- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.961
ayy cnm benim inşşallah güzelve tutunurlar.ben ilk transferde 2 saat öncesinden 1 lt su içtim.transferden önce 3 bardak boşalttılar.ama sancısı olduğu için zorlandım transferde..evet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
hadi gözün aydın cnm darısı bizlerin başınaKalp atışını duyduk çok şükür canımDoktor iki gün önden gidiyo gelişimi dedi ohh rahatladık ya ne güzel bi duyguymuş o sesi duymak
cnm geçmiş olsun.rahminde biraz dinlemiş olur daha iyi olur..üzülmeArkadaşlar histereskopi den çıktım
Enfeksiyon yüzünden oluşan küçük şeyler var dedi doktorum . Onları temizledim dedi yoğun bir antibiyotik tedavisi başlayacaksın bugünden itibaren dedi bu adetimin değil diğer adetimin 2. Günü e2 lh değerlerine bak bana gönder dedi .
Çizik olayını soramadım
Herhalde atmıştır sonrasında hemşireye arattim dosyama bakıp yapılmış mı die. Hoca arkadan ne gerekiyorsa yaptım demişyani aklimda kaldi çizik yapıldı mı die ama soramadım ya kızarsa die ama histereskopi oncesi anestezi almadan önce anlattı "çizik ve enfeksiyona bağlı bisey varmı die bakacağım dedi" enfeksiyon da içeride kendiliğinden oluşan biseymis bu arada sordum . Insallah sifa olur bana yapılan histereskopi ve kullanacağım ilaçlar.
Transferim Kasım sonu adetine kaldı
cnm benimde bu transferimde doktor iki tane transfer edelim diyince şok oldum ve çok düşündüm.transfer gününe kadar karar veremedim.allahın taktiri bu tek koyarsın çift olur çift koyarsın tek olur.bende bunu düşünüerek ve allaha sığınarak çift koydurdum hayırlı olanı diledim..Kızlar selam,
Benim 5 yumurta toplanmıştı, 4 embriyo oluştu ve yarın 3. Gün taze embriyo transferim olacak. Doktorum şansı arttırmak için çift embriyo transferi yapalım diyor ancak ben düşük olasılık da olsa ikiz sahibi olma konusunda emin değilim. Kafam çok karıştı, sizce ne yapmalıyım? Şansı arttırmak için çift transfer mi, risk alıp tek transferde kalmalı mıyım?
Sagolasin canım inşallah sonu güzel olur bu kadar emek sabır sonunda yüzümüz güler inşallahcnm geçmiş olsun.rahminde biraz dinlemiş olur daha iyi olur..üzülme
Maşallah canım hep katlayarak devam etsin inşallah.. benimde dün 10.günümdü test yaptırdım 6.21 çıktı ağla ağla mahvoldum yarın 12.gün tekrar kan vercem ama hiç umudum kalmadı bu 4.DenemeydiMerhaba evet tekrar kan verdim
20. Gün 557
22. Gün 802
24. Gün yani bugün 1247 oldu.
2 gün önce yoğun kanamam oldu ama çok şükür kese duruyor. Haftaya kontrolum var.
İnşallah canım Allah isteyen herkese o sevinci yaşatsınhadi gözün aydın cnm darısı bizlerin başına
Yapamassan sonda takarlarAhh sorma kuzum bende düşünemiyorum o anınapcam o çişi nereye nasıl yapcam bilmiyorum. Sürgüye yapamam galiba ya. Ayy ben oturur ağlarım çişim var diye
Bende yalvardm resmen 1bardak yapayım die izin vermediler ama transferden sonra baya kasıklarım ağrıdı 1saat felan idrar yüzünden .neyse şimdi nrmale döndü bi rahatladmayy cnm benim inşşallah güzelve tutunurlar.ben ilk transferde 2 saat öncesinden 1 lt su içtim.transferden önce 3 bardak boşalttılar.ama sancısı olduğu için zorlandım transferde..
bu sefer de 1 lt dediler ama 2 saat öncesinden yarım litre içtim gayet de yeterli oldu hiçde zorlanmadım 1 saat sonra kalktım wcye.
Umudunuzu yitirmeniz normal ama cevap yazdığınız arkadaşın da yanılmıyorsam 10.gün değeri 8’li bir şeydi.Maşallah canım hep katlayarak devam etsin inşallah.. benimde dün 10.günümdü test yaptırdım 6.21 çıktı ağla ağla mahvoldum yarın 12.gün tekrar kan vercem ama hiç umudum kalmadı bu 4.Denemeydi
Ben suan tamda soda içiyorum üzerine bunu okdudumKizlar ya dun de bugun de 2 swr tane maden suyu içtim. Bazi yerler de faydali yazmislar bir yerde de içmeyin diye okudum. Korktum umarim zarari yoktur. Lıkır lıkır ictim valla ya. 1 de degil gunde 2 tane
Çooooook şükür canım, gayet güzel artmış.20. Gün 557
22. Gün 802
24. Gün yani bugün 1247 oldu.
2 gün önce yoğun kanamam oldu ama çok şükür kese duruyor. Haftaya kontrolum var.
Ben sormadim artik doktora. Surekli troll gibi her gun bir yiyecek sorusu sormayayim dedim. Onun yerine burada size soruyorum.Ben suan tamda soda içiyorum üzerine bunu okdudumben gebeykende içiyordum dr a danıstm bugunde hatta soda kahve cay abartmadan iç hiç sorun değil dedi
Insallah yükselir bugün çok bulantim oldu umarım güzel sonuclanirUmudunuzu yitirmeniz normal ama cevap yazdığınız arkadaşın da yanılmıyorsam 10.gün değeri 8’li bir şeydi.
Yarın belki sizinki de yükselir.
Hiç belli olmaz.
Evet iyi fikir ya bende muhtemelen sınırda içerim suyuSanırım en zor kısmı bu an surguyle bende nasi yapcam bilmiorum suyu icerken sınırda içelim sonrası çok zor bide canım dün ben de senden gaza geldim cdmi izledim bakmamistim benim boydan boya çizik atmış bütün etrafı öyle dedi ama ayy korku filmi gibi izledi içimde ne olmuş ben uyurken
Aynı ben.Ben sormadim artik doktora. Surekli troll gibi her gun bir yiyecek sorusu sormayayim dedim. Onun yerine burada size soruyorum.
Ya ilk transferimde o kadar dikkatliydim ki, bir de cok agrim sızım vardi. Tutmustu ve sonra düşmüştü gerci.
Bu transfer sonrasi ne agri var ne bi sey. Gogus hassasiyeti bile yok. Sanki hic olmadi gibi hissediyorum. Yorgunluk falan da yok. Zımba gibiyim ya.
Ay hadi bakalım, inşallah hamilelik belirtileridir.Insallah yükselir bugün çok bulantim oldu umarım güzel sonuclanir
Off oda çok mu acıtıyorYapamassan sonda takarlar
Benmde ilk transfer tutmuştu bir gram belirtim de yoktuBen sormadim artik doktora. Surekli troll gibi her gun bir yiyecek sorusu sormayayim dedim. Onun yerine burada size soruyorum.
Ya ilk transferimde o kadar dikkatliydim ki, bir de cok agrim sızım vardi. Tutmustu ve sonra düşmüştü gerci.
Bu transfer sonrasi ne agri var ne bi sey. Gogus hassasiyeti bile yok. Sanki hic olmadi gibi hissediyorum. Yorgunluk falan da yok. Zımba gibiyim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?