- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
En kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim geçmiş olsunmelinda- değer düşüyor canım kimyasal gebelik maalesef
Ben sürekli içmeye çalışıyorum ama anlamadım vallaBende de var su içmiyorum çok ondan galiba
Bende de kabızlık, gaz, kasık ve bel ağrısı tam gaz devam, fazla su içmeye çok dikkat ediyorum ama hala sorun var.Kızlar kabızlık yaşayan var mı bende kabızlık başladı ya
Hadi inşallah güzel şeyler duyarsın umarımBende de kabızlık, gaz, kasık ve bel ağrısı tam gaz devam, fazla su içmeye çok dikkat ediyorum ama hala sorun var.
Bugün doktorumla konuşacağım randevu günüm belli olacak
Amin canım çok teşekkür ederimCanım üzgünümen kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sana Allah
Çok teşekkür ederimEn kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim geçmiş olsun
Ben bi turlu ayarlaymadim onunya tarihi giremiyorum kabul etmiyor sistem .aynen 1 Kasım olarak gözüküyor tahminiCanim ya niye senin yazin altinda dogumu gec yaziyor.adet 25 ise dogum 1.11.2021 olmasi lazim diyil mi?
Bende sizinle ayni durumdayim hic belirtim yok . Sadece arada giren kasık agrisiKızlar merhaba, ben 4+3 üm. Daha hiç doktora gitmedim. Çok şükür Hiç bir sorunum,gaz, bel agrısı, bulantı falan yok. Sadece kasıklarımda batma oluyor o kadar.
Beta değeriniz kaçMide bulantisi kendini iyiden iyiye hissettirmeye basladi, beni bu sabah 6da uyandirdi... gun icinde ara ara buradayim diyor. Gogusler artik cok aciyor... cuma kese gorecegim nasipse, insallah gorurum, insallah sagliklidir(lar)...
Neden günlük baktırdınızKızlar beta hcg dün 1076 ydı bugün 1672 çıkmış . Artma azalmış . Korktum. Anormal mi bu durum?
Doktorunla görüştünmü ben ilk başta baktırdım bi daha baktırmıyorum çok fazla kafama takmamak içinKızlar beta hcg dün 1076 ydı bugün 1672 çıkmış . Artma azalmış . Korktum. Anormal mi bu durum?