2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşlar merhaba kasık ağrıları devam eden var mı? Bugün 6+0 ım sol kasık birkaç saattir ara ara ağrıyor 🤔 Çok şükür kanama lekelenme gibi bir durum yok , kesemi de bebemi de gördüm ama bugüne kadar böyle yoğun kasık ağrım olmamıştı...

Merhaba tecrübeli anne ve anne adayları. Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs. Gebelik belirtisi filan olabilir mi 😔

Kızlar selam,

Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuş 😔ben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış 😔 çok yoğunmuş 😪 hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )

Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa 😔) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar 😔 Sağlık diliyorum Allahımdan 🤲 Herşeyin en iyisini Rabbim bilir 🙏 Dualarınıza talibim ❤❤

Haftaya kontrole çağırdı
Lütfen stres yapma canım sen yapman gerekeni yap gerisi Rabbimin takdiri. Senin için dua edicem hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ama lütfen üzülüp stres yapma

Arkadaşlar merhaba kasık ağrıları devam eden var mı? Bugün 6+0 ım sol kasık birkaç saattir ara ara ağrıyor 🤔 Çok şükür kanama lekelenme gibi bir durum yok , kesemi de bebemi de gördüm ama bugüne kadar böyle yoğun kasık ağrım olmamıştı...
6+3 bugün ağrı devam ilk gebeliğimde ağrı daha yoğundu. İlk 3ay dinlenmeceli geçecek mecbur🤗

6+3 bugün ağrı devam ilk gebeliğimde ağrı daha yoğundu. İlk 3ay dinlenmeceli geçecek mecbur🤗
Çok teşekkür ederimm☺️ ağrımasa niye ağrımadı ağrısa neden bu kadar çok ağrıyor ters giden bir şey mi var düşüncesi 😬 Kafayı tırlatmadan geçer umarım bu süreç sağlıcakla hepimiz için 🌺🌺

Çok teşekkür ederimm☺️ ağrımasa niye ağrımadı ağrısa neden bu kadar çok ağrıyor ters giden bir şey mi var düşüncesi 😬 Kafayı tırlatmadan geçer umarım bu süreç sağlıcakla hepimiz için 🌺🌺
6+6 dayım, bugün de göğüslerime taktım neden acımıyor neden dolgun değil bugün diye,hergün takacak birşey buluyorum aferin bana 😅 Gerçekten tırlatmadan atlatırız umarım

Merhabalar, bir sorum olacaktı benim tüp bebek 5. Haftanın içinde bir gebeliğim var. Keseyi de gördük çok şükür. Ama 2 gündür kahverengi akıntım var. Dün telaşla buradaki doktoruma gittim ilaçlardan olabilir demişti artarsa endişeleniriz dedi. Ancak bugün kırmızı bir kaç noktaya döndü. Epey korktum. Tüp bebek merkezindeki doktorumun aramasını bekliyorum. Bunu yaşayan oldu mu😔
Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim de tüp bebek 5,5 haftada kahverengi lekelenme başladı ultrasonda kanama alanı görüldü..coraspin kullanıyordum kesti doktorun..proluton depot 7 günde bir ve Lutinus fitil günde 2 kez kullanıyorum ..kendinizi zorlamayın , eğilip kalkma esneme hareketleri ve ev işleri yapayın ..ben dinleniyorum çok ayakta kalmıyorum ..2 haftadır devam ediyor bugün azaldı bakalım perşembe kontrolüm var

Merhaba tecrübeli anne ve anne adayları. Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs. Gebelik belirtisi filan olabilir mi 😔
Bende en başından beri var banyo yapınca hafif düzeliyor bir geniş sütyen taktım biraz fayda oldu

O kadar pozitifsin ki ,çok cici sesler duyacaksın canım inşallah 🌸İlk bebekleri olacak anneler kalbimde bi tık öndeler 😍
Yaaa aminnnn insallahhh, çok mutlu ettin beniiiii😍😍🤗❤️❤️
Evettttttt az kalmışşşşş sabırrrrr :anne: Müthişşşşş haberlerle geleceksin:KK200:
Aminn kuzummmmm, cok az var cooook🥰❤️🤗
Aynı gün göreceğiz 🥰🥰🥰
Ayyy hadi yaaa, harikaaaa😍😍 hemennn yazalim birbirimizeeee🥰🥰
6+6 dayım, bugün de göğüslerime taktım neden acımıyor neden dolgun değil bugün diye,hergün takacak birşey buluyorum aferin bana 😅 Gerçekten tırlatmadan atlatırız umarım
Ahahahah cok tatlisin, her gun de baska bir sey getiriyor bu gebelik, yedik ayvayi valla dusun dusun🤭🤭 Kağan Kocatepeyi takip et o cok guzel videolarla anlatiyor boyle şeyleri YouTube'ta 🤣🤣
5 gün önce 290 dı bhcg Daha sonra baktırmadım
O halde vajinal olarak kesenin gorunme ihtimali cok yuksek, her sey yolunda gittiyse 2400civari olur beta ve gorunur😍😍

X