Evet o da var. Ben ertelerim diyorum da temmuzda yer yoktu bizim salonda da..Aynen her şeyden vazgeçtik bu bari olsun artık yaa. Birde şöyle bir şey var temmuz da gün bulmak sıkıntı biz gün alırken bile dolmuştu
Bir dansa izin veriyorlar canım o kadar da olmasınMüzik yasak olur mu gerçekten ya.. benim salon müziği yasaklarsa ağlaya ağlaya temmuza atarım herhalde
O kadar salon tutmanın anlamı yok ki müzik yoksa.. off sıkıntı bastı yine
Müzik yasak olur mu bilmiyorum bizim nikahta olmayacak dedim. Ama salon tutacaksan cidden müziksiz anlamsız olur.Müzik yasak olur mu gerçekten ya.. benim salon müziği yasaklarsa ağlaya ağlaya temmuza atarım herhalde
Yok kız yasak değil. Gelin damat karşılıklı çiftetelli bile oynarsınuzMüzik yasak olur mu gerçekten ya.. benim salon müziği yasaklarsa ağlaya ağlaya temmuza atarım herhalde
Yani o kadar para verildi. Hiç müzik olmayacaksa da ne anlamı varMüzik yasak olur mu bilmiyorum bizim nikahta olmayacak dedim. Ama salon tutacaksan cidden müziksiz anlamsız olur.
1.5 senedir hiçbi düğüne gitmedim de o yüzden bilmiyorum, ama duyumlarım varYok kız yasak değil. Gelin damat karşılıklı çiftetelli bile oynarsınuz
Ya ben unuttum senin ne zamandi 5 Haziran mıydıYani o kadar para verildi. Hiç müzik olmayacaksa da ne anlamı var
17 sindeki açıklamada sadece nikah şeklinde açılacak denirse naparım acaba. Bizim yine belirsizlik içinde kalır
Bir yanın yap geç, bir yanım o kadar bekledin boşa gider diyor
Ben gittim kısıtlama dönemindeki düğünlere bile. Problem yoktu.1.5 senedir hiçbi düğüne gitmedim de o yüzden bilmiyorum, ama duyumlarım var
Evet 4 haziran kına 5 haziran düğünYa ben unuttum senin ne zamandi 5 Haziran mıydı
Bende hep Haziran'da serbestlik olacak diye duyuyorum. Benim kritik ya 28 Mayıs'taEvet 4 haziran kına 5 haziran düğün
Benim kına 26 mayıstaBende hep Haziran'da serbestlik olacak diye duyuyorum. Benim kritik ya 28 Mayıs'ta
Benim de olursa kına 25 Mayıs nikah 28. Ya çok güzel bindallı aldım sırf o yüzden istiyorum kınayı. Olmadı sadece çekim için giyecemBenim kına 26 mayısta
Benim 22 MayısBende hep Haziran'da serbestlik olacak diye duyuyorum. Benim kritik ya 28 Mayıs'ta
Abaaa senin daha kritik ya. Ay inşaallah uzamaz yasak. 19 Mayısla birlestirilebilirBenim 22 Mayıs
Yok birleşecek olsa önceden söylerlerdi. 17 mayısta uzatıyoruz diyemezler birdenAbaaa senin daha kritik ya. Ay inşaallah uzamaz yasak. 19 Mayısla birlestirilebilir
İnşaallah yaYok birleşecek olsa önceden söylerlerdi. 17 mayısta uzatıyoruz diyemezler birden
17 Mayıs'ta 05.00 de bitiyor zaten yasak uzatsa şimdiden demek zorundaydı. İkimiz de aynı kabinede çıkacak kararlara bağlıyız.Abaaa senin daha kritik ya. Ay inşaallah uzamaz yasak. 19 Mayısla birlestirilebilir
Aynen kardeşim17 Mayıs'ta 05.00 de bitiyor zaten yasak uzatsa şimdiden demek zorundaydı. İkimiz de aynı kabinede çıkacak kararlara bağlıyız.
Ben de aynıyım17 Mayıs'ta 05.00 de bitiyor zaten yasak uzatsa şimdiden demek zorundaydı. İkimiz de aynı kabinede çıkacak kararlara bağlıyız.