2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ya benim nikahım düğün salonunda olacak zaten. Açık havada. Zaten 50-100 bi sayı versinler de illaki biraz sınırlar zorlanır 200 ü bulur o sayı el altından.

Ay cok üzüldüm. Kahrolmustur simdi

Selam kızlar. 23 mayıs için düğün tarihi almış biri olarak Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Dayanamadım siteye kaydoldum. Aranıza beni de alın
Hoş geldin bende 22 Mayıs uykularım kaçıyor önceden evlenenleri kıskanıyorum

Ya ben böyle olcağını düşünmedim. Alt bölge tayini istedim. İşte 18 inde başlayış yapıcam. 23 üne kadar senelik izin kullanırım diyordum. Ama olurda hazirana kalırsa mecbur gider başlarım. İzinlerimi Yasaklarda harcamış olmamak için

Ay en kötüsü de evlencem diye ilaca başladım. Kaç aydır içtiğim ilaca yanarım

Nikah töreni şeklinde yapsaydı keşke ayy çok zor ya şimdi ne zaman yapmayı düşünüyor

Nikah töreni şeklinde yapsaydı keşke ayy çok zor ya şimdi ne zaman yapmayı düşünüyor
Zaten nikahı kıyıldı tekrar nikah da yapamadı .. ailesi tek çocuk diye ısrarcı illa düğün olsun diye
O da açılmasını bekliyor nisandaydı mayısa erteledi. Şimdi yine ertelicek. Beterin beteri var yani. Ne zor zamana denk geldik böyle

Benim ailem çok sorun etmiyor artık, nişanlımın ailesi biraz daha baskıcı düğün diye ama onlar da yumuşadı zaman geçtikçe.
Ama bazı aileler düğünsüz asla izin vermiyor.
Şu “dul kadın gibi” cümlesinden nefret ediyorum. Ama okumuş insanların ağzından bile duydum nikah ile evlenenler için bu cümleyi.
normalde insanların ağzına bakmam ama o kadar yıprandım ki artık ne deseler batmaya başladı. üzülmüş gibi yapan mı dersin, her gördüğünde sırıtarak “yine erteleniyor galiba ehehe” diyeni mi... normalde selam vermeyenler bile benim düğünle bozmuş durumda kafayı

Onun tarihi ne zaman? Açılma olasılığı var ertelemesin yazık valla üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…