2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

evet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
ayy cnm benim inşşallah güzelve tutunurlar.ben ilk transferde 2 saat öncesinden 1 lt su içtim.transferden önce 3 bardak boşalttılar.ama sancısı olduğu için zorlandım transferde..
bu sefer de 1 lt dediler ama 2 saat öncesinden yarım litre içtim gayet de yeterli oldu hiçde zorlanmadım 1 saat sonra kalktım wcye.

cnm geçmiş olsun.rahminde biraz dinlemiş olur daha iyi olur..üzülme

cnm benimde bu transferimde doktor iki tane transfer edelim diyince şok oldum ve çok düşündüm.transfer gününe kadar karar veremedim.allahın taktiri bu tek koyarsın çift olur çift koyarsın tek olur.bende bunu düşünüerek ve allaha sığınarak çift koydurdum hayırlı olanı diledim..

Merhaba evet tekrar kan verdim
20. Gün 557
22. Gün 802
24. Gün yani bugün 1247 oldu.
2 gün önce yoğun kanamam oldu ama çok şükür kese duruyor. Haftaya kontrolum var.
Maşallah canım hep katlayarak devam etsin inşallah.. benimde dün 10.günümdü test yaptırdım 6.21 çıktı ağla ağla mahvoldum yarın 12.gün tekrar kan vercem ama hiç umudum kalmadı bu 4.Denemeydi

Bende yalvardm resmen 1bardak yapayım die izin vermediler ama transferden sonra baya kasıklarım ağrıdı 1saat felan idrar yüzünden .neyse şimdi nrmale döndü bi rahatladm korku rüyamız oldu bu sıkışıklık

Maşallah canım hep katlayarak devam etsin inşallah.. benimde dün 10.günümdü test yaptırdım 6.21 çıktı ağla ağla mahvoldum yarın 12.gün tekrar kan vercem ama hiç umudum kalmadı bu 4.Denemeydi
Umudunuzu yitirmeniz normal ama cevap yazdığınız arkadaşın da yanılmıyorsam 10.gün değeri 8’li bir şeydi.
Yarın belki sizinki de yükselir.
Hiç belli olmaz.

Kizlar ya dun de bugun de 2 swr tane maden suyu içtim. Bazi yerler de faydali yazmislar bir yerde de içmeyin diye okudum. Korktum umarim zarari yoktur. Lıkır lıkır ictim valla ya. 1 de degil gunde 2 tane
Ben suan tamda soda içiyorum üzerine bunu okdudumben gebeykende içiyordum dr a danıstm bugunde hatta soda kahve cay abartmadan iç hiç sorun değil dedi

Ben suan tamda soda içiyorum üzerine bunu okdudumben gebeykende içiyordum dr a danıstm bugunde hatta soda kahve cay abartmadan iç hiç sorun değil dedi
Ben sormadim artik doktora. Surekli troll gibi her gun bir yiyecek sorusu sormayayim dedim. Onun yerine burada size soruyorum.
Ya ilk transferimde o kadar dikkatliydim ki, bir de cok agrim sızım vardi. Tutmustu ve sonra düşmüştü gerci.
Bu transfer sonrasi ne agri var ne bi sey. Gogus hassasiyeti bile yok. Sanki hic olmadi gibi hissediyorum. Yorgunluk falan da yok. Zımba gibiyim ya.

Evet iyi fikir ya bende muhtemelen sınırda içerim suyu
Hahah evet hiç bir şeyden haberimiz yok dimi bende çizik diyince basit bir şey sanıyordum ama dediğin gibi boydan boya ve kocaman

Aynı ben.
Ben de ilkinde her gün yüz tane soru soruyordum.
Kaşık ağrısı baya çöktü, göğüs hassasiyeti de vardı onda.
Ameliyatlı gibi hissediyordum kendimi.
Şimdi turp gibiyim, korkmalı mıyım?

Benmde ilk transfer tutmuştu bir gram belirtim de yoktu bir kere kasıgımda ağrı olmustu transfern 2.gunu 3-4dk surdu baskada bişecık olmadı:))) yani illa belirti aramanak lazım .yiyecek konusuna gelirsek ben inciğine cıncıgına sordum kısaca sanada özet geçeyim.işlenmiş gıda ,paktli ürünler,bitki çayları tavsiye edilmiyor çay kahve soda abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi.baskada bir yasak yok.ne iyi gelir diosan kabak cekırdeği avakado incir ceviz badem yogurt yada kefir.her besinden karınca tüketmek faydalı bebegın ilk 3ay senın yediklerine ihtiyacı yok kemiğimizden iliğimizden besleniyor. Oyuzden vücuttan düşmemek için kendi sağlığımız için tüketmeliyiz,ve bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…