebeliktir, yok kimyasaldır, yok düşük ihitmali...duymadığım birsürü sorun.. Benim de oyle olur diye kafama giriyor. Artık hiç bişey öprenmek istemiyorum artık forum araştırmaları yapmıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…