2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba arkadaşlar galina bende kasım annesi olacagim🥰bugün test yaptım pozitif insAllah yarinda kan vereceğim.20 şubat sat .hep beraber sağlıkla alalim bebislerimizi insAllah kucaklarımıza
Hayırlı olsun canım 😍 bende 2 gün önce yaptım şok oldum beklemiyordum dün kan verdim 96 çıktı değerim sanırım daha yeni. Senin en son tarihin neydi.

Merhaba bir şey soracağım; benim de tüp bebek ve henüz kese görmedim perşembe gideceğim. Fakat benim transferden itibaren günde 1 progestan iğne kalçadan, sabah akşam da fitil ve 4 estrofem, kan sulandırıcı oksapar ve coraspin kullanıyorum. Siz de ilaç yok muydu progesteron kanamasa sonradan verdiler?
Her sabah ve aksam estrofem ve duphaston(o da bir tur progesteron) aliyorum, gunde 1 coraspin ile prowomen multivitamin ve innate omega aliyorum.baska fitil/igne vs yok.
Lekelenme ile 3 hafta 1er kez proluton basladik (acitiyor namert :KK66:) )

Her sabah ve aksam estrofem ve duphaston(o da bir tur progesteron) aliyorum, gunde 1 coraspin ile prowomen multivitamin ve innate omega aliyorum.baska fitil/igne vs yok.
Lekelenme ile 3 hafta 1er kez proluton basladik (acitiyor namert :KK66:) )
Anladım canım, herkesin farklı farklı demek ki. Ah sen bi de kalçadan progestanı görsen. Popomda yer kalmadı ödem oldu hep 🤦‍♀️

Anladım canım, herkesin farklı farklı demek ki. Ah sen bi de kalçadan progestanı görsen. Popomda yer kalmadı ödem oldu hep 🤦‍♀️
Inanirim 1 liralik bir odem de bende var :KK66:) Ama ilk gebeligimde dogumdan once gun asiri yaptirdigim demir ignelerini de aci siralamasinda top3'e yerlestiririm :KK66:) ilk doktorum her gebesine dogum oncesi demir destegi uygulardi..
Soz verdim bebe saglikla gelirse ben de onun poposunu isiracagim :))

Canlarım yetişemiyorum mesajlara rahatsız olanlara geçmiş olsun sağlıkla usluca dursunlar minnoşları inşallah içerde☺️🙏🏻Yeni hamişler var okudum aralarda onlarada hayırlı olsun,sırayla pofuduk pofuduk gelecekler minikler inşallah daha çok var ama çabucak geçecek inşallah Allah’ın izniyle 🌸🙏🏻

Kızlar selam,

Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuş 😔ben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış 😔 çok yoğunmuş 😪 hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )

Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa 😔) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar 😔 Sağlık diliyorum Allahımdan 🤲 Herşeyin en iyisini Rabbim bilir 🙏 Dualarınıza talibim ❤❤

Haftaya kontrole çağırdı
Çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle 🤲

Ahh keşke gebelik oncesinde diyette idim 13 kilo verdiydim. Hedefim 60 ti ama hedefe ulasamadan 72 de hamile kaldım 🥰
AYnı ben 15 kılo verdım 75 el hamıle kaldım. Hedefım 69 du😁
merhaba sevgili hamile arkadaşlarım 😍
Ben de 6+4 üm doktor 31 marta randevu verdi kalp atışları için ama beklemek çok zor ilki düşük olmuştu şimdi de korkuyorum
Kalp atışı ile ilgili olumlu olumsuz belirtiler var mı
Benım de dusugum vardı bugun kalp atısını duyduk sukurler olsun darısı basınıza. Belırtı yok bence dr sadece kanama olursa kork dedı

X