- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.981
InsallahAy hadi bakalım, inşallah hamilelik belirtileridir.
Yok kuzum ya hiç acıtan birşey değilklOff oda çok mu acıtıyorbari şu transfer olayını erkeklere yapsalardı yaf onların işemesi de kolay olur
Tskurler canımsn demek aksi bir bebek olacakkkPlutonMerkez canım tüm olumsuzluklara rağmen inşallah güzel bir sonuç alacaksın hayırlı olsun şimdiden
Böyle diyince bi tırsıyorum kız. Düşünsene içinde bi canlı var senin iliğini kemiğini sömürüyorbebegın ilk 3ay senın yediklerine ihtiyacı yok kemiğimizden iliğimizden besleniyor. Oyuzden vücuttan düşmemek için kendi sağlığımız için tüketmeliyiz,ve bol su
Tskurler canımsn demek aksi bir bebek olacakkkbugün olanlardan sonra
Aynen bende bazen çokk sevimli geliyor ama bazende içimde bir canlı düşüncesi değişik birşey yaaaBöyle diyince bi tırsıyorum kız. Düşünsene içinde bi canlı var senin iliğini kemiğini sömürüyor
Evet yaaa olaylı birgünün ardından alabildim bebeleriPlutonMerkez canımmm dünden beri girmiyordum transfer mi oldun hayırlı olsunnn kuzum Sımsıkı tutunsun imşallah bebişin sana
Yaaa beni az çok biliyorsun manyak gibi evi test depolamıştımEvet yaaa olaylı birgünün ardından alabildim bebelerimaceralı bebekler artık su bekleme olayı anam günde geçmez şimdi
Neden hemen negatife baglıyorsun bebegm. Evt gecte oluşabilir ıkıncı ama olmasa bıle 1tane devam etsede Allah onu sağlıcakla sana versinKızlar merhabaaa ben geldim hatırlarsınız değerim 2200 dü benimm ikiz sanmıştık kesin bugun kendii doktoruma gittim alttan muayne yaptı kendi doktorum olduğu için güvendim açıkcası bir kese gördü bazen kalp atışı duyulurken ortya çıkıyor dedi ama artık sanmıyorumm alttan muayene de olsaydı görünürdü gbime geliyor çük şükür kızlar ama diğeri neden tutmadı acaba die düşünmedim değil aynı kaliteydi üstelik ama okdr mutluyumm ki çift embriyo koydurduğum için ben en başta doktora tek koyalım demiştim şimdi tek koydursaydım ya o da olmasaydı napardım diye düşündümrabbim isteyen herkese nasip etsin kıxlar
Yaaa bana diyene bak heleeYaaa beni az çok biliyorsun manyak gibi evi test depolamıştımsakın öylr yapma biliyorum çok zoorrr ama dayan lütfen en azından sekizinci güne kadar inşallah tutuncak bebişin sana annesi Maceranı okucam bu ara da başa dönüp
Kızlar karınca tüketmek faydalı yazmışım aman haaa sakınBenmde ilk transfer tutmuştu bir gram belirtim de yoktubir kere kasıgımda ağrı olmustu transfern 2.gunu 3-4dk surdu baskada bişecık olmadı:))) yani illa belirti aramanak lazım .yiyecek konusuna gelirsek ben inciğine cıncıgına sordum kısaca sanada özet geçeyim.işlenmiş gıda ,paktli ürünler,bitki çayları tavsiye edilmiyor çay kahve soda abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi.baskada bir yasak yok.ne iyi gelir diosan kabak cekırdeği avakado incir ceviz badem yogurt yada kefir.her besinden karınca tüketmek faydalı bebegın ilk 3ay senın yediklerine ihtiyacı yok kemiğimizden iliğimizden besleniyor. Oyuzden vücuttan düşmemek için kendi sağlığımız için tüketmeliyiz,ve bol su
Şimdi transfer gününü 1 mi sayıyoruz 0 mı?Yaaa bana diyene bak heleeben kendımı 8.gune kdr tutsam valla kebdime bir cumhuriyet altını takarım 6.gün yaparımm duramam duramam yapamam
Aynen canım daha minikler bencede duyulmaz ☺ sen özeldemi yaptırmıştın çok soru sordumYok canım vajinal baktı daha karından duyulmaz herhalde
Transfer gününü doktorlar 0 sayıyorŞimdi transfer gününü 1 mi sayıyoruz 0 mı?
Ona göre pazar günü testi yapıcam.
Pazartesi oldu transfer. 0 dersek ona, Pazar günü 6 oluyo.Transfer gününü doktorlar 0 sayıyorpazar günü senin kaçıncı gün al benm gibi bir aceleci daha
Yani benmde kafamda 6.gün var ama cıkmadı die gerilmiceksen yapPazartesi oldu transfer. 0 dersek ona, Pazar günü 6 oluyo.
Geçenkinde 7.günde çıkmamıştı, bunda 6’da çıkmaz heralde.Yani benmde kafamda 6.gün var ama cıkmadı die gerilmiceksen yapnıhayetnde cok erken risk alıyoz
Canım bana transfer masasindayken işlem bittikten sonra dayanamadım diye sonda taktılar emin ol hiç acımadı öyle bir rahatladimki dünya varmış dedim takan doktor hic canımı acıtmadı surguden yada wcye gitmekten daha iyi bence hic degilse 45 dk yattim kalkmadan iyi olduOff oda çok mu acıtıyorbari şu transfer olayını erkeklere yapsalardı yaf onların işemesi de kolay olur
Ben de sırf bu sıkışma ve tuvalete gitme muhabbeti yüzünden ikinci transferimi anestezili oldum. Uyanmadan sondayla boşaltmıştı doktorum çok şükür.Canım bana transfer masasindayken işlem bittikten sonra dayanamadım diye sonda taktılar emin ol hiç acımadı öyle bir rahatladimki dünya varmış dedim takan doktor hic canımı acıtmadı surguden yada wcye gitmekten daha iyi bence hic degilse 45 dk yattim kalkmadan iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?