2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yaaa olur mu, ben de yeni ogrendim zaten, ne cahillligi yediginiz her yiyecege, olabildigince kimyon katin ve laktozsuz sut urunleri tercih edin ise yarayacak bir de bol su, kayisi gibi gidalar da iyi gelir

Melinda prowomrn ve inayet iki vitamini aynı anda mı kullanıyorsun ?
Yok canım ben imom omega kullanıyorum
yaaaaa süper nane yağı ve vicksi deneyeceğim Hormonların etkisi yüzünden ama stres de tetikliyor bende bence, kontrol günüm yaklaştıkça yine gerim gerim gerilmeye başladım elimde değil

Merhaba ben de bi haftadır yaşadım bu sıkıntıyı hormonlardan dolayı normalmiş geceden bir kayısıyı 1 su bardağına koyup sabah hem suyunu içtim hem de kayısıyı yedim fayda etti şükür
ayyy Allah razı olsun canım deneyim onu da ilaç içtim doktor verdi ama oda maalesef fayda etmedi. belki kayısı yarar

Yaaa olur mu, ben de yeni ogrendim zaten, ne cahillligi yediginiz her yiyecege, olabildigince kimyon katin ve laktozsuz sut urunleri tercih edin ise yarayacak bir de bol su, kayisi gibi gidalar da iyi gelir
Ay teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim kimyonu, ama laktozsuz gıdalar şekerli kuru meyveler falan hep bana yasak, onlar da işlenmiş sayıldığı için çünkü hipertansiyon ve tip2 diyabet hastasıyım. İlk hamileliğim çok zorluydu ve 8.haftada sebepsiz kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, o kadar zor ki benim için bu haftalar sana anlatamam. Doktor artık tehlike geçti dese de içimde hep endişe, o yüzden ne dese hepsini yapıyorum yeter ki tekrar böyle bir şeyle karşılaşmayayım.

Merhabalar
Haftamı tam bilmiyorum geç döllenme galiba 4 gün önce beta 237 çıktı ilk gebeliğim düşük oldu o yüzden aşırı Korkuyla geçiyor günlerim

Kızlar selam,

Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuş ben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış çok yoğunmuş hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )

Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa ) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar Sağlık diliyorum Allahımdan Herşeyin en iyisini Rabbim bilir Dualarınıza talibim ❤❤

Haftaya kontrole çağırdı

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun, hicbir şey olmayacak inşallah gecip gidecek, yeter ki stres yapmayın. Tüm bunlardan daha zararlı stres ben de aralikta bos gebelik ve kurtaj gecirdim, cok zor bekleyisler bunlar... Kalp atisi duymak istiyorum, duyana kadar inanamayacagim sanırım... Gececek az kaldi

Canim cok geçmiş olsun, insallah cok iyi olacak, sadece dinlen, hiçbir şey düşünme ne demek kim yapacak? Eşin yok mu? O yapacak tabii ki.

Çok geçmiş olsun umarım toparlar hemencecik

Canım annen yada kauınvaliden hayatta mı? Onlardan biri gelir inşallah. Bir cocugun daha var dımı evde suan daha zor olur bırının durması lazım yanında. Allah yardımcın olsun. Kızımda 2 hafta yatmıstım kanama alanından doktorun dedıgı gıbı yemek wv harıc hep yatmıstım. İnşallah düzelecek hersey tabo yeterki biri gelsin yardıma

çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğin

Destek kuvvet lazım size eş anne komşu hiç olmadı 1 2 hafta yardımcı tutun ücretli yardım alın yemek temizlik. Hazır yemeğinde eşiniz koyar sofraya. Sağlıkla devam etsin inşallah bence hemen bir sorun sorusturun yardımcı işini başka kimse yoksa yanınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…