- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.621
Yaaa olur mu, ben de yeni ogrendim zaten, ne cahillligiAy kendimi nasıl cahil hissettim sorarkenteşekkür ederim cevap için Bende çoook fena ay, çatlayacak gibiyim. Activialar falan hiiç çare etmedi, galiba erik kompostosu biraz işe yarıyor ama ondan da emin değilim. Alıştım artık, saat 15-16 gibi şişmeye başlıyor karnım yatana kadar devam
Doktorlar da bu sekilde ifade ediyor, yukari tamamlanarak soyleniyor, 4+4 iken 5 haftalik, 5.haftada gibi.Soyle soyliyeyim arkadasinizin gebelik takviminde ne yaziyor 8.haftanin icinde yani daha bitmemis demek 8.hafta.
Yok canım ben imom omega kullanıyorumMelinda prowomrn ve inayet iki vitamini aynı anda mı kullanıyorsun ?
yaaaaa süper nane yağı ve vicksi deneyeceğimKız o saatte kalkıpta geç yatabilmek mümkün mü
Yaaa ben ben ben3.gebeliğim ilk kez bunda başağrısı oldu. Doktor naneyağı önermişti hemen aldım. Burnumun altına ve kaşımın üstüne sürüyorum şaka gibi valla iyi geldi
Hayırlı olsun
Bende olmadı ama görümcem 2 tane düşül yapınca araştırmaya girdi ve pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı. Sonra ki hamileliklerinde iğne oldu ve şimdi 4 çocuğu var hiç bir sorun yaşamadı. Hatta kanamalı oluyodu ilk ayları yine de sağlıklı doğumlar yaptı. 3.doğumu ikiz olduğu için 4 çocuk oldu
ayyy Allah razı olsun canım deneyim onu da ilaç içtim doktor verdi ama oda maalesef fayda etmedi. belki kayısı yararMerhaba ben de bi haftadır yaşadım bu sıkıntıyı hormonlardan dolayı normalmiş geceden bir kayısıyı 1 su bardağına koyup sabah hem suyunu içtim hem de kayısıyı yedim fayda etti şükür
Prowomen ve innate kullanan benim :)) ayni anda almiyorum arada birkac saat birakiyorumMelinda prowomrn ve inayet iki vitamini aynı anda mı kullanıyorsun ?
Ay teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim kimyonu, ama laktozsuz gıdalar şekerli kuru meyveler falan hep bana yasak, onlar da işlenmiş sayıldığı için çünkü hipertansiyon ve tip2 diyabet hastasıyım. İlk hamileliğim çok zorluydu ve 8.haftada sebepsiz kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, o kadar zor ki benim için bu haftalar sana anlatamam. Doktor artık tehlike geçti dese de içimde hep endişe, o yüzden ne dese hepsini yapıyorum yeter ki tekrar böyle bir şeyle karşılaşmayayım.Yaaa olur mu, ben de yeni ogrendim zaten, ne cahillligiyediginiz her yiyecege, olabildigince kimyon katin ve laktozsuz sut urunleri tercih edin ise yarayacak bir de bol su, kayisi gibi gidalar da iyi gelir
Cok gecmis olsun, hicbir şey olmayacak inşallah gecip gidecek, yeter ki stres yapmayın. Tüm bunlardan daha zararlı stresAy teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim kimyonu, ama laktozsuz gıdalar şekerli kuru meyveler falan hep bana yasak, onlar da işlenmiş sayıldığı için çünkü hipertansiyon ve tip2 diyabet hastasıyım. İlk hamileliğim çok zorluydu ve 8.haftada sebepsiz kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, o kadar zor ki benim için bu haftalar sana anlatamam. Doktor artık tehlike geçti dese de içimde hep endişe, o yüzden ne dese hepsini yapıyorum yeter ki tekrar böyle bir şeyle karşılaşmayayım.
Canim cok geçmiş olsun, insallah cok iyi olacak, sadece dinlen, hiçbir şey düşünmeKızlar selam,
Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuşben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış çok yoğunmuş hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )
Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar Sağlık diliyorum Allahımdan Herşeyin en iyisini Rabbim bilir Dualarınıza talibim ❤❤
Çok geçmiş olsun umarım toparlar hemencecikKızlar selam,
Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuşben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış çok yoğunmuş hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )
Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar Sağlık diliyorum Allahımdan Herşeyin en iyisini Rabbim bilir Dualarınıza talibim ❤❤
Haftaya kontrole çağırdı
Merhaba arkadaşlar ben de dun gebe oldugunu ogrendiim tup bebekyarin tekrar kan vereceğiim umarim saglikla ilerler ve aranizda kalabiliriiim
Canım annen yada kauınvaliden hayatta mı? Onlardan biri gelir inşallah. Bir cocugun daha var dımı evde suan daha zor olur bırının durması lazım yanında. Allah yardımcın olsun. Kızımda 2 hafta yatmıstım kanama alanından doktorun dedıgı gıbı yemek wv harıc hep yatmıstım. İnşallah düzelecek hersey tabo yeterki biri gelsin yardımaKızlar selam,
Haftaya kontrole çağırdı
çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğinKızlar selam,
Haftaya kontrole çağırdı
Destek kuvvet lazım size eş anne komşu hiç olmadı 1 2 hafta yardımcı tutun ücretli yardım alın yemek temizlik. Hazır yemeğinde eşiniz koyar sofraya. Sağlıkla devam etsin inşallahKızlar selam,
Haftaya kontrole çağırdı
Hoşbuldukhoş geldin ben de dün katıldım bu sayfaya
Sakin yanlis anlama ama o iç hiç rahat etmiyor yaHoşbuldukbi sagsalim yarinki kan sonucum iyi cikarsa inşallah rahat edicek içim