2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Aynen bizim de kokteyl seklinde nikah olacak. Yani bi açsınlar da. O kasar yıpratıcı ki yaşlandım gerçekten. İş güç ayarlayamıyorum, tayin isticem vs derken çöktüm
Bilmem mi ben daha eşya bile bakamadım strese girdim. Tek hallettiğimiz fotoğraf çekim rezervasyonu

Bilmem mi ben daha eşya bile bakamadım strese girdim. Tek hallettiğimiz fotoğraf çekim rezervasyonu
Ay bak. Anca geliyor zaten. Teslim süreleri 3ayı buluyor bide mutfak esyalarını minimal tut ben öyle yaptım ona rağmen cok olmuş

Ay bak. Anca geliyor zaten. Teslim süreleri 3ayı buluyor bide mutfak esyalarını minimal tut ben öyle yaptım ona rağmen cok olmuş
3 ay mı ay bilmiyordum ben elektrikli bütün her şeyi aldım bi yatak odam kaldı onunda yatağını aldım depoda bekletiyorum. Beyaz eşyalarda depoda bekliyor. Yatak odasının mobılyaları yapılcak ama diğer mobılyalarda sıkıntı yaşıyorum internette sayfalarda bakınıyorum istediğim tarz yok çok avangard yada babannem işi

Dur ben sana özelden aldıgım koltuk takımını atayım.

Sizler kına için yer tutmuş muydunuz? Açılmazsa geri iade alcak mısınız?
bir de son sorum sadece belediye nikahına izin çıkarsa düğün için bekleyecek olan var mı
Kına için tuttum. Onu düşünmedim ama, evet belediye olarak izin verilirse ertelerim ama tarih yok g*t gibi kalcaz

Kuzular merhaba konunuza denk geldim bende pandeminin başlangıcında mağdur olan gelinlerindenim

Daha evimiz hazır değil yazanlar olmuş 5-6 ay öncesinden.

Benim düğünüm 10 nisandaydı evim Şubat ayında tutuldu martın 13 ünde perde halı ev eşyası hepsi geldi,gelinliğim özel dikimdi hazırlandı ve bitti tabi.
Düğün kapalı alandaydı salon parası ödendi

Martın 16 sı patttt düğün salonları kapandı...

Sonrası muallak belirsizlik derken açılır açılmaz kapalı alanda olmaz açık alana alma telaşına düştük yeniden düğün salonu bulmak diğer salondan ücreti temin etmek gelinliğin değişen bedeni vs vs epey meşakkatli geçti temmuzda bulduğumuz tek boş günü ayarladık...

Şu pandemide ne öğrendin,ne tavsiye edersin derseniz plan yapmayın inanın son dakika bile olsa herşey hazır oluyor ev eşyanız bile azsa düğünden sonra parça parça alırsınız hiç problem değil yeter ki sağlık olsun...

hepinize hayırlı uğurlu olsun

Selam kızlar. 23 mayıs için düğün tarihi almış biri olarak Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Dayanamadım siteye kaydoldum. Aranıza beni de alın
Hoşgeldin canım. Allah yardımcımız olsun, dua kapıları açık bu akşam bol bol dua edelim güzelce kınamız düğünümüz hayırlı bir şekilde olsun

Ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Yani inşallah olur çünkü aksini düşünmek beni çok yıpratıyor. 17 sinde gelinlik provam var nasıl olacak bilmiyorum. Bir de ne olursa olsun temmuzda olur diye ertelemek istemiyorum. Gün günden daha berbat geliyor. 2020 den beri bekleyenler var gerçekten bunaldım.

Aynen. Ben geçen sene Eylül de yapacaktım ortalık düzelsin dedim b*k gibi oldu. bayramdan sonra turizm icin olur dedik turiste serbest bize yasak oldu. Of

Aynen. Ben geçen sene Eylül de yapacaktım ortalık düzelsin dedim b*k gibi oldu. bayramdan sonra turizm icin olur dedik turiste serbest bize yasak oldu. Of
Ben de tayinimi aldırdım tam düğün tarihine göre başlayış yapacaktım. Şimdi bide onunşa uğraşıcam iptal olursa. Ne büyük nimetmiş düğün yapmak

aman şimdiden ertelemeyelim zaten
arkadaşım geçen sene ağustosta evleniyordu hafta içi. Nikahı kıyıldı
Baktı düğünler giderek serbestleşiyor, eylülde hafta sonu boş yer varmış o güne erteledi
Hop salonlar kapandı. 1 senedir nikahlı şekilde bekliyor. 1 anlık düşünce işte..

Ben de tayinimi aldırdım tam düğün tarihine göre başlayış yapacaktım. Şimdi bide onunşa uğraşıcam iptal olursa. Ne büyük nimetmiş düğün yapmak
Heh aynen. Eş durumu için dilekçe verdim. Ama durdurdum su an. Babam normalde rahattır ama son dönemlerde klasik geleneksel bir adam oldu düğün olmadan gitme diyor Bide su an calıstıgım yerde de covid servisinde sorumluyum o kadar yıprandım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…