23 mayıstı. Ama artık oynamalı çalgılı şekilde olmazsa yapmaz. Ailesi sorun ediyo baya bu durumu. Artık temmuz-ağustos bir şekilde olacakOnun tarihi ne zaman? Açılma olasılığı var ertelemesin yazık valla üzüldüm
Ay insallah gönüllerince olur ya. Hepimizin gönlüne göre olsun.23 mayıstı. Ama artık oynamalı çalgılı şekilde olmazsa yapmaz. Ailesi sorun ediyo baya bu durumu. Artık temmuz-ağustos bir şekilde olacak
Aynen allah hepimizin gönlüne göre tez vakitte versin. Çok zor çok. Aileden ayrılma hüznü yerine ne olacak stresi bastı beniZaten nikahı kıyıldı tekrar nikah da yapamadı .. ailesi tek çocuk diye ısrarcı illa düğün olsun diye
O da açılmasını bekliyor nisandaydı mayısa erteledi. Şimdi yine ertelicek. Beterin beteri var yani. Ne zor zamana denk geldik böyle
Benim de allahtan iki tarafta düğün diye israrcı değil. Nikah olsun yeter artık zaten pandemi diyorlar. Bir arkadaşım aynı şekilde geçen sene olacaktı düğünü ertelendi bu sene de mayıstaydı şimdi de düğün açılmaz diye ertelediler halen bekliyor kız. Ailesi düğünsüz olmaz diyor.Benim ailem çok sorun etmiyor artık, nişanlımın ailesi biraz daha baskıcı düğün diye ama onlar da yumuşadı zaman geçtikçe.
Ama bazı aileler düğünsüz asla izin vermiyor.
Şu “dul kadın gibi” cümlesinden nefret ediyorum. Ama okumuş insanların ağzından bile duydum nikah ile evlenenler için bu cümleyi.
normalde insanların ağzına bakmam ama o kadar yıprandım ki artık ne deseler batmaya başladı. üzülmüş gibi yapan mı dersin, her gördüğünde sırıtarak “yine erteleniyor galiba ehehe” diyeni mi... normalde selam vermeyenler bile benim düğünle bozmuş durumda kafayı
İyi bayramlarrr. Aminn kurban bayramında evlerimizde oluruz inşallahGünaydın arkadaşlar, iyi bayramlarBayramdan sonra güzel günleri görmek dileğiyle
GünaydınGünaydın arkadaşlar, iyi bayramlarBayramdan sonra güzel günleri görmek dileğiyle
Kimseyle konuşasım gelmiyor o yüzdenİyi bayramlar kızlar
Ah bi açıklama gelseydi de çifte bayram yapsaydık keşke.
Günüm aradığım akrabalara açıklama yapmakla geçiyor, salınn beniii
Kimle konuşsam temmuza at pişman olursun, bir kere evlenceksin bilmem neKimseyle konuşasım gelmiyor o yüzden
Bakma sen boşver. Atınca da ayyy neden yaptın ki diyecekler. Ben garanti görmüyorum temmuzda da tekrar kapanabilir çünkü sosyal hayat başlayınca vaka sayıları yükselecek yine.Kimle konuşsam temmuza at pişman olursun, bir kere evlenceksin bilmem ne
Seneye at diyen bile oldu
Yok hiç evlenmeyelim en iyisiKimle konuşsam temmuza at pişman olursun, bir kere evlenceksin bilmem ne
Seneye at diyen bile oldu
Belki de biz şanslı olacağız açılır açılmaz yapacağımız için inşallah açılır tabiBakma sen boşver. Atınca da ayyy neden yaptın ki diyecekler. Ben garanti görmüyorum temmuzda da tekrar kapanabilir çünkü sosyal hayat başlayınca vaka sayıları yükselecek yine.
Kuzenimin dediklerini aktarıyorum, kuzen değil düşman sankiBakma sen boşver. Atınca da ayyy neden yaptın ki diyecekler. Ben garanti görmüyorum temmuzda da tekrar kapanabilir çünkü sosyal hayat başlayınca vaka sayıları yükselecek yine.
Ne kadar rahat söyleyebiliyolar ya :))Yok hiç evlenmeyelim en iyisi
Benim iş arkadaşım da geçen ay heveslenme benim bir tanıdık böyle heveslendi gariban gariban nikahla evlendi sen de öyle olursun dedi andmfmfmffl iş etiğim olmasa gün aşırı nöbete boğardım onuKuzenimin dediklerini aktarıyorum, kuzen değil düşman sanki
“Ay yapıp napcaksın zaten güzel olmucak, kim gelcek ki gelenler de korkuyla oturcak, ne şanssızmışsın bla bla bla...”
kendisi 2019 da evlendi bu arada
Benim çevremde sorun var sanırım. Herkes laf sokma peşinde. Benim zaten canım sıkkın bayramda iyice moralim bozuldu
Herkes akıl verme peşinde. Ben de biliyorum 2019 daki gibi olmayacağını ya sabır
O kadar zekiler ki biz bilmiyoruz sanki 2019 düğünüyle aynı olmayacağını.Benim iş arkadaşım da geçen ay heveslenme benim bir tanıdık böyle heveslendi gariban gariban nikahla evlendi sen de öyle olursun dedi andmfmfmffl iş etiğim olmasa gün aşırı nöbete boğardım onu
Kusura bakmayın ama böyle insanlar konuştukça boğasım geliyor. Size ne sanki biz bilmiyoduk normal düğün gibi olmayacağını zaten bundan sonra hiç öyle olmayacak biliyoruz bunu.Kuzenimin dediklerini aktarıyorum, kuzen değil düşman sanki
“Ay yapıp napcaksın zaten güzel olmucak, kim gelcek ki gelenler de korkuyla oturcak, ne şanssızmışsın bla bla bla...”
Benim çevremde sorun var sanırım. Herkes laf sokma peşinde. Benim zaten canım sıkkın bayramda iyice moralim bozuldu
Herkes akıl verme peşinde. Ben de biliyorum 2019 daki gibi olmayacağını ya sabır
Kusura bakmayın ama böyle insanlar konuştukça boğasım geliyor. Size ne sanki biz bilmiyoduk normal düğün gibi olmayacağını zaten bundan sonra hiç öyle olmayacak biliyoruz bunu.Kuzenimin dediklerini aktarıyorum, kuzen değil düşman sanki