Ya çabuk çıkması çok iyi mi bilemedim, yavas yavas çıkması daha saglam olur hissi veriyor bana nedense, hatta oyle bsyler de kalmis aklimda belki de okudum. Simdi mesela her disini fircalayabilmemiz gerekiyor ama arkalara ulasabilmek ne mümkün, boyle olunca da tedirgin oluyorum. Biraz daha buyumus olsaydi daha iyi anlardi fircalamak temizlemek vs musaade de ederdi. Aman saglikli olsunlar da hepsi gelip gecici iste
Yok be canim, ben çalışıyorum 2bucuk aylık olduğundan beri. Ama bence anliyorlar yine de annelik, koşulsuz sevmek, sonuna kadar naz gecirmek vs icgudusel sanirim onlar için
sağlıklı olsunlar da, bugunler bile saka gibi, ne ara 14 ay gectiler vay beee....
Granul biz de kullandik ama 4 aydır filan kullanmiyorum, ilkler daha zorlamisti sonradan daha kolay cikmaya basladi ama ne kadar kolay olsa da yavrucuklara yazik hakikaten biz bu kadar kisa surede bu kadar fazla diş çıkarsak hastanelik oluruz, bebiskolarin dunyasi ne zor
maasallah hepsine
İshal durumu olmadi bizde dişten dolayı. Ama olabiliyormus bazı bebislerde. İnsallah cabucacik gecsin, cok zor ishal olunca. Bagirsak florasını duzenlemek için corbasina biraz bamya katabilirsin. Bi de bilmiyorum senin bebis seviyor mu ama bizimki sari leblebi hastasi, ondan verebilirsin bol bol. Cok gecmis olsun kuzucuguma