• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşlar çok kötü bir zamandayız Allah enkazdakilerin ve çıkanların yardımcı olsun 🤲🏻 Böyle bir zamanda söylenmez ama dün adetimin 1 hafta geciktiği fark ettim önce emzirmektendir dedim ama yine de test yaptım hemen çift çizgi çıktı.duygularım karmakarışık korkuyorum kızım için üzülüyorum.sadece bir kere dikkat etmedik onda da hemen oldu.daha geçen çocuklar arası kaç yaş olmalı diye yazıyordum.2 yaş fazla küçük olmuş olacak sanırım.daha doktora gitmedim birkaç haftaya gidince tekrar yazarım
Allah hepsinin yardımcısı olsun İnşaAllah sağsalim çıkarlar 🤲
senin adına sevindim kardeş istiyordun bence arasının az olması hem alıştığın rutini bozmadan devamlılığı sağlar hem daha çabuk büyürler birlikte ❤️

Allah hepsinin yardımcısı olsun İnşaAllah sağsalim çıkarlar 🤲
senin adına sevindim kardeş istiyordun bence arasının az olması hem alıştığın rutini bozmadan devamlılığı sağlar hem daha çabuk büyürler birlikte ❤️
Amin aminn 🤲🏻 İnşallah dediğin gibi olur canım sanki iki çocuk annesi olmak için kendimi yetersiz güçsüz ve hazır hissetmiyorum ama zamanla geçer bu duygular inşallah

Arkadaşlar çok kötü bir zamandayız Allah enkazdakilerin ve çıkanların yardımcı olsun 🤲🏻 Böyle bir zamanda söylenmez ama dün adetimin 1 hafta geciktiği fark ettim önce emzirmektendir dedim ama yine de test yaptım hemen çift çizgi çıktı.duygularım karmakarışık korkuyorum kızım için üzülüyorum.sadece bir kere dikkat etmedik onda da hemen oldu.daha geçen çocuklar arası kaç yaş olmalı diye yazıyordum.2 yaş fazla küçük olmuş olacak sanırım.daha doktora gitmedim birkaç haftaya gidince tekrar yazarım
Hayırlı olsun, sağ sağlim kucağına almak nasip olsun

Arkadaşımın kızında vardı , ceviz fıstık vs.. 2.5 yaşında şuan tedavisiz geçmiş durumda..
Bunu ogrendigime cok sevindim. Insallah gecer.. Tesekkur ederim 🙏Evet suan kontrol edebiliyorum.. Cunku ben ne verirsem onu yiyor ama buyudugunde okula basladiginda kontrol edemeyecegim ve ceviz bir cok paketli urunun icinde bulunabiliyor. Gecmezse surekli bir tedirginlik.
Size de geçmiş olsun allahtan hemen farketmişsiniz benim oğluma tırnak ucundan daha ufak Bi cevizi rendelemiştim öyle yemişti beş dakika geçmeden hastanelik olduk çocuğun her yeri şişti kaşımaktan deliye dönmüştü doktor sadece ceviz değil kabuklu yemişi yasakladı bize 2 yaşına kadar

biz 9 aylıktı sanırım Bi deriden alerji testi yaptırdık ama tabi istediğimiz sonucu alamadık 2 yaşını bekliyoruz bakalım
Tesekkur ederim. Bizim sadece yuzde kabarikliklar ve kizarikliklar olustu, kasinma vs olmadi. Ama yemedi, yese belki biz de hastanelik olurduk.Tam olarak emin degilim ama sanirim kan testi yapilacak. Nisan ayinin sonunda randevumuz var Mayis basi gibi yaptiririz muhtemelen. Cok kotu olmus sizin ve cok hizli gelismis. Neye ugradiginizi sasirmissinizdir. :( tekrar cok gecmis olsun.
Öyleler gerçekten 🤭 düzelir canım ben de patlıcan yemezdim 11 yaşında başladım yemeye şimdi çok seviyorum 😄
Umarim.. Son gunlerde aptamil ile yasamaya basladi resmen. :KK43: Muzu, avokadoyu yerdi onlara bile burun kivirmaya basladi. Cok zorlanmaya basladim.
Corbaya terbiye yapıldığında, pankekte, krepte filan da mi yemiyor minnosko?
Corbada yese bile gunluk ihtiyacini karsilamaz ki. :KK43: corbada yumurtanin tadini almiyor cok sukur. Krep sevmiyor daha bu sabah yaptim yemedi.. Pankek hic denemedim seker konuyor diye.
Cevize alerjisi cikinca bal vermeyi ertelemistim Dun ilk defa cay kasiginin ucuyla verdim. 3 gun denedikten sonra bir reaksiyon gostermezse pankek yapip ustune bal surerim belki oyle yer. Bir umut.

