- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Evet şimdi farkettm bende.. 1 gün İçin çok normalNeden günlük baktırdınız1 gün için normal artmış bence, sorun olduğunu sanmıyorum
Beta değerine 2 günde bir bakılır sizinki gayet normalKızlar beta hcg dün 1076 ydı bugün 1672 çıkmış . Artma azalmış . Korktum. Anormal mi bu durum?
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler eğlencesine herkes bakar benceİyi aksamlar herkese cinsiyet tahmini için çin takvimine baktınız mı ben baktım erkek görünüyor bir buçuk yaşında da oğlum var o da erkek görünmüştü erkek oldu işin eğlencesi tabi bunlar hayırlı sağlıklı olsunlar öncelikle
Benim hiç uykum yokMerhabalar bende 4+3 haftadayım 11 inde kese için çağırdı kızlar neler yapıyorsunuz çok uykum geliyor uyuyorum uyanık olduğum 7 saat felan karnım çok şiş gaz sancısı dışında birşey yok sizlerin nasıl
Ya kusura bakmayın . Üzüntüden yanlış anlattım. Cımartwsi 532 Pazartesi 1072 çarşamba 1662 gibi değer çıktı. En son değer 2 kat artmadıBeta değerine 2 günde bir bakılır sizinki gayet normal
Neden günlük baktırdınız1 gün için normal artmış bence, sorun olduğunu sanmıyorum
Yanlış anlattım ilk panikle. Cumartesi 532 pazartesi 1072 çarşamba 1662 çıktı. Başta 2 kat artarken şimdi böyle olunca üzüldüm. Daha önce kötü bir tecrübem olmuştu. O yüzden bu hafta takipteydikDoktorunla görüştünmü ben ilk başta baktırdım bi daha baktırmıyorum çok fazla kafama takmamak için
benim doktorumun dediği: 0.6 katla -2.2 kat arası artış normal diye..şuan bi sorun yok gözüküyor ama 2 gün sonra kesin tekrar baktırın bence .. o sonuçtan sonra doktorunuzla görüşünYanlış anlattım ilk panikle. Cumartesi 532 pazartesi 1072 çarşamba 1662 çıktı. Başta 2 kat artarken şimdi böyle olunca üzüldüm. Daha önce kötü bir tecrübem olmuştu. O yüzden bu hafta takipteydik
Teşekkürler ama sanırım 0,6 kat bile artış olmamışbenim doktorumun dediği: 0.6 katla -2.2 kat arası artış normal diye..şuan bi sorun yok gözüküyor ama 2 gün sonra kesin tekrar baktırın bence .. o sonuçtan sonra doktorunuzla görüşün
şuan için normal değeriniz .. kan verdiğiniz saat bile etkiler 48 saat doldu mu dolmadı mı ?.. artış normal emin olun ama içinize sinmiyorsa aile hekiminize sorun ya da doktora gidin içiniz rahatlasın.. stres en zararlı şey bu dönemdeTeşekkürler ama sanırım 0,6 kat bile artış olmamışÇok üzüldüm
bende bi erkek cikiyor bi kiz her sitede farkli sey soyluyor vazgectim artikHayırlısı olsun sağlıkla gelsinler eğlencesine herkes bakar bencebenimde erkek çıkıyor
Amin sağlıkla inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinHayırlısı olsun sağlıkla gelsinler eğlencesine herkes bakar bencebenimde erkek çıkıyor
Bende her sitede denedimbende bi erkek cikiyor bi kiz her sitede farkli sey soyluyor vazgectim artik
Çokta inanmamak lazım hiç belli olmazzz (benımde hepsinde erkek.. Rus takviminede baktım sat girersem erkek yumurtlama girersem kız çıkıyorBende her sitede denedimısrarla erkek çıkıyor
Hayırlısı artıkÇokta inanmamak lazım hiç belli olmazzz (benımde hepsinde erkek.. Rus takviminede baktım sat girersem erkek yumurtlama girersem kız çıkıyorcanımın bebeği
Hayırlı olsun canım bebeğine sağlıkla kavuş inşMerhaba kızlar, öncelikle tebrikler, sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBen de dün kan verdim bhcg 151 çıktı. Yarın tekrar baktıracağım. Sat 29 ocak, yumurtlama 15/16 şubat. Öncesinde 3 düşüğüm oldu. İlk kez bu kadar yüksek değerle öğrendim Dr um oksapar 6000 lik başlattı. Artı aspirin de kullanıyorum. Bu kan sulandırıcılar çok tartışmalı bir konu. Doktordan doktora değişiyor. Endişeliyim, vücuduma gereksiz ilaç mı alıyorum diye. Bir yandan da kullanmazsam olumsuzluk yaşarmıyım diye de düşünmüyor değilim. Ayrıca progestan, folik,d ve b vitaminlerini de alıyorum. Biraz uzun oldu ama ayrıntılı paylaşmak istedim
Hayırlısı olsun sağlıkla ilerler inşallah bende iki düşükten sonraki hamileliğimde bunların hepsini kullandım son haftaya kadar iğne de kullandım çok şükür sağlıkla kavuştum şimdi doktora gitmedi. Daha iğne vercekmi ne kullancan bilmiyoru insallah iğneye gerek olmaz diyorumMerhaba kızlar, öncelikle tebrikler, sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBen de dün kan verdim bhcg 151 çıktı. Yarın tekrar baktıracağım. Sat 29 ocak, yumurtlama 15/16 şubat. Öncesinde 3 düşüğüm oldu. İlk kez bu kadar yüksek değerle öğrendim Dr um oksapar 6000 lik başlattı. Artı aspirin de kullanıyorum. Bu kan sulandırıcılar çok tartışmalı bir konu. Doktordan doktora değişiyor. Endişeliyim, vücuduma gereksiz ilaç mı alıyorum diye. Bir yandan da kullanmazsam olumsuzluk yaşarmıyım diye de düşünmüyor değilim. Ayrıca progestan, folik,d ve b vitaminlerini de alıyorum. Biraz uzun oldu ama ayrıntılı paylaşmak istedim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım bebeğine sağlıkla kavuş inşpıhtılaşma sorunu varsa kan sulandırıcı şart sanırım Sen doktoruna güven ama içinde şüphe varsa başka bir doktorda görün.. hayırlı olsun tekrardan
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun sağlıkla ilerler inşallah bende iki düşükten sonraki hamileliğimde bunların hepsini kullandım son haftaya kadar iğne de kullandım çok şükür sağlıkla kavuştum şimdi doktora gitmedi. Daha iğne vercekmi ne kullancan bilmiyoru insallah iğneye gerek olmaz diyorum
Canim benim pihtilasma varsa,iyne şart.ben tup bebekde alerji verdim,doktor kan sulandirici iyneden zannedib kesdi,ve cocuk gitti.yok senin pihtilasman cok sorun diyil,hamile kalirsin 5-6 haftada dusuk olur diyor tum doktorlar ama,arasdirdim hangi doktor cif cizgiyi gorur gormez yaziyorsa o cocuklar geliyor,diyerleri bizleri terk ediyorÇok teşekkür ederimYapılan pıhtılaşma testlerinde çok da ciddi olmayan sonuçlar var evet ama kimi doktor da hiç gereğinyok diyor. Şu anki dr uma güveneceğim sanırım belli bir süre..