2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Tahmin edebiliyorum ne zorluklar yaşadığınızı.Umarım tekrarlanmaz ve herşey yolunda gider sizin için
Amin canim,Allah hasretinde olan herkese saglikli evlatlar nasip etsin,cok zor her ay beklenti icinde oluyor insan,kendinden dunyadan bikiyorsun

Yok daha ctesi gidicem doktora ctesi 38 pazartesi 127 bugün yani 3 gün sonra da 557 çıktı
Canim benim soyle anlatayim,ilkiyle sonuncun arasinda 5 gun var,az deyil,soyle soyleyim 38 cikdiginda daha yeni tutunduydu,5 gun sonra sıkı-sıkı tutunmuş,merak etme cok normal deyetler fazla diyil.sagliki olan zaten oyle olur az olsaydi kimyasal filan olurdu yada zayif.gayet saglikli inatci bebişimiz geliyor

Ya benim değerim 3 kat artıyo çoğul olmaz demi
Benimde 600-800 olması gereken değer 2070 çıkmıştı .. telaşla doktora gittim salı günü .. kese gözüktü ama tek :).. bende çoğul gebelikten korkmuştum.. ben 2 kez ölçtürdüm ama 6 günde 88 olan değer , 2072 olmuştu .

Nasibi varmış gelecek inşallah sağlıklı olarak bizimde korunurken oldu sürpriz olarak büyük konuşmuştum sürpriz diyenlere inanmıyorum diye başıma geldi aynı durum

Benimde inanılmaz uykum geliyor öğlenden sonra okuldan gelince direk uyuyorum ilk gebeliğimde böyle uykucu olmamıştım

Allah kalbimi biliyor bende ikiz olsun çok istiyorum Dün kan verdim 280 çıktı değerim yarın yine vereceğim haftayada kese görmeye inşallah..Sağlıklı ve hayırlı olsunda tek çift farketmez ama insan bi umutlanıyor işte

Sizde de varmı ihtimal ne güzelll

Nasibi varmış gelecek inşallah sağlıklı olarak bizimde korunurken oldu sürpriz olarak büyük konuşmuştum sürpriz diyenlere inanmıyorum diye başıma geldi aynı durum
Yaaa Ciddi misin ben de inanmazdım
Öyle valla olacağı varmış demek ki kötü şeyler düşünmek istemiyorum iyilere odaklaniyorum yavaş yavaş etksiinden çıkmaya başladım. Kariyer yapmayı ertelemiştim çocuklar biraz büyüsün demiştim ama bu gidişle ömür boyu kariyer yapamicamilk gebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…