- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.661
Östrojen hormonu canımBu estrofem ne canım merak ettim de
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar galina bende kasım annesi olacagimbugün test yaptım pozitif insAllah yarinda kan vereceğim.20 şubat sat .hep beraber sağlıkla alalim bebislerimizi insAllah kucaklarımıza
Her sabah ve aksam estrofem ve duphaston(o da bir tur progesteron) aliyorum, gunde 1 coraspin ile prowomen multivitamin ve innate omega aliyorum.baska fitil/igne vs yok.Merhaba bir şey soracağım; benim de tüp bebek ve henüz kese görmedim perşembe gideceğim. Fakat benim transferden itibaren günde 1 progestan iğne kalçadan, sabah akşam da fitil ve 4 estrofem, kan sulandırıcı oksapar ve coraspin kullanıyorum. Siz de ilaç yok muydu progesteron kanamasa sonradan verdiler?
Anladım canım, herkesin farklı farklı demek ki. Ah sen bi de kalçadan progestanı görsen. Popomda yer kalmadı ödem oldu hepHer sabah ve aksam estrofem ve duphaston(o da bir tur progesteron) aliyorum, gunde 1 coraspin ile prowomen multivitamin ve innate omega aliyorum.baska fitil/igne vs yok.
Lekelenme ile 3 hafta 1er kez proluton basladik (acitiyor namert) )
Allah yardımcın olsun canım ya ana olmak kolay değil zoru gören iyi biliyorAnladım canım, herkesin farklı farklı demek ki. Ah sen bi de kalçadan progestanı görsen. Popomda yer kalmadı ödem oldu hep
Öyleymiş valla nelere katlanıyoruz işte olsun ama sağlıkla gelsin de dayanırım napimAllah yardımcın olsun canım ya ana olmak kolay değil zoru gören iyi biliyor
Hadi bakalım, güzel haberleri bekliyoruzSlm kızlar birazdan kontrolüm var cok heyecanlı ve tedirginim
Evet cnm doktoru bekliyorum su anKalp atısını duyacaksın ınslalah dımu canım guzel haberle gel ınsallah
Teşekkür ederim inşallahHadi bakalım, güzel haberleri bekliyoruz
Inanirim 1 liralik bir odem de bende varAnladım canım, herkesin farklı farklı demek ki. Ah sen bi de kalçadan progestanı görsen. Popomda yer kalmadı ödem oldu hep
5+0da gordum ben, gec dollenme yoksa gorunurKızlar bende 5 haftalık hamileyim yarın doktora gidicem keseyi görürmüyüz yoksa erken mi daha
Peki bhcg kaçtı canım keseyi gördüğünde5+0da gordum ben, gec dollenme yoksa gorunur
Cıkınca yazarsın :)Evet cnm doktoru bekliyorum su an
Çok sevindim.Çok şükür kalp atışını duyduk. Bebeğim de büyümüş masallah haftası biraz ileride
Kalp atışını 7+2 de duydumygmygm
Maşallah canım gözün aydınÇok şükür kalp atışını duyduk. Bebeğim de büyümüş masallah haftası biraz ileride
Kalp atışını 7+2 de duydumygmygm
Çok geçmiş olsun. Dualarım sizinleKızlar selam,
Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuşben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış çok yoğunmuş hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )
Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar Sağlık diliyorum Allahımdan Herşeyin en iyisini Rabbim bilir Dualarınıza talibim ❤❤
Haftaya kontrole çağırdı
AYnı ben 15 kılo verdım 75 el hamıle kaldım. Hedefım 69 duAhh keşke gebelik oncesinde diyette idim 13 kilo verdiydim. Hedefim 60 ti ama hedefe ulasamadan 72 de hamile kaldım
Benım de dusugum vardı bugun kalp atısını duyduk sukurler olsun darısı basınıza. Belırtı yok bence dr sadece kanama olursa kork dedımerhaba sevgili hamile arkadaşlarım
Ben de 6+4 üm doktor 31 marta randevu verdi kalp atışları için ama beklemek çok zor ilki düşük olmuştu şimdi de korkuyorum
Kalp atışı ile ilgili olumlu olumsuz belirtiler var mı