- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #25.881
Ay çok tatlısınız yaaAllah'ım ne yetenekler var grupta. Ben de lohusa terligine hazır çiçek dikicem diye havalaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok tatlısınız yaaAllah'ım ne yetenekler var grupta. Ben de lohusa terligine hazır çiçek dikicem diye havalaniyorum
Benim midemi bulandırıyor canım.Ben 12.haftada kullanmıştım yaklaşık 15 gün falandı ve ağız yoluyla aldım. Doktor bana gece yatmadan hemen önce icmemi söyledi çok tansiyon düşürüyormuş. Cidden içtikten 15 dk sonra perte çıkıyordum
Ben de koydum çantaya mama Aptamil ne olur ne olmaz sütüm az gelirse yavrumu sarılık yapmayalım süt olmazsa mama veririzKızlar ben ne olur ne olmaz diye çantada mama da bulunduracağım. Hatta sipariş ettim. Bizde kan uyuşmazlığı var o nedenle sarılık riski hem daha fazla bende içolursa hızlı ilerleyebilşyormuş. Araştırdığım bi mama vardı. Frisolac gold 1 . Ancak hiç bir eczanede yok internetten yok e bebekte varmış ama artık orada da yok. Devamı olmazsa da sıkıntı ama bilemedim . Trendyolda son 1 adet ürünü olarak buldum. Umarım son kullanma tarihi bir iki aylık olarak gelmez
Evet canım kendisi erken gelmek istemezse Başak olacak kuzum sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHadi bakalım çok güzel birimde yolunda giderse 38+6 olmuş olacak 25 eylül.
Masal bebek başak burcu oluyor o zaman
Benim de bugün nst de bir tane sancı çıktı o da 80 başka yoktu haftaya tekrar çağırdı doktorSanci çıksa bile düzenli olup olmamasına bakıyorlar. Benim 40 cıktı ama düzenli olmadığı için aktif sancın yok dedi mesela.
Ayy çok güzel ellerine sağlıkKızımın doğum hediyelerini yapıyorum iki gündür. Bu anahtarliklari guzel kutular içinde bebek görmeye gelenlere hediye edeceğim. 2 yumak ip aldım, kaç tane çıkarsa doğuma kadar öreceğim inşallah.
Neticede ameliyat değil mi bana göre zor olan birşeHer ikisi de doğum sonuçta gerçi şimdi sezeryana doğum gözüyle bakmıyor kimileri kimi duysam ayyy sezeryan mı oldun deniliyor gırtlaklayasım geliyor
Insallah kısa zamanda ihtiyacın kalmaz canım Allah kolaylık versin.Benim midemi bulandırıyor canım.
Bende sürekli emzirmek istiyorum ama olurda fazla gelirse ağrı yaparsa falan diye elimde bulunsun istedim. Tesekkur ederim tavsiyen için inşallah ihtiyacım olmaz da bol bol emziririmEğer evde olacaksanız bol bol emzirerek olayı halledebilirsiniz. Bebek ne kadar emerse süt üretimi o kadar oluyor. Her anne bebeğine yetecek kadar süt üretiyor. Ancak sağınca daha çok süt geliyor ihtiyaç fazlası gibi düşün. O zaman mastit olma ihtimali doğuyor. Mastiti çözmek için yeniden sağman gerekiyor ve kısır bir döngüye giriyorsun. Nacizane fikrim emzirmek istiyorsan elinden geldiğince bebek kendi emsin. Vücut kendini ona göre ayarlar.
