2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bende hep Haziran'da serbestlik olacak diye duyuyorum. Benim kritik ya 28 Mayıs'ta
Ben de hep temmuz diye duydum :KK43:
Geçen eylülde asla bu durumu yaşayacağııı düşünmezdim ya, emindim rahatlama olacağına
Yoksa martta bile yapar geçerdim
Ben istiyorum ki beklediğime değsin

17 Mayıs'ta 05.00 de bitiyor zaten yasak uzatsa şimdiden demek zorundaydı. İkimiz de aynı kabinede çıkacak kararlara bağlıyız.
Uzatmak zaten saçma olmaz mı ya? 19 mayısın tatil olduğunu biliyorlardı sonuçta. Uzatcak olsalar 19 u da alırlardı yasakların içine en başında.
Herkes bıkmış durumda, sanmıyorum ben de uzayacağını.

Ben de hep temmuz diye duydum :KK43:
Geçen eylülde asla bu durumu yaşayacağııı düşünmezdim ya, emindim rahatlama olacağına
Yoksa martta bile yapar geçerdim
Ben istiyorum ki beklediğime değsin
Haklısın valla o kadar beklemissin belediye nikahiyla geçiştirmek istemezdim bende. İnşaallah beklediğine değer haberler alırız

Bende valla altı üstü sade bir nikah onu bari açsınlar. Genelde nikahları açmışlar geçen sene ama bakalım düğünler biraz sıkıntı şu anda.
Nikah ama belediye de değil. Mekanlarda 1 saatlik 100 kişili nikah töreni olarak açsınlar duayı doğru edelim😆😆

Sizler kına için yer tutmuş muydunuz? Açılmazsa geri iade alcak mısınız?
bir de son sorum sadece belediye nikahına izin çıkarsa düğün için bekleyecek olan var mı

İnşallah gönlünüze göre olur kuzum. Bende eylul gibi nikah sadece düşünüyorum. Düğünlerden pek hoşlanmıyorum ama kokteyl tarzı belkı nikah yaparım oda belkı yoksa sade nikah
Aynen bizim de kokteyl seklinde nikah olacak. Yani bi açsınlar da. O kasar yıpratıcı ki yaşlandım gerçekten. İş güç ayarlayamıyorum, tayin isticem vs derken çöktüm

X