Canım kendiminkini anlatayım, evet elleri bağlıyorlar. Bebek çıktığı zaman bir tek benim sağ elimi çözdüler ve bebeği de o örtünün altından göğsüme verdiler, ben de onu tutup öpebildim bu sayede
Bir iki dakika öyle durmama müsaade ettikten sonra bebeği alıp, elimi tekrar bağladılar. Özellikle bebekli kısım çok kısa sürüyor, bebek doğduktan sonra annenin toparlanması odaya götürülmesi filan herhalde bir 25-30 dk sürdü bende emin değilim, uyukladım çünkü o sırada.
Zaten yavrunu gördükten sonra ordaki halin, süresi filan hiç umrunda olmayacak emin olabilirsin buna. Bana sonda da taktılar, zaten takılırken uyuşuksun, çıkarırlarken de hiç acı vs bir şey hissetmedim. Bir de doktor kadın olsun diye önceden o kadar kasmıştım sonra doktor dışında neredeyse herkesin erkek olduğu ameliyat ekibiyle doğum yaptım
Bu kısım beni de çok utandırmıştı yalan yok ama ameliyat ekipleri de genelde tecrübeli bu konuda, o yüzden annenin gerginliğini almak için seninle çene çalıp dikkatini dağıtmaya çalışıyorlar.
Ben hiç sezaryen düşünmüyordum, aklımdan bile geçirmiyordum çünkü ameliyat olmaktan çok korkan bir insanım. Ben bile rahat olabildiysem hiç endişelenme derim, sen sadece bebeği görecekleri ana odaklan yeter. Hele o ilk ağlayışı, sımsıcak yüzünün yüzüne değmesi, senin yanına verdiklerinde susması filan gerçekten hayatta yaşanabilecek en güzel anlardan