- 6 Ekim 2020
- 136
- 132
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmüşseniz zaten vardır cihaz kötüdürKızlar kan vermek için devlet hastanesine geldim gelmişken bi kontrol olayım dedim. Keseyi gördü bebeği göremedi. Yarın gel alttan bakalım dedi üstünkörü zaten tipik devlet hastanesi. Ama 2 hasta evvel ben görmüştüm özelde bebeği. Şimdi geri özel hastaneye geldim. Çok üzülüyorum bana dua edin lütfen
Vajinal usg ile mi bakıldı ilkineÜstelik kalp atışını da duymuştuk biz. Bana emin misiniz gördüğünüze falan dedi.
Hayır normal karından görülmüştü . Doktor zaten agrasifti bir iki yalandan tuttu makinayı karnıma yok dedi direk. Herkesi azarlıyordu kapının önünde .insan olamıyorlar bir türlüVajinal usg ile mi bakıldı ilkine
Canım hiç takılma bak göreceksin sıkıntı çıkmayacak usg cihazı kötüdür düzgün bakmamıştırHayır normal karından görülmüştü . Doktor zaten agrasifti bir iki yalandan tuttu makinayı karnıma yok dedi direk. Herkesi azarlıyordu kapının önünde .insan olamıyorlar bir türlü
Yaaa gerçekten miMalesef kalbi durmuş.. yarın kürtaj olacağım
Geçmiş olsun canım çok üzüldümMalesef kalbi durmuş.. yarın kürtaj olacağım
Allah sabır versin başınız sağ olsunMalesef kalbi durmuş.. yarın kürtaj olacağım
Ne düşüncesiz bir insanmış anlayış olsa hamile zaten hormonlar dan hassas hiç öyle şeyler söylenir mi ya ben de kızdım şimdiYa sizide arayıp sürekli n’aptınız doktora gittiniz mi diye soran tanıdıklar var mıbide çocuğu ne zamandır olmuyor teselli ediyorum ama üç aylık hamile olsam karnımda ölse 5 yaşında çocuğum olsa ölse gibi yorumlar yapıyor benim durumum üstünden yani. kaç gündür düşünüp duruyorum zaten evhamlıyım ya bi de her dra gittiğimde soruyor kötü niyetli demek istemiyorum ama karnımda ölmüştü benimki öyle olunca demişti lekelenmem olduğunda sürekli görmezden geliyorum ama sinir olmaya başladım kırmadan nasıl keserim irtibatı
uzaktayız bide evdeyiz işte karantinada ne degısecek bı haftada cok yakın arkadaşlarım var bu kadar konuşmuyorum onlarla
![]()
Geçmiş olsun canim çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum ama inşaallah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsınMalesef kalbi durmuş.. yarın kürtaj olacağım
Malesef kalbi durmuş.. yarın kürtaj olacağım
Ya devlet hastaneleri öyle oluyor doktorlar asık suratlı, amaçları tamamen başlarından savmak sen takma özelde görmüşsün işte birşey yokHayır normal karından görülmüştü . Doktor zaten agrasifti bir iki yalandan tuttu makinayı karnıma yok dedi direk. Herkesi azarlıyordu kapının önünde .insan olamıyorlar bir türlü
Ay canım görmedim pardonMalesef kalbi durmuş.. yarın kürtaj olacağım
Ama yine de başka bir doktora git canım,bende aynı şeyleri yaşadım çok iyi anlıyorum seniMalesef kalbi durmuş.. yarın kürtaj olacağım
Yine 4 te cnm, 4 5 arası girerim yine
Tamamdır buradayım o zaman o saatteYine 4 te cnm, 4 5 arası girerim yine![]()