- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Cevap icin cok tesekkur ediyorum. Siz kacinci haftanizdasiniz ? Keseyi gordunuz mu ? Allah herkesin gebeligini tamamina erdirsinBence hiç önemli değil. Kızımda hep çok önde gidiyordu son zamanlarda aynı haftasını yakaladı hatta bazen geriye bile düştü doktor çok önemsemedi bunu
Evet mantikli.ama bizler malesev kotu tecrubesi olanlariz diye pinpirikliyizHala doktora gitmeyenlerdenim. Erken gidip alttan muayene olmak istemiyorum. Çünkü erken gidince keseyi ancak alttan görebiliyolar8.hafta gidip direkt kalp atışını duymakta mantıklı
Maşallah çok iyi. İnşallah yapabilirim. Siz de yaparsınız. hamilelik güzel geçerse çok zorlanmayiz inşallahİkinci gebeliğim akademisyenim kızım için baya doktorayı uzatmıştım tam ekim kasımda tezi verecektim kısmetse ikinci doğacak ozamana inşallah yapılır kariyerde üçüncüden sonra yaparsınız sizde hiç birşey için geç değil :)
Tabiii ki,de yok.ama bazi kadinlar o aletden rahatsiz oluyorlarmiş.benim gibi zavallilar haric,o kadar kesilib bicildimki hepsi viz geliyir,yeterki kalbi duyulsunDeğerlerim 3400 olmuş. Yarın alttan bakacağım dedi görünmesi lazım dedi. Gideceğim sanırım. Alttan muayene ile düşük arasında hüç bir bağlantı yokmuş kızlar. Youtubeda " Kağan Kocatepe" Yi dinlerseniz greksiz düşüncelerden kurtulursunuz.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun..Herseke merhaba, 15 subatta 5. Gun cift embriyo transferi oldum.idrarda 7. Gun pozitif oldugunu gordum kan verdim ve 140 gelmisti sonucum. Guzel guzel artti degerlerimde. Dun doktor kontrolum vardi. Keseyide gordumdoktorum 4+5 oldugunu soyledi ancak uygulamalarda 5+1 gosteriyordu. Sizce bu onemli bir durum mu ? Sizlerin ilk kontrolleri nasil geçti?
Süreden ziyade betanın seviyesi önemli beta 1000-1500 fen sonra gözüküyor. Ben betam 2000ken görmüştüm. Haftaya takılmayın ..düzgün artıyorsa betanız 1000i geçince gözükecekAnnişler hepinize merhaba :) Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırızBugünilk defa kontrole gittim keseyi görmek ümidi ile ancak sadece yerini görebildim koyu renkli henüz oluşmamış maalesef 5+1 günlük hamileyim. Sat 28 ocaktı. Gebelik de geç ortaya çıktı bende. Bugün dr'um geç döllenme olabilir haftaya pzt ya da salı gel kese görünür dedi ancak içimi bir huzursuzluk kapladı Adetlerim de çok düzenlidir böyle bişey olabilir mi sizce? Allah korusun dış gebelik olmasın... 26 şubatta betam 60, 1 martta 400'dü daha da kan vermedim. Siz keseyi ne kadar sonra görmüştünüz?
Normal koşullarda 5in üstünde ama Hamilelikte değer 2.5 üstüyse başlanıyor ilaç.Bir tiroid hastası olarak endokrin gitmenizi tavsiye ederim .Çok şaşırdım değeriniz normal olmasına rağmen ilaç başlatmış benimki yüksek olmasına rağmen başlamadık endokrinolojiye gitme kararı aldım en iyi onlar bilir.
Bu 1000 değeri alttan mı üstten için mi? Benim 3400 gözükmedi üsttenSüreden ziyade betanın seviyesi önemli beta 1000-1500 fen sonra gözüküyor. Ben betam 2000ken görmüştüm. Haftaya takılmayın ..düzgün artıyorsa betanız 1000i geçince gözükecek
3 gün fark hiç önemli değil bı kaç hafta fark bile olabiliyor ultrasondaHerseke merhaba, 15 subatta 5. Gun cift embriyo transferi oldum.idrarda 7. Gun pozitif oldugunu kan verdim ve 140 gelmisti sonucum. Guzel guzel artti degerlerimde. Dun doktor kontrolum vardi. Keseyide gordumdoktorum 4+5 oldugunu soyledi ancak uygulamalarda 5+1 gosteriyordu. Sizce bu onemli bir durum mu ? Sizlerin ilk kontrolleri nasil geçti?
Öyle bişey yok tabi benim iki düşük sonrasindaki hamileligimde doktor alttan muayene yaptı hep erkenden görebilmek için 4+6 da keseyi gördük 6+0da kalp atımı duyduk bı sorun yaşamadımDeğerlerim 3400 olmuş. Yarın alttan bakacağım dedi görünmesi lazım dedi. Gideceğim sanırım. Alttan muayene ile düşük arasında hüç bir bağlantı yokmuş kızlar. Youtubeda " Kağan Kocatepe" Yi dinlerseniz greksiz düşüncelerden kurtulursunuz.
Ben de senin gibilerdenimTabiii ki,de yok.ama bazi kadinlar o aletden rahatsiz oluyorlarmiş.benim gibi zavallilar haric,o kadar kesilib bicildimki hepsi viz geliyir,yeterki kalbi duyulsun
üstten görmek için 5000-6000civarı olması gerekiyormuş, endişelenme değerin çok güzel artmış ayrıcaBu 1000 değeri alttan mı üstten için mi? Benim 3400 gözükmedi üstten
Merhaba hepimiz yaşıyoruz bunu, normal bir durumMerhaba Kasım anneleriUygulamaya göre 4+6'dayım. Bu haftalarda kasıklarda ara ara batma normal midir? Yaşayan var mı? Arada bir kasık ve vajina bölgesinde batmalar oluyor sonra geçiyor. Bugün ilk defa oldu. Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
Bir an için korkuttu batmalar açıkçası. Bu arada bende bulantı hiç yok. Ya çok erken ya da bulantısız devam edecek ki inşallah bulantısız devam ederBen de senin gibilerdenimama bu sefer geç gideceğim kendimi tutacağım..yine de vajinal bakılır büyük ihtimal.Bebekler sağlıklı olsun da hiçbir şey önemli değil
üstten görmek için 5000-6000civarı olması gerekiyormuş, endişelenme değerin çok güzel artmış ayrıca
Merhaba hepimiz yaşıyoruz bunu, normal bir durum
Bugün yemek yemekte su içmekte zorlanıyorum, tuhaf bir his var midemde bulantı gibi reflü gibi değişik bir şey..aranızda böyle şeyler yaşayan var mı peki, daha çok mu erken5+0 oldum
Hic mi yok,daha erken mi?Kizlar -kasim anneleri kalp duyan var mi aranizda?