• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Arkadaşlar merhaba benim bu ay transferim olcak bir sorun olmazsa ama ilk önce adet olmam lazım tarlusal içtim bugün 9.gün hala olamadım adet ne yapmam lazım kafaya taktığımdan mı olmuyor bilemedim ki
Meşaletli bir yol ama nasip olursa sonu çok güzel zorlu yorucu süreçde oluyor bazen Amma güzel mevlam hayırlı kapılar açsın önüne ve önümüze 🤲🏻🤲🏻😇

Merhaba bayanlar bende 1 yıli aşkın korunmuyorum ama sebepsiz yere hamile kalamiyorum. Eşim ve bende sıkıntı yok 1 tane 3.5 yaşında kızım var kendiliğinden oldu.. şimdi tüp Bebek yaptırmayı düşünüyorum yaş 36😅😅.. bu süreçte biraz bilgilenmek istiyorum. Şubat tatilinde denk gelirse memlekette yaptıracağım 2 hafta gibi bir zamanım var. İğnelerin kullanımı, yumurta toplama transfer bunlar ne kadar sürüyor?
Merhaba hoşgeldiniz 🌹 umarım işleriniz umduğunuz gibi yolunda gider 😇

Geçen ay yapılmadı rahim dinlendirmesi verdi doktor ama geçmiyor günler
Ben de Ekimde opu yapıldı Kasım da rahim dinlendirme dedi Aralığa bıraktı Aralık adeti de 6 gün gecikmeli geldi o arada geçen günler yıl gibi geldi. Şimdi 14 ünde ikinci muayenem var transfer gününe karar verilecek 5. gün 2 adet embriyom var

Ben de Ekimde opu yapıldı Kasım da rahim dinlendirme dedi Aralığa bıraktı Aralık adeti de 6 gün gecikmeli geldi o arada geçen günler yıl gibi geldi. Şimdi 14 ünde ikinci muayenem var transfer gününe karar verilecek 5. gün 2 adet embriyom var
Adetten kaç gün sonra muayane oluyor inşallah hayırlısı ile tutar

Adetten kaç gün sonra muayane oluyor inşallah hayırlısı ile tutar
Adetin ikinci günü ilk muayeneyi oldum ilaçlara başladık 3 Aralıkta. İkinci muayene 14 Aralık adetin 13. günü olacak. Rahim duvarının kalınlığına bakıp farklı ilaç ekleyecektir transfer gününü de kararlaştıracak. 18i le 20si arası transfer olur diye düşünüyorum. Tabi vücudum gene bana oyun oynamazsa bir şeyler ters gitmezse

Adetin ikinci günü ilk muayeneyi oldum ilaçlara başladık 3 Aralıkta. İkinci muayene 14 Aralık adetin 13. günü olacak. Rahim duvarının kalınlığına bakıp farklı ilaç ekleyecektir transfer gününü de kararlaştıracak. 18i le 20si arası transfer olur diye düşünüyorum. Tabi vücudum gene bana oyun oynamazsa bir şeyler ters gitmezse
İnşallah her şey yolunda gider bir an önce de karnımızda yavrularımız olur 4 yıl oldu bekliyoruz bebeğimizi

Çok gençmişsin daha erken evlendin o zaman 4 yıldır bekliyorsan. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ben 11 yıldır bekliyorum 33 yaşındayım
Okurken evlendim 😁 daha 17 yaşında tanıştık 18 de evlendik 🤗
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Back