- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Evet ben de düşüklerde hiç 6. Haftayı geçemedim. Mthfr C677T heterozigot ve ace geni I/D varmış bende. Çok dr a sordum çok önemli değil dedi. Ama riske atmayacağım dediğin gibiCanim benim pihtilasma varsa,iyne şart.ben tup bebekde alerji verdim,doktor kan sulandirici iyneden zannedib kesdi,ve cocuk gitti.yok senin pihtilasman cok sorun diyil,hamile kalirsin 5-6 haftada dusuk olur diyor tum doktorlar ama,arasdirdim hangi doktor cif cizgiyi gorur gormez yaziyorsa o cocuklar geliyor,diyerleri bizleri terk ediyor
Yok bı etkisi olmadı hehangi bı tahlil yapılmadan verdi doktor öncesinde düşükler olduğu için sonrasında hiç tahlil yapılmadı doktor bana bebeğin yaşasın istiyorsan doğuma kadar kullanacaksın bunu dedi o lafi hic aklımdan çıkmadı. İğneleri kendim yaptım hep bazen göbeğim kanadı bazen iğneyi zorlamama rağmen batmadi morardigi oldu göbek büyüyünce bacağa geçtim yapamadım falan benim için yipraticiydi biraz ama değdi çok şükür hep sonunu düşündüm bendeÇok teşekkür ederimÇok şükür sağlıkla almışsınız kucağınıza 2. De yolda ne mutlu inşallah iğneye gerek duymazsınız.. bana da doğuma kadar kullanacaksın oksaparı dedi. Size olumsuz bir etkisi olmuş muydu? Ya da arada kan tahlili yaptırıyor muydunuz değerleriniz ne durumda diye? Sanırım karaciğere ya da kemiklere olumsuz etkileri olabliyormuş. Kanama riskleri zaten cabası.. mümkün oldukça düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil..
Çok şükürYok bı etkisi olmadı hehangi bı tahlil yapılmadan verdi doktor öncesinde düşükler olduğu için sonrasında hiç tahlil yapılmadı doktor bana bebeğin yaşasın istiyorsan doğuma kadar kullanacaksın bunu dedi o lafi hic aklımdan çıkmadı. İğneleri kendim yaptım hep bazen göbeğim kanadı bazen iğneyi zorlamama rağmen batmadi morardigi oldu göbek büyüyünce bacağa geçtim yapamadım falan benim için yipraticiydi biraz ama değdi çok şükür hep sonunu düşündüm bende
1250 di vajinal göründüKızlar beta değeriniz kaçken kese göründü bi yazar mısınız
Benim de mthfr c677t ve pai genim heterozigot, iki kaybım var ama ikincisinde aspirin kullanıyordum sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettim pıhtılaşmayla ilgisi yoktu, eğer sağlıklı gebelik olsaydı yine de kaybeder miydim tek aspirinle onu bilmiyoruz tabi... birincisinin nedenini de kesin bilmiyoruz ama büyük ihtimal o da öyleydi diyorlar. Benim sonuçlar için bana da ciddi değil hafif dediler ama bu sefer riske atmadık gebeliği öğrenir öğrenmez aspirin + oksapar 0.4 başladık. İnşallah kucağımıza alabiliriz sağlıklaEvet ben de düşüklerde hiç 6. Haftayı geçemedim. Mthfr C677T heterozigot ve ace geni I/D varmış bende. Çok dr a sordum çok önemli değil dedi. Ama riske atmayacağım dediğin gibi