Hangi tarafta kaldığını hatırlamak için ince, siyah saç tokası takabilirmişsin bileğine. Youtube videolarından duydum.Bu arada bu emzirme,süt sağma makineleri konuşulurken aklıma geldi. Bugün hemşire dedi ki, en son hangi göğüsten emzirdiysek tekrar emzirecegimiz zaman emzirmeye o göğüsle başlamalıymışız. Bebek emerken ilk sulu kısım geliyor, yağlı kısım geride kalıyor dedi. Onu da emince diğer göğüse öyle geçmeliymişiz. Hangi göğüsü emmişti diye benim kafa iyice yanacak bu gidişle
Hipp ve humana benimde listemde ama çok araştırmadım açıkçası. Evolviayı ilk sıraya alıyorum o zamanAynen süt yetmezse takviye iyi olur. Bana da kızkardeşim önerdi onlar bu işin içinde olunca güvendim. Frisolac ve evolvia en iyisi diyor. Frisolac bulunması zor. Yurtdışında yaygın ama Türkiye’ye gelmesi zormuş. Hollanda’ya aitmiş. Anne sütüne en yakını bu iki mamaymış. Gaz yapmıyormuş eğer gerek olursa mamaya frisolac bulamazsam evolvia düşünüyorum . Bunlar haricinde hip ve humanayı da saydı
Oyyy masallah ne guzel buyumus gerilme lutfen bisi olsa illa soylerdi bunu doktor saklamazdiİyi canım şükür, 2874 gram olmuş. Geçen hafta 49 santim olan çocuğum bu hafta 48 santime çekmiş yan yattığı için su gelince kanalı tıkayacak bişey olmuyormuş ona biraz üzüldüm ama ilk kizim da yan yatıyordu o zamanki doktorum bunu sorun yapmamıştı. Bu doktor sürekli bişey olursa hemen beni ara diye uyarı yaptığı için gerildim biraz ama yolunda şükür herşey
Ben de aldim canim oglumda da aptamil kullanmistim bunda da aldim yanima aptamilKızlar ben ne olur ne olmaz diye çantada mama da bulunduracağım. Hatta sipariş ettim. Bizde kan uyuşmazlığı var o nedenle sarılık riski hem daha fazla bende içolursa hızlı ilerleyebilşyormuş. Araştırdığım bi mama vardı. Frisolac gold 1 . Ancak hiç bir eczanede yok internetten yok e bebekte varmış ama artık orada da yok. Devamı olmazsa da sıkıntı ama bilemedim . Trendyolda son 1 adet ürünü olarak buldum. Umarım son kullanma tarihi bir iki aylık olarak gelmez
Yaaa cok minnoş olmus bunlaarrr yakin olsaydik ben de isterdimmmKızımın doğum hediyelerini yapıyorum iki gündür. Bu anahtarliklari guzel kutular içinde bebek görmeye gelenlere hediye edeceğim. 2 yumak ip aldım, kaç tane çıkarsa doğuma kadar öreceğim inşallah.
Teşekkür ederimAyy çok güzel ellerine sağlık
Çok mantıklıHangi tarafta kaldığını hatırlamak için ince, siyah saç tokası takabilirmişsin bileğine. Youtube videolarından duydum.
Ayy en azından lohusa terliğiniz varmış, ben daha onu bile almadımAllah'ım ne yetenekler var grupta. Ben de lohusa terligine hazır çiçek dikicem diye havalaniyorum
Çok tatlı gözüküyorlar, ellerinize sağlıkKızımın doğum hediyelerini yapıyorum iki gündür. Bu anahtarliklari guzel kutular içinde bebek görmeye gelenlere hediye edeceğim. 2 yumak ip aldım, kaç tane çıkarsa doğuma kadar öreceğim inşallah.
Amin canım 37+0 a kadar kullandıracak herhalde. Az kaldı . Allah'ım cümlemizi sağlıkla kavuştursun inşallahInsallah kısa zamanda ihtiyacın kalmaz canım Allah kolaylık versin.
Anldım canım 1 hafta veya 10 gün öne çekilme olabilir demekkiBu su sorunlari olmadan once normal dogum icin son gun 10 eylul ama sen sezaryen olacagin icin 1 eylulde aliriz demisti 1 eylul 38+4 falan oluyodu
Simdi su sorunu oldugu icin daha fazla riske atmak istemediginden 1 hafta one cekti
İyi yapmışsınız valla tedbirli olmak lazım yetmezse mecbur vericezBen de koydum çantaya mama Aptamil ne olur ne olmaz sütüm az gelirse yavrumu sarılık yapmayalım süt olmazsa mama veririz