Hayirli olsun arkadasim. Senin adina sevindim.
Bazi saglik sorunlarim var onlari hayirlisiyla hallettikten sonra ben de dusunuyorum Ikinciyi. Bence kardesler arasi cok fazla ara olunca da pek iyi olmuyor. Biz 3 kardesiz, aramizda baya yas farki var oradan biliyorum. 😬

Hayırlı olsun, sağ sağlim kucağına almak nasip olsun
İnşallah çok sağol
Hayirli olsun arkadasim. Senin adina sevindim.
Bazi saglik sorunlarim var onlari hayirlisiyla hallettikten sonra ben de dusunuyorum Ikinciyi. Bence kardesler arasi cok fazla ara olunca da pek iyi olmuyor. Biz 3 kardesiz, aramizda baya yas farki var oradan biliyorum. 😬
sağolasın sanada geçmiş olsun 🤲🏻 evet haklısın yaş farkı olunca da iyi olmuyor geçen konuşmuştuk burda.darısı isteyen herkesin başına olsun

Cok sevindim canım, kesinlikle kucuk degil, hem kardes hem arkadas gibi büyüyecekler, gözünüz aydin, inşallah her sey yolunda devam etsin, saglikla buyusun kuzucuklar. Doktora gidebildin mi?
Hanımlar dayler dayler dayler dayler hangi sehirde yasiyor bilen var mi? En son pazar gunu siteye girmis. Umarim iyidir.
Canim çok sukur iyiyiz Trakyadayim ben. Ama deprem durumu beni oldukça kotu etkiledi, yogun bir şekilde gruplarimdan vs koordine sağlayıp yardim organize etmeye çalıştım, derken kayinvalidem ile ilgili olumsuz bir haber aldik, oldukca kötüyüm. umarim her şey yoluna girecek cok sag ol 🙏

Cok sevindim canım, kesinlikle kucuk degil, hem kardes hem arkadas gibi büyüyecekler, gözünüz aydin, inşallah her sey yolunda devam etsin, saglikla buyusun kuzucuklar. Doktora gidebildin mi?

Canim çok sukur iyiyiz Trakyadayim ben. Ama deprem durumu beni oldukça kotu etkiledi, yogun bir şekilde gruplarimdan vs koordine sağlayıp yardim organize etmeye çalıştım, derken kayinvalidem ile ilgili olumsuz bir haber aldik, oldukca kötüyüm. umarim her şey yoluna girecek cok sag ol 🙏
Sağol canısı inşallah dediğin gibi olur 🤲🏻 24üne randevu aldım gidince yazarım.
Kayınvaliden için de üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girer

Ülke olarak hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. İzlemeye dayanamadigimiz olayları birilerinin yaşıyor olması korkunc
Hayırlı olsun benle doğum yapan bir arkadaşımda şimdi ikinciyi doğurmak üzere...evet anne için zor ama birlikte büyürler ne güzel ..sağlıkla gelsin inşallah

Sağol canısı inşallah dediğin gibi olur 🤲🏻 24üne randevu aldım gidince yazarım.
Kayınvaliden için de üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girer
Bekliyorum canım guzel haberlerini 🙏
Amin inşallah ya.. biz de çok üzgünüz. Babami kanserden kaybettim, kayinvalidemin de yeni çıktı ortaya, şimdi her şey cok belirsiz ama belirli olan sey ciddi bir ameliyat olacağı 😔

Çok şükür, iyi olmaniza sevindim. Etkilenilmeyecek gibi degil ki :( küçük bir kiyamet resmen. Kendimi o insanların yerine koyamiyorum bile, nefesim kesiliyor. :(

Kayinvalidene uzuldum..insallah ameliyati basarili gecer. Rabbim sifa versin insallah..

sağolasın sanada geçmiş olsun 🤲🏻 evet haklısın yaş farkı olunca da iyi olmuyor geçen konuşmuştuk burda.darısı isteyen herkesin başına olsun
Tesekkur ederim arkadasim.
Birkac gundur Basim donuyordu, ates basmasi, uyku hali, hafif mide bulantim falan oldu. Bugun de kasiklarimda batmalar var.. Ayni ilk hamileligimdeki gibi hissediyorum. Olamaz strestendir falan diye dusunuyorum ama icime de kurt dustu. 😐
Hem istiyorum, hem de hazir degilim. Hayirlisi bakalim.

