2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

bebegın ilk 3ay senın yediklerine ihtiyacı yok kemiğimizden iliğimizden besleniyor. Oyuzden vücuttan düşmemek için kendi sağlığımız için tüketmeliyiz,ve bol su
Böyle diyince bi tırsıyorum kız. Düşünsene içinde bi canlı var senin iliğini kemiğini sömürüyor

Kızlar merhabaaa ben geldim hatırlarsınız değerim 2200 dü benimm ikiz sanmıştık kesin bugun kendii doktoruma gittim alttan muayne yaptı kendi doktorum olduğu için güvendim açıkcası bir kese gördü bazen kalp atışı duyulurken ortya çıkıyor dedi ama artık sanmıyorumm alttan muayene de olsaydı görünürdü gbime geliyor çük şükür kızlar ama diğeri neden tutmadı acaba die düşünmedim değil aynı kaliteydi üstelik ama okdr mutluyumm ki çift embriyo koydurduğum için ben en başta doktora tek koyalım demiştim şimdi tek koydursaydım ya o da olmasaydı napardım diye düşündüm rabbim isteyen herkese nasip etsin kıxlar

Evet yaaa olaylı birgünün ardından alabildim bebeleri maceralı bebekler artık su bekleme olayı anam günde geçmez şimdi
Yaaa beni az çok biliyorsun manyak gibi evi test depolamıştım sakın öylr yapma biliyorum çok zoorrr ama dayan lütfen en azından sekizinci güne kadar inşallah tutuncak bebişin sana annesi Maceranı okucam bu ara da başa dönüp

Neden hemen negatife baglıyorsun bebegm. Evt gecte oluşabilir ıkıncı ama olmasa bıle 1tane devam etsede Allah onu sağlıcakla sana versin benmde ılk transferde 2konuldu bir tuttu. oyüzden suan stres yapma tadını cıkar gebelıgının Allah 1-2 ne verirse sağlıkla versinnn kuzummmm

Yaaa bana diyene bak helee ben kendımı 8.gune kdr tutsam valla kebdime bir cumhuriyet altını takarım 6.gün yaparımm duramam duramam yapamam

Kızlar karınca tüketmek faydalı yazmışım aman haaa sakın

Yani benmde kafamda 6.gün var ama cıkmadı die gerilmiceksen yap nıhayetnde cok erken risk alıyoz
Geçenkinde 7.günde çıkmamıştı, bunda 6’da çıkmaz heralde.
2 tane test var evde. Başka almayı düşünmüyorum.
Haklarımı ne zaman kullansam bilemedim.

Off oda çok mu acıtıyor bari şu transfer olayını erkeklere yapsalardı yaf onların işemesi de kolay olur
Canım bana transfer masasindayken işlem bittikten sonra dayanamadım diye sonda taktılar emin ol hiç acımadı öyle bir rahatladimki dünya varmış dedim takan doktor hic canımı acıtmadı surguden yada wcye gitmekten daha iyi bence hic degilse 45 dk yattim kalkmadan iyi oldu

Ben de sırf bu sıkışma ve tuvalete gitme muhabbeti yüzünden ikinci transferimi anestezili oldum. Uyanmadan sondayla boşaltmıştı doktorum çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…