• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bunu ogrendigime cok sevindim. Insallah gecer.. Tesekkur ederim 🙏Evet suan kontrol edebiliyorum.. Cunku ben ne verirsem onu yiyor ama buyudugunde okula basladiginda kontrol edemeyecegim ve ceviz bir cok paketli urunun icinde bulunabiliyor. Gecmezse surekli bir tedirginlik.

Tesekkur ederim. Bizim sadece yuzde kabarikliklar ve kizarikliklar olustu, kasinma vs olmadi. Ama yemedi, yese belki biz de hastanelik olurduk.Tam olarak emin degilim ama sanirim kan testi yapilacak. Nisan ayinin sonunda randevumuz var Mayis basi gibi yaptiririz muhtemelen. Cok kotu olmus sizin ve cok hizli gelismis. Neye ugradiginizi sasirmissinizdir. :KK43: tekrar cok gecmis olsun.

Umarim.. Son gunlerde aptamil ile yasamaya basladi resmen. :KK43: Muzu, avokadoyu yerdi onlara bile burun kivirmaya basladi. Cok zorlanmaya basladim.

Corbada yese bile gunluk ihtiyacini karsilamaz ki. :KK43: corbada yumurtanin tadini almiyor cok sukur. Krep sevmiyor daha bu sabah yaptim yemedi.. Pankek hic denemedim seker konuyor diye.
Cevize alerjisi cikinca bal vermeyi ertelemistim Dun ilk defa cay kasiginin ucuyla verdim. 3 gun denedikten sonra bir reaksiyon gostermezse pankek yapip ustune bal surerim belki oyle yer. Bir umut.
Pankeke seker koymadan yapiyorum ben, seker koymaya gerek yok bence. Tatlandirmak istiyorsan karadut özü, pekmez, bal gibi koyabilirsin dedigin gibi. Elma konsantresi kullananlar da var. Ben bir yerden sekersiz hurma ile yapilan recellerden aldim, ondan da koyuyorm bazen az bsy

Yok canım perşembe gidicem.burda özel yok devlete de zor bulunuyor.hayırlısı bakalım.sen nasılsın oğluşun nasıl
Hayırlısı olsun insallah canim 🙏
Iyiym cok sukur, oglum da anneanneye alisma surecinde, saatlerce durmaksizin bagira bağıra ağlıyor ama yapacak bsy yok, alisacak bir sekilde.

Hayırlısı olsun insallah canim 🙏
Iyiym cok sukur, oglum da anneanneye alisma surecinde, saatlerce durmaksizin bagira bağıra ağlıyor ama yapacak bsy yok, alisacak bir sekilde.
Ah ya üzüldüm :( kıyamam ona :( inşallah hemen alışır da ağlamaz artık.babaannesi de bir an önce iyileşsin 🤲🏻

İnşallah yaa, aslinda ablamin oğlundan 5bucuk ay buyuk oglu ve 3e giden kızı da var ama işte bizimki daha cok aglamayi seçiyor maalesef 😬
Bakan kişiye anne gibi bağlanıyorlar ondan üzülüyordur kuzum :( öyle böyle alışacak tabi
herkesin derdi farklı oluyor.Allah imtihanımızı kolay eylesin

Bakan kişiye anne gibi bağlanıyorlar ondan üzülüyordur kuzum :KK43: öyle böyle alışacak tabi
herkesin derdi farklı oluyor.Allah imtihanımızı kolay eylesin
Onun da etkisi var ama, oldu olasi yabanilik de var, ayni odada farkli insanlarla birlikte dururken de sorun oluyordu daha yakina kadar 😔 saglik olsun da gerisi hallolur...

Onun da etkisi var ama, oldu olasi yabanilik de var, ayni odada farkli insanlarla birlikte dururken de sorun oluyordu daha yakina kadar 😔 saglik olsun da gerisi hallolur...
O yabanilik benim kızda da var.ağlamıyor ama kimseye sevdirmiyor kendini.ben olmayınca ağlıyormuş sonra sonra alışıyormuş.çok insan görmüyorlar ondan oluyor sanırım

O yabanilik benim kızda da var.ağlamıyor ama kimseye sevdirmiyor kendini.ben olmayınca ağlıyormuş sonra sonra alışıyormuş.çok insan görmüyorlar ondan oluyor sanırım
Yok ya surekli insan icindeyiz aslinda, huy biraz da sanirim. Sevdirmesin tamam ama ici cikmis gibi durmaksizin saatlerce agliyor. Zor bir surec 😔 alisacak bir şekilde artık...

