- 13 Haziran 2011
- 12.641
- 7.668
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.701
İzmir de doğum alanında uzman bir hastaneye gidiyorum. 175 muayene. Doğum 5000 diye duydum. Ama sadece duydum sormadimBen şuan şırnaktayım burda doğum oranı çok yüksek olduğu için fiyat ucuz 100 TL ama doğum İzmir'de olacak inşallah orda ne kadardır bakalım
Rabbım yardımcın olsun arkadaşım. Sagliksiz gebeliktense vardır bir hayır.arkadaşlar kalp atışı alamadık yarın sabah kürtaj dedi doktor
Saçma çünkü kızımda birgun bile bulantı olmamistiKızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Doktorum 6 haftalık gittiğimde birkaç hafta sonra yaptırırız demişti ama ben ısrar ettim yaptirdimKızlar kan tahlılı vs testlerı ne zaman yaptırdınız?
Doktor saglık ocagına kaydını yaptırıp gereklı tahlıllerını yaptır 3 hafta sonra gel dedi. Testleri 3 hafta sonra yaptırayım dımu dedim evet dedi ama gec olmaz mı emın olamadım yanlıs anlasılmamı oldu acaba
Arkadasim yanlış anlamada ne balkon yikamasi...lekelenme zaten başlı başına bir tehlike iken neden yoruyorsun kendini...benim şükür lekeleme ağrı vs yok ama evi saldım çayıra Mevlam kayıra.. önce bebeğimizl düşünmeliyizProgestan içmeye başladığımda hemen lekelenmem kesilmişti 10 gündür filan yoktu bugün balkon yıkadım yine lekelenmem başladı. Umarım bişey olmamistr