- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.601
Oh mis, sorun yok o halde heyecanimiz hiç bitmeyecek sanırım kalp tarama vs derken of ofEvet yeri dışarda benimkinin sorun yok demişti doktorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh mis, sorun yok o halde heyecanimiz hiç bitmeyecek sanırım kalp tarama vs derken of ofEvet yeri dışarda benimkinin sorun yok demişti doktorum.
Galiba yaaa her gün orda mı duruyo mu diye uyanıyorum fenaymışOh mis, sorun yok o halde heyecanimiz hiç bitmeyecek sanırım kalp tarama vs derken of of
33 yaşındayım canim 6 yaşında 1 oğlum var birde 18 ay önce 37 haftalik ölü doğum yaptim melegimden sonra tekrar istiyordum şimdi nasip oldu insHoş geldin, inan hepimiz endişeliyiz. Kötü tecrübesi olanlar bir tık daha fazla, acaba kese görünecek mi, kalp atisi duyulacak mi, büyüyor mu her sey yolunda mi derken haliyle insan düşündükçe düşünüyor. Olabildigince kendimize mesgale bulmak gerek, örgü, kitap, işleme, calisma her ne ise oyalanmadan olmuyor
Bende de çoğunlukla kahverengi, arada nadiren pembe akinti var, persembeden beri gunde 3 tane progestan kullanmama rağmen, doktor sorun olarak görmedi ama kirmiziya donerse mutlaka doktora git canim
Migrenli biri olarak cok iyi anliyorum seni, Allahtan sadece gebeligin basinda tuttu. Parol kullandim. Doktoruna danisarak kullanilabilecek dusuk dozlu agri kesicilerden kullanabilirsin. Bir de wicks var ya klasik mentollu krem, onu alnına burnuna surerek masaj yap canim, bir de ensene. O da iyi gelecek
Hoş geldiiin aminnnn, inşallah biraz kendinden bahseder misin? Yas, kac yillik evlilik, kacinci bebek, ne kadardir deniyorsunuz gibi
Eğer kaşıntılı ve kokulu degilse sorun değil deniyor ancak artarsa yine de doktoruna danış canım
Benim de 5+3 olmasi gerekirken 4+4 çıkmıştı, tedirgin olup sormustum, hiç sorun degil, bu farklılıklar oluyor demişti inşallah hicbir sorun yaşamadan kucağımıza alacağız kuzularımizi
Hadi yaaa, ben de yok benim bulantım filan diyordum, olur mu dersinnn yanina kuruyemiş kutusu hazırla canim, bende beyaz leblebi, kuru uzum, cig badem var. Sen de sevdiklerini koy, icini bastirsin.
Bak bu durum için yani eşlerin bu yedirme baskisi için Dr Kağan Kocatepe harika bir video hazirlamis YouTube'ta mutlaka izle ve izlet
öyle yapıcam canısı sağolHoş geldin, inan hepimiz endişeliyiz. Kötü tecrübesi olanlar bir tık daha fazla, acaba kese görünecek mi, kalp atisi duyulacak mi, büyüyor mu her sey yolunda mi derken haliyle insan düşündükçe düşünüyor. Olabildigince kendimize mesgale bulmak gerek, örgü, kitap, işleme, calisma her ne ise oyalanmadan olmuyor
Bende de çoğunlukla kahverengi, arada nadiren pembe akinti var, persembeden beri gunde 3 tane progestan kullanmama rağmen, doktor sorun olarak görmedi ama kirmiziya donerse mutlaka doktora git canim
Migrenli biri olarak cok iyi anliyorum seni, Allahtan sadece gebeligin basinda tuttu. Parol kullandim. Doktoruna danisarak kullanilabilecek dusuk dozlu agri kesicilerden kullanabilirsin. Bir de wicks var ya klasik mentollu krem, onu alnına burnuna surerek masaj yap canim, bir de ensene. O da iyi gelecek
Hoş geldiiin aminnnn, inşallah biraz kendinden bahseder misin? Yas, kac yillik evlilik, kacinci bebek, ne kadardir deniyorsunuz gibi
Eğer kaşıntılı ve kokulu degilse sorun değil deniyor ancak artarsa yine de doktoruna danış canım
Benim de 5+3 olmasi gerekirken 4+4 çıkmıştı, tedirgin olup sormustum, hiç sorun degil, bu farklılıklar oluyor demişti inşallah hicbir sorun yaşamadan kucağımıza alacağız kuzularımizi
Hadi yaaa, ben de yok benim bulantım filan diyordum, olur mu dersinnn yanina kuruyemiş kutusu hazırla canim, bende beyaz leblebi, kuru uzum, cig badem var. Sen de sevdiklerini koy, icini bastirsin.
