- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.941
Bebeklerine aksiyonlu geçen bir anı işte filim tadında bacım10 gün mü ben 6.gün yaprım kaset test
canm bana 1.5litreye yakın verdiler sen sen ol 1 litre iç geberdım sıkısıklıktanhala ec ye kosturuyrm 7-8defa yaptm bıtmıo bu arada sanada hayırlı olsun canımm yarın inşallah cok güzel geçerrrr dualrm sizinle
Valla nefesim be tuhaf gündü çişli lastik patlamalı neyseki atlattım
Bende 1 buçuk litre içmiştim 2 demislerdi dedim hemşireye yok ucunda zaten içemem dahaben hala koşuyorum hemşireye dedim 1litre yeter dayanamam sonra die yok iç iç dedi al içtim gördüm ebemibak test konusunda ben kimseyi ayartmış olmayayaım yapmadan duramam ben bılıyrm kendımı
evt film gibiBebeklerine aksiyonlu geçen bir anı işte filim tadında bacımçok dikkat et şu 3gün canım dinlen bol bol
Oh mis iyi dinlenmeler canım benimevt film gibidinlerim zaten tüm işlerimi yaptm yatış yapçam bol bol zaten soguk hava battanıyenın içinden cıkasım yok hiç
canım ne stres yaşamışsınız sabah sabah hadi bakalım şimdi bekleme zamanı sonra pozitif haberlerevet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
yaa süperr çok güzel duygu gerçekten darısı kalp atışı duymaya gidicek olanlara inşallahKalp atışını duyduk çok şükür canımDoktor iki gün önden gidiyo gelişimi dedi ohh rahatladık ya ne güzel bi duyguymuş o sesi duymak
Saol nurellam bugünde böle maceralı olducanım ne stres yaşamışsınız sabah sabah hadi bakalım şimdi bekleme zamanı sonra pozitif haberler
Maşallah cnm gözün aydınKalp atışını duyduk çok şükür canımDoktor iki gün önden gidiyo gelişimi dedi ohh rahatladık ya ne güzel bi duyguymuş o sesi duymak
Merhaba evet tekrar kan verdimMerhaba canım tekrar kan verdin mi herşey yolundadir insallah
Merhaba canım tekrar kan verdin mi herşey yolundadir insallah
Söyledim canım başta cd yi alıyoruz cd ye dendi .Oyy sağlıkla büyüsünler minnoşlardarısı sağ salim kucağına almaya olsun kuzum
Cd aldın mı canım. Ondan kendin izleyebilirsin çizik attığını.
İleri tarihe atıldığında hiç üzülme kuzum enfeksiyon daha riskli. İnşallah şifalar olsun dediğin gibi bebeğine kavuşman için vesile olsun
Yok canım vajinal baktı daha karından duyulmaz herhaldeBen bugün 6+3 üm pazartesi gidicem duymak için o zaman duyarım Allahın izniyle inşallahkarından mı baktı canım
Sağol canım evet alttan muayene oldumMaşallah canım. Vajinal mi baktı
İnşallah canım hadi haberlerini bekliyoruz senin deYaa harika,darısı bana inşallah
İnşallah canım dua ediyorum ben de burdaki herkes içinyaa süperr çok güzel duygu gerçekten darısı kalp atışı duymaya gidicek olanlara inşallah
Çok sağol canım senin de bebişler sıkı sıkı tutunsun inşallah sana güzel haberler alırsınMaşallah cnm gözün aydın
Ahh sorma kuzum bende düşünemiyorum o anıSuyu orda içtin demi skisik gitmen gerekmio bende tutamamktan korkuorum ya bizim işimiz ne. Zor ah bu kadınlar
Hee iyi bakalım canım öğrenmişsinSöyledim canım başta cd yi alıyoruz cd ye dendi .
3 4 gün sonra size verebilirz denildi. Dosyanıza koyacağız dediler. Sonrasında ben ilaçlarımı aldık tekrar gidip histereskopime giren hemşireye sordum
2 yere dokundu dedi yani kanama alanı oluşturulmuş yani çizik atılmış sonunda öğrendim de içim rahat etti
Enfeksiyon yeni oluşan bisey değil önceden de varmış dedi aslında doğru benim birliktelik sırasında bazen çok ağrı yanma oluyorduhatta şubat ayında rahim filmi çekilmiştir sonrasında crp epey yükseldi demek o zaman dan mı kaldı
İnşallah geç olsunlar güç olmasın sonu güzel olsun varsın 1 ay geç olsun
Sanırım en zor kısmı bu an surguyle bende nasi yapcam bilmiorum suyu icerken sınırda içelim sonrası çok zor bide canım dün ben de senden gaza geldim cdmi izledim bakmamistim benim boydan boya çizik atmış bütün etrafı öyle dedi ama ayy korku filmi gibi izledi içimde ne olmuş ben uyurkenAhh sorma kuzum bende düşünemiyorum o anınapcam o çişi nereye nasıl yapcam bilmiyorum. Sürgüye yapamam galiba ya. Ayy ben oturur ağlarım çişim var diye
cnm geçmiş olsun inşallah anneciklerinr tutunurlar güzel haberlerini alırızBen aldım geldim minnoşlarımısıra sende PlutonMerkez bacım. Hayırlısıyla güzel güzel sonuçlar alalım inşallah, bu topik ve isteyen herkes hamiş kalsın doğursun sağlıkla❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?