- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.561
Hoş buldukHosgeldın :) Amin canım ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldukHosgeldın :) Amin canım ınsallah
Karşında ben varım bende 5 haftalık hamileyim hep böyleydi sancı kasık batması karnımın bazen alt kısmında ağrı sızı ama geçiyor bu alıntı yüzünden özelden gün aldım dedim enfeksiyon olursa Allah korusun ondan korkuyorum genelde bir veya iki kere WC yoğun geliyor ped falan ıslatmıyorum araştırdıklarım enfeksiyon diyor sadece sarımsı benimki herhangi bir enfeksiyon belirtisi de yok kafam çok karışıkMerhabaa 5+6 haftalık hamileyim açık sarı böyle sümüksü bir akımtım var bazen beyaz da olabiliyor kasıntım vs başka bir rahatsızlığım var bir zararı olur mu
Benim var canım benimde bebeğimin kalbi durdu öncesinde de kızımdan önce de sorunlu gebelik geçirdim iğne coraspin kullanıyorum bendeArkadaşlar merhaba,
Bugun keseyi gördük, son adet tarihine göre 5+2 olması gerekirken kese boyutundan doktor 4+6 olabileceğini söyledi.
Ama bir sorun yokmuş herşey yolundaymış.
Şimdi benim 18 aralıkta bebegim in kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Doktorum her ihtimale karşı coraspin verdi kalp atışından sonra da iğne başlayacağız dedi.
Ama ben yarın tıbbi genetikten randevu aldım pıhtılaşma için, şu anda da yaptırabilirmişiz belki iğne kullanmak zorunda kalmam
Pıhtılaşma problemi olan var mı?
Ay canım nasılda güzel tarif etmişsin evet evet aynı araba tutmuş gibiyim Daha biraz önce eşimle tartıştık yemiyorum hiçbişey diye ,olsun ye yine git çıkar diyor bana Ama bunada şükür yeter ki sağlıklı olsun miniklerimiz7+4 ten merhaba :).. ne güzel hiç mide bulantım olmadı artık olmaz derken bugün başladı ne yazık ki .. midem tüm gün sanki araba tutmuş gibiydi.. yemek yememi pek engellemedi ama geliyor sanırım gelmekte olan .. umarım geçici bi durumdur. burada bulantısı olan anne adaylarını okudukça korkuyorum biraz .
Benim de öyle ne yanma ne kaşıntı hiçbirşey yok kasık ağrım ara ara oluyor ama başka bir belirtim falan yok yaniKarşında ben varım bende 5 haftalık hamileyim hep böyleydi sancı kasık batması karnımın bazen alt kısmında ağrı sızı ama geçiyor bu alıntı yüzünden özelden gün aldım dedim enfeksiyon olursa Allah korusun ondan korkuyorum genelde bir veya iki kere WC yoğun geliyor ped falan ıslatmıyorum araştırdıklarım enfeksiyon diyor sadece sarımsı benimki herhangi bir enfeksiyon belirtisi de yok kafam çok karışık
Dra söyledin mi iğne al eczaneden vurul kuzum kesssin kanamanıKızlar cok canım sıkıldı ya kalktım corba yaptım yemek yedık mutfak topladım sabahtan berı bulasıklar tezgahtaydı orayı temızledım derken karnım belım agrıdı bir baktım kanla karısık akıntı geldı yıne neden topladım diye cok kızgınım suan kendıme ınsallah bırsey olmamıstır
Çok heyecanlıyım sabah doktora gidecem nette ne okursam felaket hepsi en iyisi bi doktora görünmekBenim de öyle ne yanma ne kaşıntı hiçbirşey yok kasık ağrım ara ara oluyor ama başka bir belirtim falan yok yani
negatif sağolunÇok güzel vermişsin yine de hiç takma kafana doğumdan sonra hepsini verirsin kolayca emzirirken kilolar çok hızlı gidiyor . Ben de çok kilo verdim daha da vermeye çalışıyordum ki hamile kaldığımi öğrendim eğer inşallah 3.aydan sonra bu halsizlik bulantı biterse hamile pilatesine başlamayı planlıyorum
Merhaba çok geçmiş olsun bol bol dinlen kanama çok ve ağrılı olmadığı sürece olabiliyor. Test sonucu ne çıkmisti bu arada
evet daha kötü olursa acile gidicem mecbur.iğne daha etkiliymiş diye duydum.inşallah bunu yaşayan kimseye bir şey olmaz Allah yardımcımız olsunO kadar çok okudum ki bu grupta lekelenme olayını bende yaşıyorum. Progestan kullanıyorum kahverengi olarak devam ediyor. Sakin kalmaya çalış streste çok zora sokuyor işi renk koyulursa kırmızıya doğru tekrar haber ver ben bir de iğne oldum. Az daha iyiyim. Hamilelerde acile gidebiliyor zor durumda olunca. İnşallah bişey olmaz ben 1haftadir yaşıyorum
doktorum iki dedi ama yoğunlaşırsa ben de 3 e çıkarıcam.size de çok geçmiş olsunBen de kahverengi akıntı gelmişti vajinadan günde 3 kere progestan alıyorum dr öle söyledi iyi gelebilir
Cumartesi bu sebeple gitmiştin progestan ilac verdı her aksam bir tane alıyorum kanama alanı falan gormedi cumartesı tekrar cagırdıDra söyledin mi iğne al eczaneden vurul kuzum kesssin kanamanı
doktorum iki dedi ama yoğunlaşırsa ben de 3 e çıkarıcam.size de çok geçmiş olsun
Cumartesi bu sebeple gitmiştin progestan ilac verdı her aksam bir tane alıyorum kanama alanı falan gormedi cumartesı tekrar cagırdı
Amin sağolun cümlemizin yardımcısı olsun gerçekten öyle çok stresli bir durumAllah yar ve yardimciniz olsun, cok sinir bozucu birsey...
Hepimize rabbim acil şifalar versindoktorum iki dedi ama yoğunlaşırsa ben de 3 e çıkarıcam.size de çok geçmiş olsun
Merhaba ben de bi haftadır yaşadım bu sıkıntıyı hormonlardan dolayı normalmiş geceden bir kayısıyı 1 su bardağına koyup sabah hem suyunu içtim hem de kayısıyı yedim fayda etti şükürkabızlığa gaz sancısına fayda edermi canım ya yiyim.
kayısı püresi yapsammı diye düşünüyordum bende
Amin aminHepimize rabbim acil şifalar versin
Amin canım inşallah saglıkla kavusuruz yavrularımızaAllah yar ve yardimciniz olsun, cok sinir bozucu birsey...