2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gebeliğinde hiç bel fıtığı yaşayan varmı üç gündür geçmeyen bacak ve bel ağrım vardı aslında yürüdüğümde iyiyim düz yatınca ve oturunca kötüyüm. Gece sağ bacağım uyuştu bacağım uyuştu kızımda kramp girmişti ama son haftalara doğru olmuştu daha yolun başındayım bunda. Kalsiyum kullanmam lazım galiba

Bende de kabızlık, gaz, kasık ve bel ağrısı tam gaz devam, fazla su içmeye çok dikkat ediyorum ama hala sorun var.
Bugün doktorumla konuşacağım randevu günüm belli olacak
Hadi inşallah güzel şeyler duyarsın umarım gaz yok bende ama kabızlık var bel ağrısı var

Kızlar merhaba, ben 4+3 üm. Daha hiç doktora gitmedim. Çok şükür Hiç bir sorunum,gaz, bel agrısı, bulantı falan yok. Sadece kasıklarımda batma oluyor o kadar.

Mide bulantisi kendini iyiden iyiye hissettirmeye basladi, beni bu sabah 6da uyandirdi... gun icinde ara ara buradayim diyor. Gogusler artik cok aciyor... cuma kese gorecegim nasipse, insallah gorurum, insallah sagliklidir(lar)...

benim karnim da agrilar devam ediyor kendimi çok şiş hissediyorum gazim da var kabizlik da basladi bol bol su iciyorum valla bi an once su belirtiler gecsin istiyorum cok bunaldim bu durumdan

Kızlar merhaba, ben 4+3 üm. Daha hiç doktora gitmedim. Çok şükür Hiç bir sorunum,gaz, bel agrısı, bulantı falan yok. Sadece kasıklarımda batma oluyor o kadar.
Bende sizinle ayni durumdayim hic belirtim yok . Sadece arada giren kasık agrisi

Merhabalar bende 4+3 haftadayım 11 inde kese için çağırdı kızlar neler yapıyorsunuz çok uykum geliyor uyuyorum uyanık olduğum 7 saat felan karnım çok şiş gaz sancısı dışında birşey yok sizlerin nasıl

İyi aksamlar herkese cinsiyet tahmini için çin takvimine baktınız mı ben baktım erkek görünüyor bir buçuk yaşında da oğlum var o da erkek görünmüştü erkek oldu işin eğlencesi tabi bunlar hayırlı sağlıklı olsunlar öncelikle

Kızlar beta hcg dün 1076 ydı bugün 1672 çıkmış . Artma azalmış . Korktum. Anormal mi bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…