- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
17 mayısta tv basında beklerken bizEvet ama nikah ve nikah merasimi olarak açılıyor genelde açtıklarında
Bilmem mi ben daha eşya bile bakamadım strese girdim. Tek hallettiğimiz fotoğraf çekim rezervasyonuAynen bizim de kokteyl seklinde nikah olacak. Yani bi açsınlar da. O kasar yıpratıcı ki yaşlandım gerçekten. İş güç ayarlayamıyorum, tayin isticem vs derken çöktüm
Hasjdjdkdlfşflfkfkfkfmf işteyim ay kahkaha attım şimdi bi hastadan dayak yicemBu da şu an biz
Ay bak. Anca geliyor zaten. Teslim süreleri 3ayı buluyorBilmem mi ben daha eşya bile bakamadım strese girdim. Tek hallettiğimiz fotoğraf çekim rezervasyonu
3 ay mı ay bilmiyordumAy bak. Anca geliyor zaten. Teslim süreleri 3ayı buluyorbide mutfak esyalarını minimal tut ben öyle yaptım ona rağmen cok olmuş
Dur ben sana özelden aldıgım koltuk takımını atayım.3 ay mı ay bilmiyordumben elektrikli bütün her şeyi aldım bi yatak odam kaldı onunda yatağını aldım depoda bekletiyorum. Beyaz eşyalarda depoda bekliyor. Yatak odasının mobılyaları yapılcak ama diğer mobılyalarda sıkıntı yaşıyorum internette sayfalarda bakınıyorum istediğim tarz yok çok avangard yada babannem işi
Kına için tuttum. Onu düşünmedim ama, evet belediye olarak izin verilirse ertelerim ama tarih yok g*t gibi kalcazSizler kına için yer tutmuş muydunuz? Açılmazsa geri iade alcak mısınız?
bir de son sorum sadece belediye nikahına izin çıkarsa düğün için bekleyecek olan var mı
Bende kalırımKına için tuttum. Onu düşünmedim ama, evet belediye olarak izin verilirse ertelerim ama tarih yok g*t gibi kalcaz
Yapıldı ya, martta bile yaptırdılar bence yapılırBende kalırımama öyle şey olmaz yaw açtıklarında dışarda nikah yapılmamış mıydı ?
Bencede kısıtlı olur ama açılınca dış mekanlarda da yapılır yok artık kafayı yicez evlenmek bu kadar zor olmamalıydıYapıldı ya, martta bile yaptırdılar bence yapılır
Hoşgeldin canım. Allah yardımcımız olsun, dua kapıları açık bu akşam bol bol dua edelim güzelce kınamız düğünümüz hayırlı bir şekilde olsunSelam kızlar. 23 mayıs için düğün tarihi almış biri olarak Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Dayanamadım siteye kaydoldum. Aranıza beni de alın
Gel bi sarılalım kardeşim derttaşımSelam kızlar. 23 mayıs için düğün tarihi almış biri olarak Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Dayanamadım siteye kaydoldum. Aranıza beni de alın
Aynen. Ben geçen sene Eylül de yapacaktım ortalık düzelsin dedim b*k gibi oldu. bayramdan sonra turizm icin olur dedik turiste serbest bize yasak oldu. OfBen içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Yani inşallah olur çünkü aksini düşünmek beni çok yıpratıyor. 17 sinde gelinlik provam var nasıl olacak bilmiyorum. Bir de ne olursa olsun temmuzda olur diye ertelemek istemiyorum. Gün günden daha berbat geliyor. 2020 den beri bekleyenler var gerçekten bunaldım.
Ben de tayinimi aldırdım tam düğün tarihine göre başlayış yapacaktım. Şimdi bide onunşa uğraşıcam iptal olursa. Ne büyük nimetmiş düğün yapmakAynen. Ben geçen sene Eylül de yapacaktım ortalık düzelsin dedim b*k gibi oldu. bayramdan sonra turizm icin olur dedik turiste serbest bize yasak oldu. Of
Heh aynen. Eş durumu için dilekçe verdim. Ama durdurdum su an. Babam normalde rahattır ama son dönemlerde klasik geleneksel bir adam oldu düğün olmadan gitme diyorBen de tayinimi aldırdım tam düğün tarihine göre başlayış yapacaktım. Şimdi bide onunşa uğraşıcam iptal olursa. Ne büyük nimetmiş düğün yapmak