- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 34
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.661
İnşallah bol bol dua edin.İçim rahatladı biraz şimdi çok teşekkürler :) bizde alttan kese gördük bugün bakmadı hiç karından 10 gün sonra da yine alttan bebeğe bakacağını söyledi. İnşallah bu sefer güzel gider her şey
sabahları açken dereotu canım bir tutamCok ılgınc bır cok kısı 2bucugun uzerındeyken doktor ılac basladı demıs ben de haliyle tedırgın oluyorum. 2.50 altında olması istenir normalde ılac sız dusurmenin yolu var mı acaba
Sormak lazım hastaneye belki onların doğum fotoğrafçısı vardır. Öyle malesefÇekilenler var yasak değil galiba tam özendiğimiz zamanlar virüsle geçiyo
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsunarkadaşlar kalp atışı alamadık yarın sabah kürtaj dedi doktor
Bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaret ama bulantı olmaması sağlıksız olduğuna işaret değildir. Bulantı insanın hormonları ve genetiği ile alakalıdır.Kızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Hergun dereotu yıyorum o zaman bundan sonra aç karnına. Maydanoz gibi düşük riski de oluşturmaz ınsallah. Allah razı olsun ben o kadar relax bır insandım kı elim kesıldı bısye olmaz deyıp gunlerde doktora gitmeyip enfeksıyon yuzunden parmagmın bır kısmında hareket problemı yasayan Ben.. Şuan karnımda ki yavruya bır sey olur mu diye resmen stress oluyorum içimden sürekli Ya hayy cekıyorum saglık versın şifa versin dıyesabahları açken dereotu canım bir tutam
Arkadaşlar bulantı olmama kusma olmama işini çok ciddiye almayın kısmette ne varsa o olacak. Bulantı ve kusma berbat bişey tüm hayatınızı etkiliyor bunların olmaması sağlıksız bir gebelik geçirdiğiniz anlamına gelmiyor sürekli kötü düşünerek hareket ederseniz vücudunuza boşuna stres yüklemiş oluyorsunuz bu da bebek için hiç iyi değil stresli anne demek stresli bebek demek..
Her şeyi akışına bırakın sakin bir hamilelik geçirmeye çalışın kimse kısmetten öteye gidemez ne yazık ki. İçinizi ferah tutun klâsik müzik dinleyin hem siz hem bebeğiniz sakinleşin inşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alacaz
Kısmetten öteye gidemez dediğiniz ya işte o cümle o tam teslimiyet o kadar rahatlatıyor ki ınsanı Allah razı olsun gerçekten öyle Allah a emanet yavrularımız Rabbim bizi onlarla sağlıkla sınav etmesin. Kısmetten öteye gidilmez cok dogruArkadaşlar bulantı olmama kusma olmama işini çok ciddiye almayın kısmette ne varsa o olacak. Bulantı ve kusma berbat bişey tüm hayatınızı etkiliyor bunların olmaması sağlıksız bir gebelik geçirdiğiniz anlamına gelmiyor sürekli kötü düşünerek hareket ederseniz vücudunuza boşuna stres yüklemiş oluyorsunuz bu da bebek için hiç iyi değil stresli anne demek stresli bebek demek..
Her şeyi akışına bırakın sakin bir hamilelik geçirmeye çalışın kimse kısmetten öteye gidemez ne yazık ki. İçinizi ferah tutun klâsik müzik dinleyin hem siz hem bebeğiniz sakinleşin inşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alacaz
Aynen oyle canim, dusunursek her şeyde stres yaratacak konu bulabiliriz, biraz akışı yaşamak gerek, en kotu zararı stresle verebiliriz hem bebeğimize hem kendimizeArkadaşlar bulantı olmama kusma olmama işini çok ciddiye almayın kısmette ne varsa o olacak. Bulantı ve kusma berbat bişey tüm hayatınızı etkiliyor bunların olmaması sağlıksız bir gebelik geçirdiğiniz anlamına gelmiyor sürekli kötü düşünerek hareket ederseniz vücudunuza boşuna stres yüklemiş oluyorsunuz bu da bebek için hiç iyi değil stresli anne demek stresli bebek demek..
