2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bebeklerine aksiyonlu geçen bir anı işte filim tadında bacım çok dikkat et şu 3gün canım dinlen bol bol

ben hala koşuyorum hemşireye dedim 1litre yeter dayanamam sonra die yok iç iç dedi al içtim gördüm ebemi bak test konusunda ben kimseyi ayartmış olmayayaım yapmadan duramam ben bılıyrm kendımı
Bende 1 buçuk litre içmiştim 2 demislerdi dedim hemşireye yok ucunda zaten içemem daha doktorum sağolsun benim halimi gördü transfer den sonra hemen rahatlattılar beni ben hiç kalkmadım 45 dk yattım sonra ama bir wc maceram var yok bitmiyor dedim bana bişey yaptılar heralde korktum bi an noluyor diye tabi eve geldiğimde hiç gitmemiş gibi wcye devam su içmeye korktum

Merhaba canım tekrar kan verdin mi herşey yolundadir insallah
Merhaba evet tekrar kan verdim
20. Gün 557
22. Gün 802
24. Gün yani bugün 1247 oldu.
2 gün önce yoğun kanamam oldu ama çok şükür kese duruyor. Haftaya kontrolum var.
Merhaba canım tekrar kan verdin mi herşey yolundadir insallah

Söyledim canım başta cd yi alıyoruz cd ye dendi .
3 4 gün sonra size verebilirz denildi. Dosyanıza koyacağız dediler. Sonrasında ben ilaçlarımı aldık tekrar gidip histereskopime giren hemşireye sordum
2 yere dokundu dedi yani kanama alanı oluşturulmuş yani çizik atılmış sonunda öğrendim de içim rahat etti
Enfeksiyon yeni oluşan bisey değil önceden de varmış dedi aslında doğru benim birliktelik sırasında bazen çok ağrı yanma oluyordu hatta şubat ayında rahim filmi çekilmiştir sonrasında crp epey yükseldi demek o zaman dan mı kaldı

İnşallah geç olsunlar güç olmasın sonu güzel olsun varsın 1 ay geç olsun

Suyu orda içtin demi skisik gitmen gerekmio bende tutamamktan korkuorum ya bizim işimiz ne. Zor ah bu kadınlar
Ahh sorma kuzum bende düşünemiyorum o anı napcam o çişi nereye nasıl yapcam bilmiyorum. Sürgüye yapamam galiba ya. Ayy ben oturur ağlarım çişim var diye

Hee iyi bakalım canım öğrenmişsin aynen öyle yeterki sağlıkla gelsinler de biz beklemeye alıştık

Ahh sorma kuzum bende düşünemiyorum o anı napcam o çişi nereye nasıl yapcam bilmiyorum. Sürgüye yapamam galiba ya. Ayy ben oturur ağlarım çişim var diye
Sanırım en zor kısmı bu an surguyle bende nasi yapcam bilmiorum suyu icerken sınırda içelim sonrası çok zor bide canım dün ben de senden gaza geldim cdmi izledim bakmamistim benim boydan boya çizik atmış bütün etrafı öyle dedi ama ayy korku filmi gibi izledi içimde ne olmuş ben uyurken

Kizlar ya dun de bugun de 2 swr tane maden suyu içtim. Bazi yerler de faydali yazmislar bir yerde de içmeyin diye okudum. Korktum umarim zarari yoktur. Lıkır lıkır ictim valla ya. 1 de degil gunde 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…