Nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun canım
Kahvaltıda 1 çay bardağı yarısı su yarısı süt olacak şekilde verebilirsin hiç vermemezlik te bence iyi değil ondan da vitamin alsın günün diğer kalan kısmında da yoğurt verirsin ben bal da veriyorum kahvaltıda 1 tatlı kaşığı kadar
Gece yatmadan önce muhallebi veya mama pişiriyprum ben de hiç değişmedim ama bu aralar dişten midir yoksa atak haftasından midir bilmiyorum uyanıyo biraz uyanık kalıyo o zaman da aç yatmıyo tekrar mama yapıp yatırıyorum 3 gecedir bunu kesmeye çalıştım zor oluyo ama sonunda uyutuyorum uyanmasına pek izin vermiyorum ağlıyo ama bi şekilde uyutuyorum geçer inşallah aslında artık geceleri 1 defa veya hiç uyanmaması lazım ve beslenmemesi lazımmış ama nasıl oluyo bilmiyorum biz halen daha 2 kez uyanıyoruz emmeye
1 yaş kontrolüne gittik bugün kan idrar tahlilleri yaptı demir ve d vitaminimiz alt sınırdaymış 3 ay daha demir kullanıcaz zaten 1 aydır vermiyodum başlıcam şimdi d vitaminini de kış boyunca ver dedi sağlık ocağına da daha gitmedik hastaydı aşısını yaptırmadım daha haftaya yaptırcam
Yorgunluk ve strestendir başka neden olucak ki eğer ilişkide bi sorun yaşamıyorsan bunlardandır bence ya da 3.çocuk korkusu olabilir mi acaba