- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Benımde 4 kat arttı beta, doktor ihtimal olduğunu söyledi kese randevumda belli olacakYok daha ctesi gidicem doktora ctesi 38 pazartesi 127 bugün yani 3 gün sonra da 557 çıktı
Maşallah Allah bağışlasın iki gün kalmış randevuya eğer çoğul gebelik varsa ultrasonda görülür zaten sağlıkla gelsin inşallahYok 7 yaşında bi kızım var bide 3 yıl önce hamile kalmıştım kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum
Annem ikiz düşüğü varBenımde 4 kat arttı beta, doktor ihtimal olduğunu söyledi kese randevumda belli olacakailenizde varmı
Sanmıyorum canım yaa boşuna korkmaYok daha ctesi gidicem doktora ctesi 38 pazartesi 127 bugün yani 3 gün sonra da 557 çıktı
Amin canim,Allah hasretinde olan herkese saglikli evlatlar nasip etsin,cok zor her ay beklenti icinde oluyor insan,kendinden dunyadan bikiyorsunTahmin edebiliyorum ne zorluklar yaşadığınızı.Umarım tekrarlanmaz ve herşey yolunda gider sizin için
Canim benim soyle anlatayim,ilkiyle sonuncun arasinda 5 gun var,az deyil,soyle soyleyim 38 cikdiginda daha yeni tutunduydu,5 gun sonra sıkı-sıkı tutunmuş,merak etme cok normal deyetler fazla diyil.sagliki olan zaten oyle olur az olsaydi kimyasal filan olurdu yada zayif.gayet saglikli inatci bebişimiz geliyorYok daha ctesi gidicem doktora ctesi 38 pazartesi 127 bugün yani 3 gün sonra da 557 çıktı
Evet ya var mı yok mu korkusuda var hamile gibi degilim sankiBenim hiç uykum yokama meme hassasiyeti şişkinlik gaz kabızlık hepsi var. Alt karnım ağrıyordu bugun yok hergün değişiyor
Benimde 600-800 olması gereken değer 2070 çıkmıştı .. telaşla doktora gittim salı günü .. kese gözüktü ama tek :).. bende çoğul gebelikten korkmuştum.. ben 2 kez ölçtürdüm ama 6 günde 88 olan değer , 2072 olmuştu .Ya benim değerim 3 kat artıyo çoğul olmaz demi
Nasibi varmış gelecek inşallah sağlıklı olarak bizimde korunurken oldu sürpriz olarak büyük konuşmuştum sürpriz diyenlere inanmıyorum diye başıma geldi aynı durumİyi akşamlar herkese. Öncelikle herkesi tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Ben de Pazartesi günü hormonlarimda sorun var sanıp doktora gidip ultrasonda bebeği gördüm. Korunuyorduk hiç beklemiyordum 3.cocugum olacak kısmetse. Sokun etkisinden cikabilmis değilim.
Benimde inanılmaz uykum geliyor öğlenden sonra okuldan gelince direk uyuyorum ilk gebeliğimde böyle uykucu olmamıştımMerhabalar bende 4+3 haftadayım 11 inde kese için çağırdı kızlar neler yapıyorsunuz çok uykum geliyor uyuyorum uyanık olduğum 7 saat felan karnım çok şiş gaz sancısı dışında birşey yok sizlerin nasıl
Hayırlısı olsun sizin ailede vardı sanırım dimi eşinizin ailesindeBenımde 4 kat arttı beta, doktor ihtimal olduğunu söyledi kese randevumda belli olacakailenizde varmı
Peki tek kese olup ikiz olabiliyor mu acabaBenimde 600-800 olması gereken değer 2070 çıkmıştı .. telaşla doktora gittim salı günü .. kese gözüktü ama tek :).. bende çoğul gebelikten korkmuştum.. ben 2 kez ölçtürdüm ama 6 günde 88 olan değer , 2072 olmuştu .
Eşimin tarafı full ikiz ama erkekten geçiyormu bilmiyorum bizim tarafta bildiğimiz yokHayırlısı olsun sizin ailede vardı sanırım dimi eşinizin ailesinde
Oluyor tabiki:)) tek yumurta ikiziPeki tek kese olup ikiz olabiliyor mu acaba
Tek yumurta ikiziyse tek kese olur , ama kesenin içinde embriyo oluşunca ya da görülünce anlaşılır tek mi çift mi .Peki tek kese olup ikiz olabiliyor mu acaba
Allah kalbimi biliyor bende ikiz olsun çok istiyorumEşimin tarafı full ikiz ama erkekten geçiyormu bilmiyorum bizim tarafta bildiğimiz yokOyuzden tek bebek olacağını düşünüyorum doktorda kesin demedi zaten hayırlısı ikiz olursa üzülmem hatta havalara uçarım
Sizde de varmı ihtimal ne güzelllAllah kalbimi biliyor bende ikiz olsun çok istiyorumDün kan verdim 280 çıktı değerim yarın yine vereceğim haftayada kese görmeye inşallah..Sağlıklı ve hayırlı olsunda tek çift farketmez ama insan bi umutlanıyor işte
Yaaa Ciddi misin ben de inanmazdımNasibi varmış gelecek inşallah sağlıklı olarak bizimde korunurken oldu sürpriz olarak büyük konuşmuştum sürpriz diyenlere inanmıyorum diye başıma geldi aynı durum
İhSizde de varmı ihtimal ne güzelll
canım kaç gün geçti adetinSelam kızlar, bugün ben de tektar kan verdim 365 olmuşhaftaya kese randevusu var. Hepimize hayırlı haberler dilerim