• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Neden hemen negatife baglıyorsun bebegm. Evt gecte oluşabilir ıkıncı ama olmasa bıle 1tane devam etsede Allah onu sağlıcakla sana versin🥰 benmde ılk transferde 2konuldu bir tuttu. oyüzden suan stres yapma tadını cıkar gebelıgının Allah 1-2 ne verirse sağlıkla versinnn kuzummmm😚
Evet kuzum çok şükür biri tuttu ben ikiz gebelikten korkuyordum hep en başta doktoruma tek koyun demiştim o iki tane koymak şstemişti sonrada anne rahmine düşünce heralde insan başka hissediyrmuş😃 hep içime tek doğuyordu ama insan tabi merak ediyor acaba naptımda biri tutmadı diye biraz çok haraketliyim de ben çok şükür iki tane koydrmuşum ya bir koydursaydım napardım :(

Maşallah canım hep katlayarak devam etsin inşallah.. benimde dün 10.günümdü test yaptırdım 6.21 çıktı ağla ağla mahvoldum yarın 12.gün tekrar kan vercem ama hiç umudum kalmadı bu 4.Denemeydi
Benim de 5. Denemem 10m gün benim 8 çıktı olmadı kesin dedim. Çünkü diğer denemelerde 200 300 ler ile öğrenmiştim. Umudunuzu kaybetmeyin

Evet kuzum çok şükür biri tuttu ben ikiz gebelikten korkuyordum hep en başta doktoruma tek koyun demiştim o iki tane koymak şstemişti sonrada anne rahmine düşünce heralde insan başka hissediyrmuş😃 hep içime tek doğuyordu ama insan tabi merak ediyor acaba naptımda biri tutmadı diye biraz çok haraketliyim de ben çok şükür iki tane koydrmuşum ya bir koydursaydım napardım :KK43:
Canım embriyolarının kalitesi neydi benim 4bc ve 3 bc idi

Kızlar ben transfer günü rahatsızlandım istifra ede ede vücudumda su kalmamıştı hatta hastane bize 2,5 saat uzaklıkta olduğu için iptal edicektik transferinçünkü ben kafamı kaldırsam çıkarıyordum bir şekide gittik hastaneye orda su içmeye başldım bir yandan ağlıyorum bir yandan su içiyorum bir yandan tuzlu leblebi yiyorum hala midem bulanıyordu tabi geç kalmıştım su içmeye hemşire dedi sıkışık değilsin tabi benim moralim bozuldu biz halledicez dediler karnıma biraz bastırdı öyle yaptılar transferi ve sonuç pozitif nasipte varsa oluyor sanırım başımıza ne gelirse gelsin☺️☺️

Evet kuzum çok şükür biri tuttu ben ikiz gebelikten korkuyordum hep en başta doktoruma tek koyun demiştim o iki tane koymak şstemişti sonrada anne rahmine düşünce heralde insan başka hissediyrmuş😃 hep içime tek doğuyordu ama insan tabi merak ediyor acaba naptımda biri tutmadı diye biraz çok haraketliyim de ben çok şükür iki tane koydrmuşum ya bir koydursaydım napardım :KK43:
Hareketle felan alakası yok cnm inan onun kaderi çoktan yazılmış doğacak olanı biz ne yapsak engelleyemeyiz zaten🥰 önemli olan sağlıcakla kucagımıza almak benm de gönlüm bir taneden yana .2her zaman korkutuyor beni:) Artık nasibimizde neyse o 🥰

Aynen bende bazen çokk sevimli geliyor ama bazende içimde bir canlı düşüncesi değişik birşey yaaa😂😂bak benimde gözüm seğirdi şimdi🤣🤣🤣
Değişik bir duygudur ya içinde bir kıpırtı oyy hayırlısıyla sağlıkla yaşayalım o duyguları da inşallah 😍😍
Kızlar karınca tüketmek faydalı yazmışım aman haaa sakın 😂🤣🤣🤣
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:ekstra vitamin

Geçenkinde 7.günde çıkmamıştı, bunda 6’da çıkmaz heralde. 😉
2 tane test var evde. Başka almayı düşünmüyorum. 😊
Haklarımı ne zaman kullansam bilemedim. 🙃
Bende öyle iki test alcam:) 6 da cıkarsa ertesı gunde bakar daha yapmam.6 da cıkmassa 8.gunu beklerm sanırsam;) ama kan 12.gune kadar beklerim

Canım bana transfer masasindayken işlem bittikten sonra dayanamadım diye sonda taktılar emin ol hiç acımadı öyle bir rahatladimki dünya varmış dedim takan doktor hic canımı acıtmadı surguden yada wcye gitmekten daha iyi bence hic degilse 45 dk yattim kalkmadan iyi oldu
Oo iyimiş o zaman canım ya. Kesinlikle sürgüden daha iyidir ben yapamam yatağı batırırım🤣🤣

Benim de 5. Denemem 10m gün benim 8 çıktı olmadı kesin dedim. Çünkü diğer denemelerde 200 300 ler ile öğrenmiştim. Umudunuzu kaybetmeyin
Insallah benimkide yükselir acikcasi yine yıkılmaktan korkuyorum.. bide idrar testleri hep pozitif 7.günden beri taze embriyo 2 tane

Insallah benimde artar ... idrar testi 7.günden beri hep silik olarak çıkıyor 2 embriyo koyulmuştu acaba biri düştü biri mi tutunmaya çalışıyor hiç bilmiyorum ama bana umut oldun

Insallah benimkide yükselir acikcasi yine yıkılmaktan korkuyorum.. bide idrar testleri hep pozitif 7.günden beri taze embriyo 2 tane
Benim idrar testleri 11 güne kadar negatifti. Benimde taze transfer 3. Gün embriyosu tazelerde geç dölleniyor. daha önce 2 kere dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olmuştu yüksek betalar çıkmıştı ama biri düştü biri de 9. Haftada kalbi durdu. Olacağı varsa olacak merak etme . Allah ruh uflesin can olsunlar.

Evet canım Pendik Medicalpark ta tedavi gördüm. Haftaya da çağırdı doktorum geçen kanamam oldu ya kontrol altında tutmak istiyo. Haftaya karından görülür herhalde 😊
Devlette alttan bakiliyormus o yüzden sordum canım demekki fark etmiyor özelde de aynı. Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah 🤲😊

Benim idrar testleri 11 güne kadar negatifti. Benimde taze transfer 3. Gün embriyosu tazelerde geç dölleniyor. daha önce 2 kere dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olmuştu yüksek betalar çıkmıştı ama biri düştü biri de 9. Haftada kalbi durdu. Olacağı varsa olacak merak etme . Allah ruh uflesin can olsunlar.
Hımmm geç dollendigini bilmiyordum canım. Umarım bu kez herkes için herşey cooook güzel olur😇🤲aminn

Back