Bak bu durum için yani eşlerin bu yedirme baskisi için Dr Kağan Kocatepe harika bir video hazirlamis YouTube'ta mutlaka izle ve izlet
Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlık versin hem size hem bebeğinize. Çok zor zamanlardan geçiyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sizin de.merhaba arkadaşlar yarım saattir kasıkta batma zonklama vardı yatıyordum tuvalete gittim açık pembe akıntı var. hemen doktoru aradım progestan 100mg var içiyim mi dedim 2 tane iç sabah akşam dedi.şimdi kalkmadım daha yerimden.inşallah bir şey olmaz.yine 2.kez düşük olursa kaldırabilir miyim bilmiyorum. yarın 7 haftalık olucak tık. karantinadayız temaslı olduğumuz için hastaneye de gidemiyoruz cumartesiye kadar böyle beklicez
Başınız sağolsun Rabbim her birimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah33 yaşındayım canim 6 yaşında 1 oğlum var birde 18 ay önce 37 haftalik ölü doğum yaptim melegimden sonra tekrar istiyordum şimdi nasip oldu ins
Melinda prowomrn ve inayet iki vitamini aynı anda mı kullanıyorsun ?Yaaa ben de kullanıyorum ondan mı bulantım aşırı değil Çok mutlu oldum
Amin amin Çok sağolun gerçekten zor zamanlar.Allah daha beterinden korusun hepimizin yardımcısı olsun cumartesi gidebilcem doktora kalp atışını duyuyum bir oh çekicemÇok geçmiş olsun, Rabbim sağlık versin hem size hem bebeğinize. Çok zor zamanlardan geçiyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sizin de.
Yaa kiyamammmGaliba yaaa her gün orda mı duruyo mu diye uyanıyorum fenaymış
Oyy cok üzüldüm, basınız sag olsun, oglunuza ve dogacak bebeginize uuupuzun omur dilerim, sağlıkla insallah33 yaşındayım canim 6 yaşında 1 oğlum var birde 18 ay önce 37 haftalik ölü doğum yaptim melegimden sonra tekrar istiyordum şimdi nasip oldu ins
Sen de sag ooolöyle yapıcam canısı sağol
Yas 27Kızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum
Kız o saatte kalkıpta geç yatabilmek mümkün müçok iyi ben de çalışıyorum 6 buçuk 7 de kalkıyorum çok da olmasa dincim eskiye göre.haftasonları baya erkenci oldum. neyse dinç olalım da ilerde yeterince yorgun olcaz
Yaaa ben ben ben3.gebeliğim ilk kez bunda başağrısı oldu. Doktor naneyağı önermişti hemen aldım. Burnumun altına ve kaşımın üstüne sürüyorum şaka gibi valla iyi geldiBaş ağrısı çeken var mı, ne yapabilirim
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar galina bende kasım annesi olacagimbugün test yaptım pozitif insAllah yarinda kan vereceğim.20 şubat sat .hep beraber sağlıkla alalim bebislerimizi insAllah kucaklarımıza
Bende olmadı ama görümcem 2 tane düşül yapınca araştırmaya girdi ve pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı. Sonra ki hamileliklerinde iğne oldu ve şimdi 4 çocuğu var hiç bir sorun yaşamadı. Hatta kanamalı oluyodu ilk ayları yine de sağlıklı doğumlar yaptı. 3.doğumu ikiz olduğu için 4 çocuk olduArkadaşlar merhaba,
Bugun keseyi gördük, son adet tarihine göre 5+2 olması gerekirken kese boyutundan doktor 4+6 olabileceğini söyledi.
