Kızlar bebeklerin yatak, oda, dolap vs hazırlıklarını ne zaman tamamladınız ? yarın 38 haftalık olacagım ve etrafımdaki insanların vurdumduymazlıgı yüzünden strese giriyorum. daha dün dolap monte edilebildi ve parçaları eksik. dolap monte ediliyor ve odalar arası esyalar yer degisiyor diye de evde yer yerinden oynadı. daha boyle buyuk parcaların düzeni oturmadı.. sifonyer alınacak mesela sürekli esimi dürtmem gerek bunun icin.
allahtan besik vardı, kuruldu ama bir vidası eksik cıktı mesela gidip hırdavatcıdan benm almam lazım ve nefret ediyorum boyle seylerle ugrasmaktan. zaten ben hastaydım oglum hastaydı gece gunduz ugrasmaktan canım cıktı daha yeni iyilestik. sagolsun simdi babam burada ama evin isi bana bakıyor o arada oglumu oynatıyor falan sadece. enerjim de kısıtlı oldugu icin hicbisey yetismiyor gibi. hormonlar da tavan ya bagırıp cagırıyorum ya oturup oturup aglıyorum
esimle cocugu krese yollama konusunda anlasamıyoruz, o ayrı strese soktu. babam zaten gecimsiz ters bir insan. kafayı yedim yiyecegım. ben de asabi insanım tartırmasız an gecmiyor. tabiki bu hamile bunu üzmeyelim tarzı düşünen de yok