2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ya kan sulandırıcı kullananlar kütfen yardımcı olun ben iğneyi 2 3 saat geçti unuttm yapıcam şmdi birşey olurmu çok korkuyorum
Bir şey olmuyor bende bir kere unutmuştum içini ferah tut Allah’ın izni ile bir şey olmaz

Yaaa ilk defa duydum gerçi parça bölük gelen nişanlar da oluyormuş da benim ki artık akıntı da leke şekline döndü az önce yine kahverengi geldi galiba git gide kırmızıya dönecek diye düşünüyorum doktorumuz da bir hafta için de doğum olur bebeğin hareketlerini takip et o önemli demişti ama bebeğin hareketinden de çok artık bir yerde sürekli toplanıp geri eski haline döndüğünü hissediyorum haftaya bir gün bir daha gidecem bakalım ne olacak

Doğum izninden yiyoruz artık, o yüzden ben artık yavaş yavaş gelse diyorum. Bir hafta daha beklesin sorun yok ama 40’a da kalmasa iyi olurdu
Aynen inşallah o kadar beklemezler bende haftaya giriyorum doğum iznine bu haftada yıllız iznimden 5 gün kullandım yoksa yanacaktı. 38-39 gibi gelseler tadından yenmez

Yaa masallah ben 10 kilo aldim

Evet canım ugrasiyorum bakalim iki gündür iyice agırlastim çok garip bir duygu

Bugün benim de karnım sert sert aslında dün geceden beri böyle. Gece sertlikten döndüm durdum. Doğum olacağını sanmıyorum ama bir düşündürttü
Bende dün gece kasılmadan uyuyamadım hasta olmama verdim bu durumu. Senin 19 günün kalmış bak artık kutsal gün sayısı 20 benim için, 20 günü kalan doğurmaya başladı

Bende varım bende 37-38 de aldırırım diye düşünüyorum bende bebek çok aşağıda çünkü baskı yapıyor

Aramızda 1 hafta var ben de yuvarlanıyorum hem de sadece yatakta yuvarlanabiliyorum
Hergun sıcak duş alıyorum artık su bocüğü oldum. Altıma yaptığımı artık hiç farketmiyorum suyum geliyo diyecem idrar kokuyor sıcak suda ağrilara iyi geliyor

Hoşgeldin devrem sezeryan tarih olunca 25 eylül dedi ama normal doğuma göre ekim 3 kalıyordu kendimi eylüle attım bende kaç haftalık oldun

Allah size de yavrunuza da saglik versin, ne guzel anlatmissiniz, sutunuz bol olsun, saglicakla kalin.

Ayyy bende henüz idrar kaçırma yok bakalım.. seninki nazlı çıktı nişanı gönderdi kendisi yok
Yeri rahat paşamizin beni süründürüyor ah 2. Trimester ne rahattı at kosturuyordum ne zaman 3 girdim rahatlık bitti nazlı baya haberi yolluyor kendi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…