- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.701
Evet doktorum coraspini kesti. Dün böyle olduğunda kontrole gittiğimde bir sıkıntı yoktu ama bilmiyorum umarım bir problem olmazDozu 3 gunde 1 e kadar cikabiliyorlarmis, sikmayin kendinizi tuvalet harici yatisa gecin. Doktorunuz birazdan doner zaten
Lütfen stres yapma canım sen yapman gerekeni yap gerisi Rabbimin takdiri. Senin için dua edicem hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ama lütfen üzülüp stres yapmaKızlar selam,
Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuşben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış çok yoğunmuş hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )
Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar Sağlık diliyorum Allahımdan Herşeyin en iyisini Rabbim bilir Dualarınıza talibim ❤❤
Haftaya kontrole çağırdı
SüperKızlar 237 çıkmıştı 4 gün önce betahcg bugün 1247 çıktı çok şükür haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum
6+3 bugün ağrı devam ilk gebeliğimde ağrı daha yoğundu. İlk 3ay dinlenmeceli geçecek mecburArkadaşlar merhaba kasık ağrıları devam eden var mı? Bugün 6+0 ım sol kasık birkaç saattir ara ara ağrıyorÇok şükür kanama lekelenme gibi bir durum yok , kesemi de bebemi de gördüm ama bugüne kadar böyle yoğun kasık ağrım olmamıştı...
Çok teşekkür ederimm6+3 bugün ağrı devam ilk gebeliğimde ağrı daha yoğundu. İlk 3ay dinlenmeceli geçecek mecbur
Kese o taraftadır canmArkadaşlar merhaba kasık ağrıları devam eden var mı? Bugün 6+0 ım sol kasık birkaç saattir ara ara ağrıyorÇok şükür kanama lekelenme gibi bir durum yok , kesemi de bebemi de gördüm ama bugüne kadar böyle yoğun kasık ağrım olmamıştı...
6+6 dayım, bugün de göğüslerime taktım neden acımıyor neden dolgun değil bugün diye,hergün takacak birşey buluyorum aferin banaÇok teşekkür ederimmağrımasa niye ağrımadı ağrısa neden bu kadar çok ağrıyor ters giden bir şey mi var düşüncesi Kafayı tırlatmadan geçer umarım bu süreç sağlıcakla hepimiz için
Tüp bebek ile gebe kaldım transfer gününden beri kendimi dinliyorum ama bugün kasık ağrım şiddetlenince endişelendim teşekkür ederim normal bir süreç galibaKese o taraftadır canm
Cevabınız için teşekkürler..innate yi biliyorum prowomen da duydum ama prowomen prenatal internetten bulamadım ..Prowomen ve innate kullanan benim :)) ayni anda almiyorum arada birkac saat birakiyorum
5 gün önce 290 dı bhcg Daha sonra baktırmadımHayirlisi olsun, hoş geldin
Beta hcg kaç cnm?
Yaaaa cok sevindimmmmmmm, yuppiiiii, hadi darisi başımıza canim mmm
Oyyy hayirlisi olsun yaaa ne mutlu bugun 2 kalp atisi duymusuz
Ben de aynısını düşünüyorum sürekli böyle takmak bebeğe zarar veriyor mu acaba takmama da takıyorum sonra6+6 dayım, bugün de göğüslerime taktım neden acımıyor neden dolgun değil bugün diye,hergün takacak birşey buluyorum aferin banaGerçekten tırlatmadan atlatırız umarım
Hamilelik anksiyetesi yaşıyoruz sanırım6+6 dayım, bugün de göğüslerime taktım neden acımıyor neden dolgun değil bugün diye,hergün takacak birşey buluyorum aferin banaGerçekten tırlatmadan atlatırız umarım
Gözünüz aydınAYnı ben 15 kılo verdım 75 el hamıle kaldım. Hedefım 69 du
Benım de dusugum vardı bugun kalp atısını duyduk sukurler olsun darısı basınıza. Belırtı yok bence dr sadece kanama olursa kork dedı
Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim de tüp bebek 5,5 haftada kahverengi lekelenme başladı ultrasonda kanama alanı görüldü..coraspin kullanıyordum kesti doktorun..proluton depot 7 günde bir ve Lutinus fitil günde 2 kez kullanıyorum ..kendinizi zorlamayın , eğilip kalkma esneme hareketleri ve ev işleri yapayın ..ben dinleniyorum çok ayakta kalmıyorum ..2 haftadır devam ediyor bugün azaldı bakalım perşembe kontrolüm varMerhabalar, bir sorum olacaktı benim tüp bebek 5. Haftanın içinde bir gebeliğim var. Keseyi de gördük çok şükür. Ama 2 gündür kahverengi akıntım var. Dün telaşla buradaki doktoruma gittim ilaçlardan olabilir demişti artarsa endişeleniriz dedi. Ancak bugün kırmızı bir kaç noktaya döndü. Epey korktum. Tüp bebek merkezindeki doktorumun aramasını bekliyorum. Bunu yaşayan oldu mu
Sana da hayirli olsun canim bende bugün kan verdim bakalim yarin çıkacak 20 şubat son adet tarihim senin kactiHayırlı olsun canımbende 2 gün önce yaptım şok oldum beklemiyordum dün kan verdim 96 çıktı değerim sanırım daha yeni. Senin en son tarihin neydi.
Bende en başından beri var banyo yapınca hafif düzeliyor bir geniş sütyen taktım biraz fayda olduMerhaba tecrübeli anne ve anne adayları. Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs. Gebelik belirtisi filan olabilir mi
Yaaa aminnnn insallahhh, çok mutlu ettin beniiiiiO kadar pozitifsin ki ,çok cici sesler duyacaksın canım inşallahİlk bebekleri olacak anneler kalbimde bi tık öndeler
Aminn kuzummmmm, cok az var cooookEvettttttt az kalmışşşşş sabırrrrrMüthişşşşş haberlerle geleceksin
Ayyy hadi yaaa, harikaaaaAynı gün göreceğiz
Ahahahah cok tatlisin, her gun de baska bir sey getiriyor bu gebelik, yedik ayvayi valla dusun dusun6+6 dayım, bugün de göğüslerime taktım neden acımıyor neden dolgun değil bugün diye,hergün takacak birşey buluyorum aferin banaGerçekten tırlatmadan atlatırız umarım
O halde vajinal olarak kesenin gorunme ihtimali cok yuksek, her sey yolunda gittiyse 2400civari olur beta ve gorunur5 gün önce 290 dı bhcg Daha sonra baktırmadım