2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar selam,

Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuş 😔ben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış 😔 çok yoğunmuş 😪 hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )

Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa 😔) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar 😔 Sağlık diliyorum Allahımdan 🤲 Herşeyin en iyisini Rabbim bilir 🙏 Dualarınıza talibim ❤❤

Haftaya kontrole çağırdı
Çok geçmiş olsun canım, eşin yardım eder anneler ya da kardeş varsa müsait onları çağırın 🥺 Kalp atışını duydunuz mu?
Stres yapmadan güzel şeyler düşünmeye çalış, vücudun eritecek o kanama alanını inşallah 🤲

Kızlar selam,

Ben doktora gittim bu sabah.Kesemin etrafı nerdeyse tamamı aktif kan dolmuş 😔ben lekelenmemden sonra dışarıya bişey akmıyor diye sevinirken meğer içeriden kanamam artmış 😔 çok yoğunmuş 😪 hoca çok telaş yaptı ,hemen acilde iğne oldum bu sefer ilaç yazdı çok şükür fitil olarak ( Nasil yapıcam kara kara onu düşünüyorum )

Bu sefer nerdeyse nefes almam hariç herşey yasak ,yataktan doğrulmamam lazımmış.sadece hazır yemek sofrasına (oda kim hazırlayacaksa 😔) sadece banyo ve lavoba ihtiyacı için kalkacakmısım ,ne yap ne et biri sana bir hafta bakacak dedi.Yüzde elli ihtimal verdi kızlar 😔 Sağlık diliyorum Allahımdan 🤲 Herşeyin en iyisini Rabbim bilir 🙏 Dualarınıza talibim ❤❤

Haftaya kontrole çağırdı
Canım benim senin için dua edeceğim. Umarım güzel haberlerini alacağız. Canını sıkma. Dinlenmene bak. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa bizimle de paylaş lütfen :KK200:

Sakin yanlis anlama ama o iç hiç rahat etmiyor ya😄 kan yükselecek mi kese görünecek mi ben kalp atımı için bekliyorum şimdi sanki duysam rahatlayacagim ama kesin başka bişey bulacağım 🤦☺️ hayırlı olsun 😊
Annelik başladi desene o zaman😃 sagol caniim sagsalim kucagimiza aliriz inşallahh🤲

Kızlar selam,

Haftaya kontrole çağırdı
Çok geçmiş olsun 🙏

Merhabalar çok şükür bişey çıkmadı ama yinede enfeksiyon için fitil verdi susamım kendi de gösterdi 🥰 5+1 olunca tabi henüz çok küçük zaten zor dedi gelecek haftalarda bakacak 🥰 tek embriyo dedi ciddi bişey söylemedi çok şükür inşallah hepimiz iyi haberler alırız 🤲

Yaa ben suan tam hamileyim de diyemiyorum Allah korusun duser deger bisey olur diye😔 ama dediginiz dogru sanirim her zaman kafamda tilkiler olacak😂😂
Benim ki 3. Benim gebelikler de sıkıntılı nedense bende demek istemiyorum sanki sersem beni strese sokacaklar gibi düşünüyorum eşimle ben biliyorum 😏

Kızlar selam,

Haftaya kontrole çağırdı
Canım benim Rabbim yardımcın olsun hiç ağrın falan var mıydı peki ? Merak etme benim arkadaşımın da içinde kanama vardı dışaı akmayan ama çok şükür bugün yarın doğuracak. Sen içini ferah tut fitil çok iyi geliyor bak benim tamamen kesildi fitille. Bir iki güne azalında lekelenme rahatlayacaksın, bolca dua inşallah.

Tatlım geçmiş olsun hiç korkma bende kızımda 17. Haftama kadar hemen hemen geldi kese etrafında kanama alanı vardı fitil iğne kullandım hiç korkma bitanem kalbim duam seninle 🙏

Kızlar selam,

Haftaya kontrole çağırdı
Dualarımız seninle canım stresi en aza indirmeye çalış en büyük etken stres aklına getirme herşey güzel olacak diye düşünmeye çalış inşallah haftaya normele döner herşey ve sağlıkla ilerler dikkat et kendine

Merhabalar, bir sorum olacaktı benim tüp bebek 5. Haftanın içinde bir gebeliğim var. Keseyi de gördük çok şükür. Ama 2 gündür kahverengi akıntım var. Dün telaşla buradaki doktoruma gittim ilaçlardan olabilir demişti artarsa endişeleniriz dedi. Ancak bugün kırmızı bir kaç noktaya döndü. Epey korktum. Tüp bebek merkezindeki doktorumun aramasını bekliyorum. Bunu yaşayan oldu mu😔

Merhabalar, bir sorum olacaktı benim tüp bebek 5. Haftanın içinde bir gebeliğim var. Keseyi de gördük çok şükür. Ama 2 gündür kahverengi akıntım var. Dün telaşla buradaki doktoruma gittim ilaçlardan olabilir demişti artarsa endişeleniriz dedi. Ancak bugün kırmızı bir kaç noktaya döndü. Epey korktum. Tüp bebek merkezindeki doktorumun aramasını bekliyorum. Bunu yaşayan oldu mu😔
Benimde tup bebek, cmt 7+1de ilk kez lekelenme oldu, ara ara oluyor. Risk almamak icin ilki o gun vurulmak uzere 3 hafta haftada bir proluton igne olacagim, tutunmayi sagliyor. Dinleniyorum. Lakin kirmizi kan sikıntili, merkeze gidin kontrol etsinler bence igne vururlar

Benimde tup bebek, cmt 7+1de ilk kez lekelenme oldu, ara ara oluyor. Risk almamak icin ilki o gun vurulmak uzere 3 hafta haftada bir proluton igne olacagim, tutunmayi sagliyor. Dinleniyorum. Lakin kirmizi kan sikıntili, merkeze gidin kontrol etsinler bence igne vururlar
Haklısınız ben de çok korktum. Normalde haftada bir pruloton depot iğne oluyorum. Umarım bebeğe bir şey olmamıştır. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz.

Haklısınız ben de çok korktum. Normalde haftada bir pruloton depot iğne oluyorum. Umarım bebeğe bir şey olmamıştır. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz.
Dozu 3 gunde 1 e kadar cikabiliyorlarmis, sikmayin kendinizi tuvalet harici yatisa gecin. Doktorunuz birazdan doner zaten

Dozu 3 gunde 1 e kadar cikabiliyorlarmis, sikmayin kendinizi tuvalet harici yatisa gecin. Doktorunuz birazdan doner zaten
Merhaba bir şey soracağım; benim de tüp bebek ve henüz kese görmedim perşembe gideceğim. Fakat benim transferden itibaren günde 1 progestan iğne kalçadan, sabah akşam da fitil ve 4 estrofem, kan sulandırıcı oksapar ve coraspin kullanıyorum. Siz de ilaç yok muydu progesteron kanamasa sonradan verdiler?

Merhaba bir şey soracağım; benim de tüp bebek ve henüz kese görmedim perşembe gideceğim. Fakat benim transferden itibaren günde 1 progestan iğne kalçadan, sabah akşam da fitil ve 4 estrofem, kan sulandırıcı oksapar ve coraspin kullanıyorum. Siz de ilaç yok muydu progesteron kanamasa sonradan verdiler?
Bu estrofem ne canım merak ettim de

X