- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.841
Valla 3 yıla yakındır denediğim ve sonuç alamayınca bu yola başvurduğum için cinsiyet ayrımına hiç giremedim açıkcası sağlıkla gelsin diyorum.Kızlar size bir şey anlatmak istiyorum. Ben aşırı kızcı bir kadınım. Tabi her şey allahtan başı sağlık orası ayrı bir mesele de her kadının kalbinde de yatıyor bir his. İşte senelerce hep kızım olsun istemişimdir. Geçen annem geldi anlattı o da öyleymiş ilk abim olmuş abimle benim aramda bir kız bebek düşürmüş sonra üzerine hemen bana hamile kalıyor. Hem de hiç beklemeden. Doktorlar demiş 3 sene çocuk yapmayın ama hemen yapmışlar abimle benim aramda sadece 15 ay var. Neyse işte annem demiş ki o kız doğana kadar ben doğuracam bağlatmam demiş millet erkek bulana kadar doğurur bu kıza takmış kafayı. Sonra ben olmuşum bağlatmış annem tüpleri. Ben de onun gibiyim biraz ama bilmiyordum bu hikayeyi. Sonra ben bu çocuk olmama meseleleri başladığından beri hatta öncesinde ara sıra rüyalarımda sarı bir erkek çocuğu görüyorum. Aynı çocuk ve defalarca rüya gördüm senelerce. Acaba benim erkek çocuğum mu olacak bu kadar kız istersen. Ve sonra ilk denemem negatif olunca ben bu konuyla ilgili ne var ne yok herseyi atmışım silmiştim artık istemiyorum demiştim. O sıralar bu sarı çocuk rüyalarıma girmeyi bırakmıştı. Sonra ne zaman ben ikinci denemeye karar verdim tekrardan görmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim
Ama bende oğlancı analardanım galiba benim içimden erkek geçiyor hem adı bile hazır , ama hani kız olmasın 4 erkek olup kız olana kadar devam gibi olayım yok tabiki benim kalbimden erkek geçiyor eşimde kız istiyor mesela.
İkiz olsa biri kız biri erkek süper olurdu