İnşallahBenim de mthfr c677t ve pai genim heterozigot, iki kaybım var ama ikincisinde aspirin kullanıyordum sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettim pıhtılaşmayla ilgisi yoktu, eğer sağlıklı gebelik olsaydı yine de kaybeder miydim tek aspirinle onu bilmiyoruz tabi... birincisinin nedenini de kesin bilmiyoruz ama büyük ihtimal o da öyleydi diyorlar. Benim sonuçlar için bana da ciddi değil hafif dediler ama bu sefer riske atmadık gebeliği öğrenir öğrenmez aspirin + oksapar 0.4 başladık. İnşallah kucağımıza alabiliriz sağlıkla
Her zaman iyi düşünün iyi olsun inşallahÇok şükürDarısı bundan sonra hepimizin başına. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Başına gelmeyen anlayamaz, herkese de anlatılmaz.. olumlu düşünmeme sebep oldunuz sağ olun
Tup bebek biliyorsunuz embriolar seciliyor en guzeli koyuluyor,cift cizgiyi gordum,alerji yuzunden ilaci kesdik,sonrasinda hcg 360 iken kanama basladi ama 840 a kadar yukseldi sonra dususe gecdi.ilac vicutda biraz duruyor.anladigim ben o cif cizgiden cok gordum normal yolla ama olac olmadigi icin gittiler,hayirlisiİnşallahben de yumurtlamadan beri aspirin kullanıyordum. Ama ecopirin yazdı dr gebelik kesinleştikten sonra, bir farkı yok sanırım.. heterizigot olunca risk düşük oluyormuş. Diğer düşüklerimin ilk hcg değerleri hep düşüktü ve hiç ikiye katlamadı max. 200 ü gördüm ve kendiliğinden adetle zamanla azaldı. O yüzden dr hiç kan sulandrcıya başlamadı bile. Sağlıksızmış öyle dedi. Şimdi de insan düşünmeden edemiyor madem ilk hcg değeri iyi neden kan sulandırıcı?? Önlem amaçlı heralde.. bugün tekrar hcg baktıracağım artışı merak ediyorum
Benim 701 iken görüldü. Karın usg sindeKızlar beta değeriniz kaçken kese göründü bi yazar mısınız
Tahmin edebiliyorum ne zorluklar yaşadığınızı.Umarım tekrarlanmaz ve herşey yolunda gider sizin içinTup bebek biliyorsunuz embriolar seciliyor en guzeli koyuluyor,cift cizgiyi gordum,alerji yuzunden ilaci kesdik,sonrasinda hcg 360 iken kanama basladi ama 840 a kadar yukseldi sonra dususe gecdi.ilac vicutda biraz duruyor.anladigim ben o cif cizgiden cok gordum normal yolla ama olac olmadigi icin gittiler,hayirlisi
Hayırlı olsun çok kişinin başına gelmiştir bu ilk çocuk tüp bebek 2. SürprizHerkese merhaba, ben de aranıza katıldım süpriz yumurta olarak.. 2 yaşında bir oğlum var tüp bebekle hamile kaldım, sebepsiz infertiliteydi. Nasılsa olmuyor diye sadece takvim yöntemi ile korunuyorduk süpriz oldu, şoktayım hala :)
Keseyi gördünüz mü ? Kaçıncı bebeğinizYa benim değerim 3 kat artıyo çoğul olmaz demi
Yok daha ctesi gidicem doktora ctesi 38 pazartesi 127 bugün yani 3 gün sonra da 557 çıktıKeseyi gördünüz mü ? Kaçıncı bebeğiniz
Bence gayet normal ikiz olsa daha yüksek olur sanırım binlerde falan olurdu herhalde. Benim de sadece 4 gün geçmesine rağmen 701 çıktıYok daha ctesi gidicem doktora ctesi 38 pazartesi 127 bugün yani 3 gün sonra da 557 çıktı
Ben aradaki artıştan dolayı korktumBence gayet normal ikiz olsa daha yüksek olur sanırım binlerde falan olurdu herhalde. Benim de sadece 4 gün geçmesine rağmen 701 çıktı
Korkma cnm ya ilk gebeliğin miBen aradaki artıştan dolayı korktum
Yok 7 yaşında bi kızım var bide 3 yıl önce hamile kalmıştım kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştumKorkma cnm ya ilk gebeliğin mi