Ama bir sorun yokmuş herşey yolundaymış.
Şimdi benim 18 aralıkta bebegim in kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Doktorum her ihtimale karşı coraspin verdi kalp atışından sonra da iğne başlayacağız dedi.
Ama ben yarın tıbbi genetikten randevu aldım pıhtılaşma için, şu anda da yaptırabilirmişiz belki iğne kullanmak zorunda kalmam
Pıhtılaşma problemi olan var mı?
Eveet aynen oyle, icinde bulunduğun haftayı tamamlayip soylyorsun yani 8 haftalik bebişin gaz ortak sorun sanırımHanımlaaar iyi akşamlar nasılsınız? Ben boz gaz sancılı sıfır şeker diyetli ve bol sızlanmalı bir hamilelik geçiriyorum
Cahilliğimi kınamayın ilk hamileliğim, o yüzden bu soruyu sormam lazım. 7+5 olunca, 8.haftam mı oluyor, yani ben 2 gün sonra 8+0 olduğunda 9.haftayı mı takip edeceğim, hafta hafta gebelikleri okuyorum ama şu artı olayları kafamı çok karıştırıyor 7+5im bugün, 8 haftalık mı şimdi bu bebişş
Ay kendimi nasıl cahil hissettim sorarken teşekkür ederim cevap için Bende çoook fena ay, çatlayacak gibiyim. Activialar falan hiiç çare etmedi, galiba erik kompostosu biraz işe yarıyor ama ondan da emin değilim. Alıştım artık, saat 15-16 gibi şişmeye başlıyor karnım yatana kadar devamEveet aynen oyle, icinde bulunduğun haftayı tamamlayip soylyorsun yani 8 haftalik bebişin gaz ortak sorun sanırım
7+5 iseniz 7 haftaliktir hafta dolunca o hafta sayiliyorsunuz 8.haftaya girdiginizde 8+1 diyebiliyorsaniz 8.haftasindasinizdir dolan haftalari soyluyorsunuzHanımlaaar iyi akşamlar nasılsınız? Ben boz gaz sancılı sıfır şeker diyetli ve bol sızlanmalı bir hamilelik geçiriyorum
Cahilliğimi kınamayın ilk hamileliğim, o yüzden bu soruyu sormam lazım. 7+5 olunca, 8.haftam mı oluyor, yani ben 2 gün sonra 8+0 olduğunda 9.haftayı mı takip edeceğim, hafta hafta gebelikleri okuyorum ama şu artı olayları kafamı çok karıştırıyor 7+5im bugün, 8 haftalık mı şimdi bu bebişş
Bende dayler dayler gibi biliyorum haftanin icindeyken yuvarlayıp söylüyoruz,tam tersi yani7+5 iseniz 7 haftaliktir hafta dolunca o hafta sayiliyorsunuz 8.haftaya girdiginizde 8+1 diyebiliyorsaniz 8.haftasindasinizdir dolan haftalari soyluyorsunuz
Ay o zaman neden 7+5 ki, 7+5 mantıken 7 hafta bitmiş artık 8.haftanın günleri sayılıyor gibi gelmişti bana, yine kafam karıştı doktora sorulacaklar listeme alayım en iyisi7+5 iseniz 7 haftaliktir hafta dolunca o hafta sayiliyorsunuz 8.haftaya girdiginizde 8+1 diyebiliyorsaniz 8.haftasindasinizdir dolan haftalari soyluyorsunuz
Aynı durumdayım çok fena naptıysam düzelmiyoAy kendimi nasıl cahil hissettim sorarken teşekkür ederim cevap için Bende çoook fena ay, çatlayacak gibiyim. Activialar falan hiiç çare etmedi, galiba erik kompostosu biraz işe yarıyor ama ondan da emin değilim. Alıştım artık, saat 15-16 gibi şişmeye başlıyor karnım yatana kadar devam
Soyle soyliyeyim arkadasinizin gebelik takviminde ne yaziyor 8.haftanin icinde yani daha bitmemis demek 8.hafta.Bende dayler dayler gibi biliyorum haftanin icindeyken yuvarlayıp söylüyoruz,tam tersi yani