2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar bugün opu yapıldı çok şükür iyi geçti ama ben şistim iğne hap verdi ohss olmuyum diye iyi dileklerde bulunan herkese çok tesekkur ederim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah inşallah yarın güzel haberler alırım

Canım demin bende seni etiketleyip sorayım diyordum ama valla kafa bi milyon gece olunca ki uyku saatim çoktan geçti
Maşallah canım benim yarın çok güzel haberler gelsin inşallah iğne hangisini verdi canım

Canım demin bende seni etiketleyip sorayım diyordum ama valla kafa bi milyon gece olunca ki uyku saatim çoktan geçti
Maşallah canım benim yarın çok güzel haberler gelsin inşallah iğne hangisini verdi canım
Inşallah canım inşallah cetrotide 3 gun kullanacam dostineks verdi bide tarlusal yazdı haftaya adet olcam adet bitiminde histereskopi olcak transfer kasımda anca olur sen nasılsın ne zaman transfer belli mi

Inşallah canım inşallah cetrotide 3 gun kullanacam dostineks verdi bide tarlusal yazdı haftaya adet olcam adet bitiminde histereskopi olcak transfer kasımda anca olur sen nasılsın ne zaman transfer belli mi
Aa bende onları kullandım yani tarlusal hariç bide ek olarak antibiyotik vardı galiba. İnşallah şifalar olsun canım benim
benimki daha belli değil yeni başladım ilaçlara ama tahminen ekimin ortası gibi olur diye düşünüyorum bakalım

Amtibiyotik bana da yazdı kaç yumurta toplanmıştı senden benim temmuzda 8 toplanmıştı bu denemede 20 7 defa denedik ilk bu denemede bu kadar toplandı inşallah içi doludur yarın güzel bi sayı söylerler embriyo için

Doğru kuzum gercekten öyle artık seninde nasibinde ne varsa o olsun bir veya iki hiç farketmez yeterki tutunsunlar bebişlerin sana sonrasında herşey güzel olacak inşallah

Bende de kan pıhtılaşması çıktı genetik testimde.5 Kez tüp bebek denedim, ilk 4 denememde biri kimyasal oldu diğerleri tutmadı.Eski gittiğim doktorlardan veren olmadığı gibi sadece coraspirin veren de oldu.Ama son iki denemede gittiğim doktorum günde bir ENOX iğne ( senin oksapar ile aynı) ve 100’lük ecoprin verdi. Geçen denememde yine tutmamıştı ama dün 5. Denememde kan tahlilim 199,23 çıktı 40 yaşındayım daha önce hiç çocuğum olmadı. Doktor dün pozitifi duyunca sadece ilaçlara aynen devam dedi.Hiç kan tahlili istemedi bunun için.Ben ileri yaş olunca ve 5. Denemede tutturunca korkuyorum ben de .İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz olsun

Canim çok sevindim hep dedik güzel haber alcaz diye katlana katlana inşallah ben dedim bu topik uğurlu diye maşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin inşallah

Merhaba yeni üye oldum inşallah doğru yere yazıyorumdur soruyu Aranızda 25 Eylülde transfer olan var mı? Bugün 7.gün erken gebelik testinde negatif çıktı. Sizce bundan sonra pozitif ihtimali varmı. Tüp bebek yaptıran arkdaşımda 5.günde silik çizgi çıkmışdı. Bende çıkmadı acaba tutmadımı düşüncesindeyim

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bendende 20 toplanmıştı canım. Ağrın sızın var mı acayip bir gaz sancısı vardı günlerdir adım atmakta zorlandım sen nasılsın.
İnşallah bugün beklediğinden daha güzel haberler gelsin

Haklısınız kızlar ama benim ikiz riskini alacak bi durumum yok maalesef. Tek transfer ile devam etme kararı aldım, doktor bugün gene ikiye yönlendirecektir ama %15-20 tutma olasılığı bile bana yüksek geldi. Hayırlısı olsun artık, 10.30 da transferdeyim umarım rahat geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…