- 12 Ekim 2021
- 207
- 183
- 18
- 24
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.881
3.gün embriyosu 5 tane varKaç embriyon var canım kaçıncı gün embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.gün embriyosu 5 tane varKaç embriyon var canım kaçıncı gün embriyosu
Geçen ay yapılmadı rahim dinlendirmesi verdi doktor ama geçmiyor günler3.gün embriyosu 5 tane var
Meşaletli bir yol ama nasip olursa sonu çok güzel zorlu yorucu süreçde oluyor bazen Amma güzel mevlam hayırlı kapılar açsın önüne ve önümüzeArkadaşlar merhaba benim bu ay transferim olcak bir sorun olmazsa ama ilk önce adet olmam lazım tarlusal içtim bugün 9.gün hala olamadım adet ne yapmam lazım kafaya taktığımdan mı olmuyor bilemedim ki
Merhaba hoşgeldiniz umarım işleriniz umduğunuz gibi yolunda giderMerhaba bayanlar bende 1 yıli aşkın korunmuyorum ama sebepsiz yere hamile kalamiyorum. Eşim ve bende sıkıntı yok 1 tane 3.5 yaşında kızım var kendiliğinden oldu.. şimdi tüp Bebek yaptırmayı düşünüyorum yaş 36.. bu süreçte biraz bilgilenmek istiyorum. Şubat tatilinde denk gelirse memlekette yaptıracağım 2 hafta gibi bir zamanım var. İğnelerin kullanımı, yumurta toplama transfer bunlar ne kadar sürüyor?
Ben de Ekimde opu yapıldı Kasım da rahim dinlendirme dedi Aralığa bıraktı Aralık adeti de 6 gün gecikmeli geldi o arada geçen günler yıl gibi geldi. Şimdi 14 ünde ikinci muayenem var transfer gününe karar verilecek 5. gün 2 adet embriyom varGeçen ay yapılmadı rahim dinlendirmesi verdi doktor ama geçmiyor günler
Amin inşallahMeşaletli bir yol ama nasip olursa sonu çok güzel zorlu yorucu süreçde oluyor bazen Amma güzel mevlam hayırlı kapılar açsın önüne ve önümüze
Adetten kaç gün sonra muayane oluyor inşallah hayırlısı ile tutarBen de Ekimde opu yapıldı Kasım da rahim dinlendirme dedi Aralığa bıraktı Aralık adeti de 6 gün gecikmeli geldi o arada geçen günler yıl gibi geldi. Şimdi 14 ünde ikinci muayenem var transfer gününe karar verilecek 5. gün 2 adet embriyom var
O kadar bekledim bekledim 6 gün sonra ummadığım anda adetim başladı başladım bende transfer öncesi tedavine şükür inşallah szinde başlar an kısa zaman daAmin inşallah
Amin inşallah ya bu 9. Gün şimdi sıcak su torbası koyucam karnıma belki işe yararO kadar bekledim bekledim 6 gün sonra ummadığım anda adetim başladı başladım bende transfer öncesi tedavine şükür inşallah szinde başlar an kısa zaman da
Adetin ikinci günü ilk muayeneyi oldum ilaçlara başladık 3 Aralıkta. İkinci muayene 14 Aralık adetin 13. günü olacak. Rahim duvarının kalınlığına bakıp farklı ilaç ekleyecektir transfer gününü de kararlaştıracak. 18i le 20si arası transfer olur diye düşünüyorum. Tabi vücudum gene bana oyun oynamazsa bir şeyler ters gitmezseAdetten kaç gün sonra muayane oluyor inşallah hayırlısı ile tutar
İnşallah her şey yolunda gider bir an önce de karnımızda yavrularımız olur 4 yıl oldu bekliyoruz bebeğimiziAdetin ikinci günü ilk muayeneyi oldum ilaçlara başladık 3 Aralıkta. İkinci muayene 14 Aralık adetin 13. günü olacak. Rahim duvarının kalınlığına bakıp farklı ilaç ekleyecektir transfer gününü de kararlaştıracak. 18i le 20si arası transfer olur diye düşünüyorum. Tabi vücudum gene bana oyun oynamazsa bir şeyler ters gitmezse
Kaç yaşındasın?İnşallah her şey yolunda gider bir an önce de karnımızda yavrularımız olur 4 yıl oldu bekliyoruz bebeğimizi
22 yaşındayımKaç yaşındasın?
Vücudumuz belkide anca düzene giriyor yaşımız küçük ya şahsen benim adetim bile bu sene düzeldi.22 yaşındayım
Çok gençmişsin daha erken evlendin o zaman 4 yıldır bekliyorsan. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ben 11 yıldır bekliyorum 33 yaşındayım22 yaşındayım
Okurken evlendim daha 17 yaşında tanıştık 18 de evlendikÇok gençmişsin daha erken evlendin o zaman 4 yıldır bekliyorsan. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ben 11 yıldır bekliyorum 33 yaşındayım
Sen kaç yaşındasınVücudumuz belkide anca düzene giriyor yaşımız küçük ya şahsen benim adetim bile bu sene düzeldi.
23ü doldurdum 24Sen kaç yaşındasın
Şu gencecik yaşımızda neler gördük ya benim hiç tüp bebek yapmak zorunda olucağım aklıma gelmezdi23ü doldurdum 24
Aynen öyle Opu da içeri girdim çatala yattım aynı o cümleyi kullandım Allah kimseyi çaresiz bırakmasın canımŞu gencecik yaşımızda neler gördük ya benim hiç tüp bebek yapmak zorunda olucağım aklıma gelmezdi