Amin inşallah ama sen yine de araştırmadan yeme ne olur ne olmazHergun dereotu yıyorum o zaman bundan sonra aç karnına. Maydanoz gibi düşük riski de oluşturmaz ınsallah. Allah razı olsun ben o kadar relax bır insandım kı elim kesıldı bısye olmaz deyıp gunlerde doktora gitmeyip enfeksıyon yuzunden parmagmın bır kısmında hareket problemı yasayan Ben.. Şuan karnımda ki yavruya bır sey olur mu diye resmen stress oluyorum içimden sürekli Ya hayy cekıyorum saglık versın şifa versin dıye
Hayırlı olsunYaş 32 2.çocuk beklenen doğum tarihi 19.11.2021 kese görme 4+5 kalp atışı 6+3
İnşallahArkadaşlar bulantı olmama kusma olmama işini çok ciddiye almayın kısmette ne varsa o olacak. Bulantı ve kusma berbat bişey tüm hayatınızı etkiliyor bunların olmaması sağlıksız bir gebelik geçirdiğiniz anlamına gelmiyor sürekli kötü düşünerek hareket ederseniz vücudunuza boşuna stres yüklemiş oluyorsunuz bu da bebek için hiç iyi değil stresli anne demek stresli bebek demek..
Bakalım inşallah beklemek en zoruymuş Allah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallahevet boş küçük bir kese gözüküyor:) doktorlar bazen yorumluyor içi dolu gibi vs diye ama gözükmüyor net bir şekilde tabi. sonra bebek ve kalp atımını görmeye cağırırlar:)
Sizden de Allah razı OlsunKısmetten öteye gidemez dediğiniz ya işte o cümle o tam teslimiyet o kadar rahatlatıyor ki ınsanı Allah razı olsun gerçekten öyle Allah a emanet yavrularımız Rabbim bizi onlarla sağlıkla sınav etmesin. Kısmetten öteye gidilmez cok dogru
Yaaaa çok heyecanlı az kaldıYarın kalp atisi icin gidecegim, ben de duyayim o pitpitlari insallahhhhh
Kesinlikle öyle kendimizi üzüyoruz boşuna .oysa ki hamilelik o kadar mucizevi biir süreç ki her anın tadını çıkarmak gerek çünkü tekrarı olmuyor. Her gebelik farklı oluyor . Allah herkesin gönlüne göre versin canımAynen oyle canim, dusunursek her şeyde stres yaratacak konu bulabiliriz, biraz akışı yaşamak gerek, en kotu zararı stresle verebiliriz hem bebeğimize hem kendimize
Benimde 3 ve 4 lerde çıkmıştı bana da troid ilacı başladılar hamilelik boyunca kullanman lazım ilk 12 hafta 2.5 altında istiyoruz dedi tsh değeriniCok ılgınc bır cok kısı 2bucugun uzerındeyken doktor ılac basladı demıs ben de haliyle tedırgın oluyorum. 2.50 altında olması istenir normalde ılac sız dusurmenin yolu var mı acaba
İnşallahİnşallah bol bol dua edin.
Benimde 2 kaybım varama bir şekilde hayat devam ediyor, bir yerde sağlıklı bebişler dolduracak kucaklarımızı
Çok üzüldüm canım yaaaa üzülme diycem ama çok zor geçmişte aynısını yaşamış biri olarakarkadaşlar kalp atışı alamadık yarın sabah kürtaj dedi doktor
Benim de üç çıktı. Hamilelikte iki buçuk ve altını istiyoruz dedi doktorum. Dahiliye ile görüşeceğimDeğerli anne adayları kan testinde tsh değeriniz kaç cıktı 2.91 cıkmış benım bıraz tedırgın oldum. Daha bugun cıktı sonuçlar haftaya kontrolum var, doktora öncesinden mi gıtmem gerek yoksa 1 hafta beklesem mi bılemedım gebelıkte tsh önemli dıye bılıyorum