• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim kafam karışık evham yapıyor insan ister istemez benim de verdiğim bi karar yok ama yaşayacakları sıkıntıya vesile olmak içime sinmezdi sanırım neyse iyi düşünelim iyi olsun şimdiden Allah sağlık sihhat önce hayirlisini versin🤲
Kesinlikle şimdiden bunları düşünmeyelim Allah korusun hepsini 🤲🏻

Benim kafam karışık evham yapıyor insan ister istemez benim de verdiğim bi karar yok ama yaşayacakları sıkıntıya vesile olmak içime sinmezdi sanırım neyse iyi düşünelim iyi olsun şimdiden Allah sağlık sihhat önce hayirlisini versin🤲
Amin canım bende nerde okuduysam net sonuç vermiyor diyor yaptıran bir çok kişide anormal çıkmış sürekli stres yaşamislar streste bebeğe daha zararlı herşey taktiri ilahi Inşallah sağlıklı gelir bebislerimiz 🤲🏻

Amin canım bende nerde okuduysam net sonuç vermiyor diyor yaptıran bir çok kişide anormal çıkmış sürekli stres yaşamislar streste bebeğe daha zararlı herşey taktiri ilahi Inşallah sağlıklı gelir bebislerimiz 🤲🏻
Aynen öyle çok örnekler var ama nifty daha kesin sonuc bi test gibi. yine de yaptırmak iyi cikarsa içimizi rahatlatır ikiliyi. ense burun olcumlerı ıle degerlendırıyorlar önce zaten Allah sağlıklı hayırlısını versin amin canım🙏

Ben dışarda yedim şimdi midem çok körüydü tansiyonum düsmüstü artik akşam yemek yemedim denk geldi yedim biraz enerji aldım yiyebiliyosak hic yoktan iyi bence her zaman değil zaten
Bende nasıl olsa her zaman değil diye içimi rahatlattım valla napalım arada küçük kaçamaklarda olur yani🙈

Benim için kesin olmayan hiçbir testin önemi yok ,
Belirli oranda bir risk belirtiyor . Zaten doktorum çıkan sonuçta gebeliği sonlandırmıcaksan bakmamıza gerek yok dedi kızımda .birde ön muayenede zaten bi sorun varsa belli oluyor . Burun kemiğinden falan

detaylı ultrasonda bebeğimin herhangi bir sorunu varsa doğana kadar ona yönelik çalışmalar yaparım . Ozaman herşey daha net oluyor.
Birebir bütün organlarını görüyoruz
Herşey Allah’ın elinde onun kararı. Takdir ondan. Yalnız Allah akıl vermiş ilimden tıptan faydalanmak da insan medeniyetinin gereği ve faydasınadır.

• Beğen
Reactions: H E
Herşey Allah’ın elinde onun kararı. Takdir ondan. Yalnız Allah akıl vermiş ilimden tıptan faydalanmak da insan medeniyetinin gereği ve faydasınadır.
Hanımefendi faydalanıyorum zaten ama kesin olan haftada neyini anlamayıp böyle konuştuğunuzu anlamadım ?
21. haftada girilen detaylıda herşey açık açık söyleniyor ve kesin .

Hanımefendi faydalanıyorum zaten ama kesin olan haftada neyini anlamayıp böyle konuştuğunuzu anlamadım ?
21. haftada girilen detaylıda herşey açık açık söyleniyor ve kesin .
İkili teste gerek yok denilmiş çok saçma buldum. Ona kalırsa bilimde tıpta yüzde yüz kesinlik yoktur. Yanılma payı vardır.

• Beğen
Reactions: H E
İkili teste gerek yok denilmiş çok saçma buldum. Ona kalırsa bilimde tıpta yüzde yüz kesinlik yoktur. Yanılma payı vardır.
Benım fikrim bu 🤷🏼‍♀️
ben kimseye yapın yapmayın demedim .
ikili test bir analiz testidir ve yanılma payı vardır .
He derseniz benım 5-6 milyar verecek param var nifty test yaptırırım çıkan sonuçta anormallik varsa gebeliği sonlandırırım sizin kararınız hiçkimse sorgulayamaz.

ben ilk yorumda dediğim gibi ikili test kesin bir sonuç olmadığı için ve genellikle yanlış çıktığı için hemde herhangi bir anormallikte gebeliği sonlandırmayacağım için yaptırmak istemiyorum nasıl diğer kararı kimse sorgulayamazsa bunuda sorgulayamaz :) Burası birçok kişinin bulunduğu bir platform birçok fikirde olucak ve herkes kendi kararından sorumlu olucak en güzeli kimseyi kurmadan bu yolda yürümek .
benım her karara saygım var sizinde olsun ♥️

Doğru aslında netten baktım bir çok kişinin 2 'li tarama testi hep sorunlu çıkmış bir ton stres yaşamislar bebegim özürlü doğacak diye bencede yaptırmamak daha stressiz olur
Canım özürlü değil engelli. Allah göstermesin kimseye ben özel eğitim öğretmeniyim ve kimseye böyle söylemesini istemem. Rabbim kimseye vermesin ama böyle kırıcı kelime de kullanmayın lütfen.

Canım özürlü değil engelli. Allah göstermesin kimseye ben özel eğitim öğretmeniyim ve kimseye böyle söylemesini istemem. Rabbim kimseye vermesin ama böyle kırıcı kelime de kullanmayın lütfen.
Internette sürekli öyle okuyunca öyle yazmışım amacım kimseyi kırmak değil kusura bakmayın kırdıysam

İkili tarama testinde olumsuz birşey duyduğumuzda herhangi bir tedavi imkanı oluyor mu ki

İkili tarama testinde olumsuz birşey duyduğumuzda herhangi bir tedavi imkanı oluyor mu ki
Aldırma seçeceğiniz var . Onun harici bebeğe müdahale edilmiyor . Birde belki eğer bi anamoli varsa ona göre araştırma yapabılır kendinizi hazırlayabılırsınız ..

Ikili test konusulmus ama bunlar pek gercegi yansıtmıyor kızlar.
Mesela eğer yaşınız büyükse genelde riskli çıkıyor bebek oysa çok sağlıklı doğuyor. Bunun gibi bazı değerler önemli bu testlerde
Bir arkadaşım 40yasinda hamile kaldı bu testleri riskli çıkardı dayanamadı nifty yaptırdı o kesin oldugu icin ve aslında bebeğin sağlıklı olduğu ortaya çıktı şuan tosun gibi kızı var.
Bir arkadaşım da 35yasindaydi onun da riskli çıktı hatta downlu dediler kadına. O da amniyon suyundan test yaptırdı ve onun da sağlıklı çıktı.
Isteyen yaptırabilir tabi ama kesin çözüm istiyorsaniz biraz daha pahalı olan nifty vs yaptırmanız lazım. Birde 22.haftada ayrıntılı usg var onda her şey çıkıyor.

Back