Ülke olarak hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. İzlemeye dayanamadigimiz olayları birilerinin yaşıyor olması korkunc

Hayırlı olsun benle doğum yapan bir arkadaşımda şimdi ikinciyi doğurmak üzere...evet anne için zor ama birlikte büyürler ne güzel ..sağlıkla gelsin inşallah
Sağol canım inşallah 🤲🏻 ben de öyle düşünüyorum zor yanlarını düşünmek istemiyorum şimdilik hayırlısı bakalım arkadaşında sağlıcakla kucağına alsın inşallah
Amin inşallah ya.. biz de çok üzgünüz. Babami kanserden kaybettim, kayinvalidemin de yeni çıktı ortaya, şimdi her şey cok belirsiz ama belirli olan sey ciddi bir ameliyat olacağı 😔
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın 🤲🏻 Sen kayınvalidenle iyidin :KK43: inşallah kolayca atlatır ameliyatı sağlığına hemen kavuşur iyi düşünelim iyi olsun 🤲🏻
Tesekkur ederim arkadasim.
Birkac gundur Basim donuyordu, ates basmasi, uyku hali, hafif mide bulantim falan oldu. Bugun de kasiklarimda batmalar var.. Ayni ilk hamileligimdeki gibi hissediyorum. Olamaz strestendir falan diye dusunuyorum ama icime de kurt dustu. 😐
Hem istiyorum, hem de hazir degilim. Hayirlisi bakalim.
Hayırlısı olsun ikinci çocuk ne zaman olursa olsun hazır olmucaz sanırım.test yaparsan haber ver bize de.gönlünce olsun 🤲🏻
ben de belirti olmadı bir tek hafif pembe leke olmuştu.bir de emzirirken göğüslerim ağrıyordu. şimdi hep uykum var.kızım uyumasa da akşam 10da yatar oldum

Çok şükür, iyi olmaniza sevindim. Etkilenilmeyecek gibi degil ki :KK43: küçük bir kiyamet resmen. Kendimi o insanların yerine koyamiyorum bile, nefesim kesiliyor. :KK43:

Kayinvalidene uzuldum..insallah ameliyati basarili gecer. Rabbim sifa versin insallah..
Cok zor cok... Neler neler yasiyor insanlar, her gecen gun de farklı zorluklar 🥺🥺🥺 nasil atlatacagiz bilmiyorum ama unutmayalim istiyorum, alismayalim 😔😔
Cok teşekkür ederim, aminnn insallah çok sag ol 🙏

Sağol canım inşallah 🤲🏻 ben de öyle düşünüyorum zor yanlarını düşünmek istemiyorum şimdilik hayırlısı bakalım arkadaşında sağlıcakla kucağına alsın inşallah

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın 🤲🏻 Sen kayınvalidenle iyidin :KK43: inşallah kolayca atlatır ameliyatı sağlığına hemen kavuşur iyi düşünelim iyi olsun 🤲🏻

Hayırlısı olsun ikinci çocuk ne zaman olursa olsun hazır olmucaz sanırım.test yaparsan haber ver bize de.gönlünce olsun 🤲🏻
ben de belirti olmadı bir tek hafif pembe leke olmuştu.bir de emzirirken göğüslerim ağrıyordu. şimdi hep uykum var.kızım uyumasa da akşam 10da yatar oldum
Aminn, cok sag ol canim. Evet çok iyi aramiz, çok iyi bir insan, cok iyi niyetli, hep baskalarini düşünür, cok baska bir insan. Amin insallah 🙏

Allah rahmet eylesin babacığına inşallah kayınvalidenin ameliyatı iyi geçer allah şafi ismiyle şifa versin 😔

Back