Ben de hep temmuz diye duydumBende hep Haziran'da serbestlik olacak diye duyuyorum. Benim kritik ya 28 Mayıs'ta
Uzatmak zaten saçma olmaz mı ya? 19 mayısın tatil olduğunu biliyorlardı sonuçta. Uzatcak olsalar 19 u da alırlardı yasakların içine en başında.17 Mayıs'ta 05.00 de bitiyor zaten yasak uzatsa şimdiden demek zorundaydı. İkimiz de aynı kabinede çıkacak kararlara bağlıyız.
Eğer Mart’ta her yeri açmasalardı evet, rahattık...Ben de hep temmuz diye duydum
Geçen eylülde asla bu durumu yaşayacağııı düşünmezdim ya, emindim rahatlama olacağına
Yoksa martta bile yapar geçerdim
Ben istiyorum ki beklediğime değsin
Ya da şu yasağı martta yapsalardı mesela.Eğer Mart’ta her yeri açmasalardı evet, rahattık...
Çok gerginim ya diken üstündeyim sankiYa da şu yasağı martta yapsalardı mesela.
benimki de haziranın en başı olduğu için hepimiz aynı durumdayız aslında.
Ben de öyle.. 1 Senedir aynı konuyu düşünmekten çok sıkıldımÇok gerginim ya diken üstündeyim sanki
Yani herşey bitmiş balayına gitmişiz tuzlu su kokan saçlarımız ve sahilde içeceğimiz kahveBen de öyle.. 1 Senedir aynı konuyu düşünmekten çok sıkıldım
Ahh o güne aksın zamanYani herşey bitmiş balayına gitmişiz tuzlu su kokan saçlarımız ve sahilde içeceğimiz kahve️
Düşündükçe bile gevşiyorum.Ahh o güne aksın zaman
Haklısın valla o kadar beklemissin belediye nikahiyla geçiştirmek istemezdim bende. İnşaallah beklediğine değer haberler alırızBen de hep temmuz diye duydum
Geçen eylülde asla bu durumu yaşayacağııı düşünmezdim ya, emindim rahatlama olacağına
Yoksa martta bile yapar geçerdim
Ben istiyorum ki beklediğime değsin
Bende valla altı üstü sade bir nikah onu bari açsınlar. Genelde nikahları açmışlar geçen sene ama bakalım düğünler biraz sıkıntı şu anda.Düşündükçe bile gevşiyorum.
Nikah ama belediye de değil. Mekanlarda 1 saatlik 100 kişili nikah töreni olarak açsınlar duayı doğru edelimBende valla altı üstü sade bir nikah onu bari açsınlar. Genelde nikahları açmışlar geçen sene ama bakalım düğünler biraz sıkıntı şu anda.
200 için edelim 100 azNikah ama belediye de değil. Mekanlarda 1 saatlik 100 kişili nikah töreni olarak açsınlar duayı doğru edelim
Bu şartlarla açsınlar da diğer detaylar hemencecik hallolur hallederiz200 için edelim 100 az1 de 1.5 saat olursa tadından yenmez
Kokteyl tarzı nikah töreni mi istiyorsun kuzumNikah ama belediye de değil. Mekanlarda 1 saatlik 100 kişili nikah töreni olarak açsınlar duayı doğru edelim
Ay hosgeldinnKokteyl tarzı nikah töreni mi istiyorsun kuzum
İnşallah gönlünüze göre olur kuzum. Bende eylul gibi nikah sadece düşünüyorum. Düğünlerden pek hoşlanmıyorum ama kokteyl tarzı belkı nikah yaparım oda belkı yoksa sade nikahAy hosgeldinnEvet. Mayıs sonu kına ve düğün için yer ayırttıkta hepimiz üç buçuk atıyoruz su an
Evet ama nikah ve nikah merasimi olarak açılıyor genelde açtıklarındaNikah ama belediye de değil. Mekanlarda 1 saatlik 100 kişili nikah töreni olarak açsınlar duayı doğru edelim
Aynen bizim de kokteyl seklinde nikah olacak. Yani bi açsınlar da. O kasar yıpratıcı ki yaşlandım gerçekten. İş güç ayarlayamıyorum, tayin isticem vs derken çöktümİnşallah gönlünüze göre olur kuzum. Bende eylul gibi nikah sadece düşünüyorum. Düğünlerden pek hoşlanmıyorum ama kokteyl tarzı belkı nikah yaparım oda belkı yoksa sade nikah