- 16 Mart 2021
- 99
- 123
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.681
Gözünüz aydın. Devamı da sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı başımızaÇok şükür kalp atışını duyduk. Bebeğim de büyümüş masallah haftası biraz ileride
Kalp atışını 7+2 de duydumygmygm
Gözünüz aydın. Devamıda güzel gelsin inşallahÇok şükür kalp atışını duyduk. Bebeğim de büyümüş masallah haftası biraz ileride
Çok şükür kalp atışını duyduk. Bebeğim de büyümüş masallah haftası biraz ileride
Masallah gözünüz aydın kızlar darısı basımıza inşallahAYnı ben 15 kılo verdım 75 el hamıle kaldım. Hedefım 69 du
Benım de dusugum vardı bugun kalp atısını duyduk sukurler olsun darısı basınıza. Belırtı yok bence dr sadece kanama olursa kork dedı
Insallah amınMasallah gözünüz aydın kızlar darısı basımıza inşallah
*** Düzeltme: gözünüz aydın. Kalp atışını duymuşsunuz.Insallah amın
Bu arada benı 12 Nısanda cagırdı arkadaslar uç hafta sonra
Hayirlisi olsun, hoş geldinHayırlı olsun canımbende 2 gün önce yaptım şok oldum beklemiyordum dün kan verdim 96 çıktı değerim sanırım daha yeni. Senin en son tarihin neydi.
Beta hcg kaç cnm?Kızlar bende 5 haftalık hamileyim yarın doktora gidicem keseyi görürmüyüz yoksa erken mi daha
Yaaaa cok sevindimmmmmmm, yuppiiiii, hadi darisi başımıza canim mmmÇok şükür kalp atışını duyduk. Bebeğim de büyümüş masallah haftası biraz ileride
Oyyy hayirlisi olsun yaaa ne mutlu bugun 2 kalp atisi duymusuzAYnı ben 15 kılo verdım 75 el hamıle kaldım. Hedefım 69 du
Benım de dusugum vardı bugun kalp atısını duyduk sukurler olsun darısı basınıza. Belırtı yok bence dr sadece kanama olursa kork dedı
Maşallah canım gözün Aydın darısı başımızaÇok şükür kalp atışını duyduk. Bebeğim de büyümüş masallah haftası biraz ileride
Gozunuz aydınAYnı ben 15 kılo verdım 75 el hamıle kaldım. Hedefım 69 du
Amin canım inşallah teşekür ederimÇok sevindim..Darısı başımıza
Teşekür ederim canımMaşallah canım gözün aydın
Amin inşallah çok teşekkürlerGözünüz aydın. Devamı da sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı başımıza
Amin inşallahGözünüz aydın. Devamıda güzel gelsin inşallahdarısı bize
Çok aminMasallah gözünüz aydın kızlar darısı basımıza inşallah
Canımmmmm çok teşekkür ederim amin inşallah herkesten güzel haberler alalım insalalhHayirlisi olsun, hoş geldin
Beta hcg kaç cnm?
Yaaaa cok sevindimmmmmmm, yuppiiiii, hadi darisi başımıza canim mmm
Oyyy hayirlisi olsun yaaa ne mutlu bugun 2 kalp atisi duymusuz
Teşekürler canım amin inşallahMaşallah canım gözün Aydın darısı başımıza
Teşekür ederim
Senin ne zaman kontrol kuzuHayirlisi olsun, hoş geldin
Beta hcg kaç cnm?
Yaaaa cok sevindimmmmmmm, yuppiiiii, hadi darisi başımıza canim mmm
Oyyy hayirlisi olsun yaaa ne mutlu bugun 2 kalp atisi duymusuz
1 nisanda canımSenin ne zaman kontrol kuzu
Minnoşunu ne zaman göreceksin
O kadar pozitifsin ki ,çok cici sesler duyacaksın canım inşallah1 nisanda canımayyy cok heyecanlaniyorumm
Evettttttt az kalmışşşşş sabırrrrr1 nisanda canımayyy cok heyecanlaniyorumm
Aynı gün göreceğiz1 nisanda canımayyy cok heyecanlaniyorumm