Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok üzüldüm. Kahrolmustur simdiaman şimdiden ertelemeyelim zaten
arkadaşım geçen sene ağustosta evleniyordu hafta içi. Nikahı kıyıldı
Baktı düğünler giderek serbestleşiyor, eylülde hafta sonu boş yer varmış o güne erteledi
Hop salonlar kapandı. 1 senedir nikahlı şekilde bekliyor. 1 anlık düşünce işte..
Hoş geldin bende 22 Mayıs uykularım kaçıyor önceden evlenenleri kıskanıyorumSelam kızlar. 23 mayıs için düğün tarihi almış biri olarak Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Dayanamadım siteye kaydoldum. Aranıza beni de alın
Ya ben böyle olcağını düşünmedim. Alt bölge tayini istedim. İşte 18 inde başlayış yapıcam. 23 üne kadar senelik izin kullanırım diyordum. Ama olurda hazirana kalırsa mecbur gider başlarım. İzinlerimi Yasaklarda harcamış olmamak içinHeh aynen. Eş durumu için dilekçe verdim. Ama durdurdum su an. Babam normalde rahattır ama son dönemlerde klasik geleneksel bir adam oldu düğün olmadan gitme diyor Bide su an calıstıgım yerde de covid servisinde sorumluyum o kadar yıprandım ki
Benimde açık hava nikah olacak ona izin verirler inşallah.Ya benim nikahım düğün salonunda olacak zaten. Açık havada. Zaten 50-100 bi sayı versinler de illaki biraz sınırlar zorlanır 200 ü bulur o sayı el altından.
Ya söylenti var cumartesileri yasak olmayacak diye. İnşallah açarlarsa bende günü 22 sine kaydırırım. İnşallah yapabiiriizHoş geldin bende 22 Mayıs uykularım kaçıyor önceden evlenenleri kıskanıyorum
İstanbulda mısınHeh aynen. Eş durumu için dilekçe verdim. Ama durdurdum su an. Babam normalde rahattır ama son dönemlerde klasik geleneksel bir adam oldu düğün olmadan gitme diyor Bide su an calıstıgım yerde de covid servisinde sorumluyum o kadar yıprandım ki
Yok doğudayımİstanbulda mısın
İnşallah doğru çıkarYa söylenti var cumartesileri yasak olmayacak diye. İnşallah açarlarsa bende günü 22 sine kaydırırım. İnşallah yapabiiriiz
Doğum kontrol hapı dimi? Bende kullanacağım sanırım. Geç mi kaldım yoksaAy en kötüsü de evlencem diye ilaca başladım. Kaç aydır içtiğim ilaca yanarım
Nereyi tutsak elimiz de kalıyor. Ağlanacak halime gülüyorum artıkAy en kötüsü de evlencem diye ilaca başladım. Kaç aydır içtiğim ilaca yanarım
Ben nisanda başladım 2. Kutuya geçtim şu an. Erken başla kesin olsun dediler.Doğum kontrol hapı dimi? Bende kullanacağım sanırım. Geç mi kaldım yoksa
Eşiyle arası bozuldu daha aynı eve geçemeden. Eşi evlerinde oturuyor 1 yıldır kız hala ailesiyle..Ay cok üzüldüm. Kahrolmustur simdi
Ay ben geç kalmışım o zaman ya. Hemen doktora gideyim bayramdan sonraBen nisanda başladım 2. Kutuya geçtim şu an. Erken başla kesin olsun dediler.
Nikah töreni şeklinde yapsaydı keşke ayy çok zor ya şimdi ne zaman yapmayı düşünüyorEşiyle arası bozuldu daha aynı eve geçemeden. Eşi evlerinde oturuyor 1 yıldır kız hala ailesiyle..
Böyle olan çok tanıdığım var.
geçen sene gerçekten ağustosta o kadar normalleşmişti ki düğünler kim derdi pat diye kapanacak
Aynen benim arkadaşımın düğününden 2 gün önce kapandı düğünler. Nikah olarak yaptılar cokta keyifli oldu.Nikah töreni şeklinde yapsaydı keşke ayy çok zor ya şimdi ne zaman yapmayı düşünüyor
Zaten nikahı kıyıldı tekrar nikah da yapamadı .. ailesi tek çocuk diye ısrarcı illa düğün olsun diyeNikah töreni şeklinde yapsaydı keşke ayy çok zor ya şimdi ne zaman yapmayı düşünüyor
Onun tarihi ne zaman? Açılma olasılığı var ertelemesin yazık valla üzüldümZaten nikahı kıyıldı tekrar nikah da yapamadı .. ailesi tek çocuk diye ısrarcı illa düğün olsun diye
O da açılmasını bekliyor nisandaydı mayısa erteledi. Şimdi yine ertelicek. Beterin beteri var yani. Ne zor zamana denk geldik böyle