- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Bende yok ama değişik bi tat oluyormus bazılarındaKızlar ağız tadında drğişiklik yaşayan var mı? Dünden beri ağzımda tatlı acı tarıf edemediğim bi tat var acaba şekermı var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yok ama değişik bi tat oluyormus bazılarındaKızlar ağız tadında drğişiklik yaşayan var mı? Dünden beri ağzımda tatlı acı tarıf edemediğim bi tat var acaba şekermı var?
Tebrikler ikizler geliyor demek ay ne heyecanlıikiz canim
Teşekkür ederim Allah razı olsunTebrikler ikizler geliyor demek ay ne heyecanlı
benimde oğlumda ateş basıyordu şimdi üşüyorum anlamadımBen hep polar patikle geziyorum evde.
Hoş ülke soğuk zaten 4-5 derece idi bu hafta.
Bugün biraz güneş gördük de içimiz ısındı .
Kızımda ateş başardı bunda ayaklarım buz gibi
Aaaa hadi hayırlısı olsun ne çekti canın kuzumKızlar ilk aşerme mi verdim sanırsam
saol cnm allh razi olsunn baklavaAaaa hadi hayırlısı olsun ne çekti canın kuzum
Cnm sen nerede yaptırdın tedaviniTestten teste çok farkediyor. Benim 113 tü hala tam koyu değildi.
Ye bari kuzumm :))saol cnm allh razi olsunn baklava
Cinsiyetle bağlantısı olmadığını anladık bu durumdabenimde oğlumda ateş basıyordu şimdi üşüyorum anlamadım
Sanırım evet eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlardaCinsiyetle bağlantısı olmadığını anladık bu durumda
aldı eşim yedim valla yarim kg yakin sanirimYe bari kuzumm :))
KıZzz abartmaaa o kadarrrr valla bizi doğuma vinçle götürcekler bu gidişleeealdı eşim yedim valla yarim kg yakin sanirim
Benimde salı 85 di dun 173 cıktı ıkı kat artıs dıyor doktor ama hangıımızımkı normal bılemedım canımAynen şuan için öyle zaten ilk öğrendiğimde 87idi iki gün sonra bugün 275 oldu. Yani normal olması lazım
kiz ben ilk defa böyle oldum ilk oglumda sadece anans istemisti canm esim disardaydi alisveris yapmak icin neyse geldi yarim saat sonra ay gozümün önüne serbeti akan baklava geldi yutkundum resmen cok istedi cnm demek ki boyle oluyormus aşermeKıZzz abartmaaa o kadarrrr valla bizi doğuma vinçle götürcekler bu gidişleee
Hahaha sen dikkat et yinedeeekiz ben ilk defa böyle oldum ilk oglumda sadece anans istemisti canm esim disardaydi alisveris yapmak icin neyse geldi yarim saat sonra ay gozümün önüne serbeti akan baklava geldi yutkundum resmen cok istedi cnm demek ki boyle oluyormus aşerme