2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de çok heyecan yapıyorum kalp için benimde 31 inde randevum erken gitmek istemedim umarım herşeyi o gün görürüm

33 yaşındayım canim 6 yaşında 1 oğlum var birde 18 ay önce 37 haftalik ölü doğum yaptim melegimden sonra tekrar istiyordum şimdi nasip oldu ins

öyle yapıcam canısı sağol

Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlık versin hem size hem bebeğinize. Çok zor zamanlardan geçiyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sizin de.

Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlık versin hem size hem bebeğinize. Çok zor zamanlardan geçiyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sizin de.
Amin amin Çok sağolun gerçekten zor zamanlar.Allah daha beterinden korusun hepimizin yardımcısı olsun cumartesi gidebilcem doktora kalp atışını duyuyum bir oh çekicem

Galiba yaaa her gün orda mı duruyo mu diye uyanıyorum fenaymış
Yaa kiyamammm
33 yaşındayım canim 6 yaşında 1 oğlum var birde 18 ay önce 37 haftalik ölü doğum yaptim melegimden sonra tekrar istiyordum şimdi nasip oldu ins
Oyy cok üzüldüm, basınız sag olsun, oglunuza ve dogacak bebeginize uuupuzun omur dilerim, sağlıkla insallah
öyle yapıcam canısı sağol
Sen de sag oool

çok iyi ben de çalışıyorum 6 buçuk 7 de kalkıyorum çok da olmasa dincim eskiye göre.haftasonları baya erkenci oldum. neyse dinç olalım da ilerde yeterince yorgun olcaz
Kız o saatte kalkıpta geç yatabilmek mümkün mü
Baş ağrısı çeken var mı, ne yapabilirim
Yaaa ben ben ben3.gebeliğim ilk kez bunda başağrısı oldu. Doktor naneyağı önermişti hemen aldım. Burnumun altına ve kaşımın üstüne sürüyorum şaka gibi valla iyi geldi
Merhaba arkadaşlar galina bende kasım annesi olacagimbugün test yaptım pozitif insAllah yarinda kan vereceğim.20 şubat sat .hep beraber sağlıkla alalim bebislerimizi insAllah kucaklarımıza
Hayırlı olsun
Bende olmadı ama görümcem 2 tane düşül yapınca araştırmaya girdi ve pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı. Sonra ki hamileliklerinde iğne oldu ve şimdi 4 çocuğu var hiç bir sorun yaşamadı. Hatta kanamalı oluyodu ilk ayları yine de sağlıklı doğumlar yaptı. 3.doğumu ikiz olduğu için 4 çocuk oldu

Hanımlaaar iyi akşamlar nasılsınız? Ben boz gaz sancılı sıfır şeker diyetli ve bol sızlanmalı bir hamilelik geçiriyorum

Cahilliğimi kınamayın ilk hamileliğim, o yüzden bu soruyu sormam lazım. 7+5 olunca, 8.haftam mı oluyor, yani ben 2 gün sonra 8+0 olduğunda 9.haftayı mı takip edeceğim, hafta hafta gebelikleri okuyorum ama şu artı olayları kafamı çok karıştırıyor 7+5im bugün, 8 haftalık mı şimdi bu bebişş

Eveet aynen oyle, icinde bulunduğun haftayı tamamlayip soylyorsun yani 8 haftalik bebişin gaz ortak sorun sanırım

Eveet aynen oyle, icinde bulunduğun haftayı tamamlayip soylyorsun yani 8 haftalik bebişin gaz ortak sorun sanırım
Ay kendimi nasıl cahil hissettim sorarken teşekkür ederim cevap için Bende çoook fena ay, çatlayacak gibiyim. Activialar falan hiiç çare etmedi, galiba erik kompostosu biraz işe yarıyor ama ondan da emin değilim. Alıştım artık, saat 15-16 gibi şişmeye başlıyor karnım yatana kadar devam

7+5 iseniz 7 haftaliktir hafta dolunca o hafta sayiliyorsunuz 8.haftaya girdiginizde 8+1 diyebiliyorsaniz 8.haftasindasinizdir dolan haftalari soyluyorsunuz

7+5 iseniz 7 haftaliktir hafta dolunca o hafta sayiliyorsunuz 8.haftaya girdiginizde 8+1 diyebiliyorsaniz 8.haftasindasinizdir dolan haftalari soyluyorsunuz
Ay o zaman neden 7+5 ki, 7+5 mantıken 7 hafta bitmiş artık 8.haftanın günleri sayılıyor gibi gelmişti bana, yine kafam karıştı doktora sorulacaklar listeme alayım en iyisi

Aynı durumdayım çok fena naptıysam düzelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…