Yok ya surekli insan icindeyiz aslinda, huy biraz da sanirim. Sevdirmesin tamam ama ici cikmis gibi durmaksizin saatlerce agliyor. Zor bir surec 😔 alisacak bir şekilde artık...
Huydandır o zaman dediğin gibi :( gerçekten zor Allah kolaylık versin 🤲🏻
Bu arada kv me bırakıp hastaneye gittim arkamdan çok ağlamış kuzeni gelince susmuş. Doktor 7+1 dedi netteki hesaba göre 7+6 kan-idrar verdim.Kalp atışını dinledim geldim.kızımı ihmal etmekten kıskanmasından korkuyorum inşallah ikisine de eşit yeterim 🤲🏻

Huydandır o zaman dediğin gibi :KK43: gerçekten zor Allah kolaylık versin 🤲🏻
Bu arada kv me bırakıp hastaneye gittim arkamdan çok ağlamış kuzeni gelince susmuş. Doktor 7+1 dedi netteki hesaba göre 7+6 kan-idrar verdim.Kalp atışını dinledim geldim.kızımı ihmal etmekten kıskanmasından korkuyorum inşallah ikisine de eşit yeterim 🤲🏻
Oh ne guzel bak en azindan oyalaniyor bir sure sonra, aferin kuzuma 🙏 alışkın degil ya ondan o, bizimki 2bucuk aydan beri bizsiz kaliyor ama kayinvalidemi cok benimsedigi için hic sorun olmuyordu.

Yaaa maasallah, cok sevindimm 😍 yaaa kiyamam bir bebis daha geliyor 🥲❤️ ufak tefek farklar oluyor, sonra kapanıyor o fark 🌺
Hic öyle düşünme, cok cabuk alisacak insallah, cok sevecek kardesini, arkadas gibi buyuyecekler 🥰🥰

Oh ne guzel bak en azindan oyalaniyor bir sure sonra, aferin kuzuma 🙏 alışkın degil ya ondan o, bizimki 2bucuk aydan beri bizsiz kaliyor ama kayinvalidemi cok benimsedigi için hic sorun olmuyordu.

Yaaa maasallah, cok sevindimm 😍 yaaa kiyamam bir bebis daha geliyor 🥲❤️ ufak tefek farklar oluyor, sonra kapanıyor o fark 🌺
Hic öyle düşünme, cok cabuk alisacak insallah, cok sevecek kardesini, arkadas gibi buyuyecekler 🥰🥰
Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin 😘❤️
Aynen kayınvalideni çok benimsemiş inşallah babaannesi biran önce iyileşir de kavuşurlar ❤️ Ama anneanneye de alışsa fena olmaz 🌸

Tebrik ederim canım. Şöyle bir bakmaya gelmiştim, görünce yazayım dedim 🤗

Yaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın herşey gönlünce olsun 🤗 kıskançlıklar illaki olacak ama biz bilinçli olursak üstesinden biraz gelebiliriz kriz zamanlarını iyi atlatmak lazım çocuk büyütmek zaten zor ama çok güzel birşey annelik kolay değil bir o kadar da gurur verici bir duygu allah yardımcımız olsun

Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin 😘❤️
Aynen kayınvalideni çok benimsemiş inşallah babaannesi biran önce iyileşir de kavuşurlar ❤️ Ama anneanneye de alışsa fena olmaz 🌸
Aminnnn insallah yaa. Kayinvalidemin bakmasını vs de gectim, yeter ki saglikli olsun ve birlikte vakit gecirebilsinler. Evet turlu turlu hal var, alismasi kesinlikle cok iyi olur. Sonucta o da cok iyi bakıyor, cok seviyor, orada guvende vs. Neyse bir sekilde alışacak artık 🙏🥲

Tebrik ederim canım. Şöyle bir bakmaya gelmiştim, görünce yazayım dedim 🤗
Sağolasın canım 🥰
Yaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın herşey gönlünce olsun 🤗 kıskançlıklar illaki olacak ama biz bilinçli olursak üstesinden biraz gelebiliriz kriz zamanlarını iyi atlatmak lazım çocuk büyütmek zaten zor ama çok güzel birşey annelik kolay değil bir o kadar da gurur verici bir duygu allah yardımcımız olsun
inşallah canım sağolasın 🥰 bilinçli olmak için sürekli okuyorum umarım bir faydası olur.dediğin gibi zor ama dünyanın en güzel duygusu 💕

Hayırlı olsun canım Allah saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah vayy be büyüdüler de şimdi kardeşlerimi oluyor ☺️

Hayırlı olsun canım Allah saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah vayy be büyüdüler de şimdi kardeşlerimi oluyor ☺️
Amin canım sağolasın 💕 aynen ne ara büyüdü oysaki daha 15 aylık 🙈ama abla olacağı varmış doğuma kadar 2 yaşında olur daha çok laftan anlar diyorum.hayırlısı ☺️

Back