• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Öyle o kadar haklısın ki
Ben bu dediğini 1.5 yıldır uyguluyorum öncesinde çok yıprattım ama öğrendim hem de kafama vurula vurula öğrendim 😁
Bende 2,5 yıl kadar geç kaldım
Diyorlar ya sende fırtına kopsa bende yaprak oynamaz hah işte o ben oluyorum
Umursamazlığımı kendileri yazdılar
ben nokta koydum hepsi bu

Bende 2,5 yıl kadar geç kaldım
Diyorlar ya sende fırtına kopsa bende yaprak oynamaz hah işte o ben oluyorum
Umursamazlığımı kendileri yazdılar
ben nokta koydum hepsi bu
Şu cümleler beni anlatıyor geç kalmışız falan ama nereden dönersen kardır böyle düşünüyorum bir kaşık suya muhtqç olsaylar o su da ben de olsa o suyu dökerim yine de onlara vermem bu raddeyim 👌🏻

Seninle tamamen aynıyızzz
beynimi ütüleyen kv 1 gün daha adam akıllı ortada konu açılmadı çocuk için oğlunda sıkıntı çıkınca.
önceden çarşaf çarşaftı hiç unutmuyorum eltileri yemeğe geldi bana dediler yaa seni doktora götürelim o zaman da cahilim ilk evlendim ayları lay lay lome ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey havasındayım.
bende sandım ki hacamat felan dedim yok ben yaptırmadım korkuyorum felan, yok yok bizim ailede en az 3 tane bizde sorun yok elhamdülillah diyince .... kv yemeğini yemeye devam etti içime böyle taş oturdu o günü unutamam ben
bazen de diyorum rabbim beddua mı etttim de oğluna verdin beni de etkiliyor gibisinden düşünmüyor değilim.
Sana diyorum ruh ikiziyiz biz
Benim kv sustu ama 3 senedir hiç birşey demiyor onlarda niye doktora gitmiyorsun biz de sorun yok çok şükür sorun sendedir diyorlardı ben hala kimseye sorunun eşimde olduğunu söylemedim ama eşim annesiyle kavga ederken benim yüzümden olmuyo diye söyledi sonra bende yok öyle bişey benim yüzümden olmuyo dedim eşimde karım giderse hepinize dar ederim dünyaya dedi o gün bugün kv sessiz çıt yok kendisinden bazen soracak gibi oluyor sonra neyse ben susim suçlu olurum şimdi diyo

Şu cümleler beni anlatıyor geç kalmışız falan ama nereden dönersen kardır böyle düşünüyorum bir kaşık suya muhtqç olsaylar o su da ben de olsa o suyu dökerim yine de onlara vermem bu raddeyim 👌🏻
Yaparsak sevdiğimizden değil allah rızası için yaparız
Hem allah katında bizim bakma mecburiyetimiz yok sorumlu değiliz biz kendi annemizden babamızdan sorumluyuz
oğulları da kendi ailesinden
O yüzden rahatım valla canımı sıkanın canını sıkarım.

Aman boşverin kızlar bizim sıkıntımız bize yetiyor zaten boş insanlarla hiç vakit kaybetmeyelim konuşsun dursunlar gereksizler

Hem allah katında bizim bakma mecburiyetimiz yok sorumlu değiliz biz kendi annemizden babamızdan sorumluyuz
Ben bunları kendi ailem için diyorum valla 😏
Tabi kim kötülük yapıyorsa beter olsun ama Allah razı olsun ben eşimin ailesinden bir kötülük görmedim kayınvalidem bu dönemde bana hep destek oldu hakkını yiyemem

Bak bu canımı sıkanın canını sıkarım lafını çok seviyorum tırnaklarımızı göstermeye başladık hepimiz galiba ama biraz kendimizi yıprattıktan sonra yaptık ama olsun zararın neresinden dönsek kardır tabiki

Sana diyorum ruh ikiziyiz biz
Benim kv sustu ama 3 senedir hiç birşey demiyor onlarda niye doktora gitmiyorsun biz de sorun yok çok şükür sorun sendedir diyorlardı ben hala kimseye sorunun eşimde olduğunu söylemedim ama eşim annesiyle kavga ederken benim yüzümden olmuyo diye söyledi sonra bende yok öyle bişey benim yüzümden olmuyo dedim eşimde karım giderse hepinize dar ederim dünyaya dedi o gün bugün kv sessiz çıt yok kendisinden bazen soracak gibi oluyor sonra neyse ben susim suçlu olurum şimdi diyo
Ya Rabbimden geleni niye saklıyoruz allahım o kadar cahiller ki sağlık ya bu bizimde kimse bilmiyor maalesef ben rencide olmasın bakımından çarşaf çarşaf açmadım benim kendi annem bile dedi ki eşime olsun oğlum sağlığın olsun siz çocuğunuz olsun diye mi evlendiniz eşinde seni seviyor sende seviyorsun çocukta ne bırak ya al baldızını sahiplenin felann dedi espirisne kv kraları bağlamış görsen ki kocam veremli ölüyor.
Bende ilgili onlardan çektim tam da hak ettikleri gibi
ederinden fazla değer soytarıyı kral eder 🙃

Bak bu canımı sıkanın canını sıkarım lafını çok seviyorum tırnaklarımızı göstermeye başladık hepimiz galiba ama biraz kendimizi yıprattıktan sonra yaptık ama olsun zararın neresinden dönsek kardır tabiki
Geçmiş tozdur üfle gitsin hele birde bebişimiz olunca pırrrr kimse tutamaz bizi.

Ben bunları kendi ailem için diyorum valla 😏
Tabi kim kötülük yapıyorsa beter olsun ama Allah razı olsun ben eşimin ailesinden bir kötülük görmedim kayınvalidem bu dönemde bana hep destek oldu hakkını yiyemem
Canım senin annen üvey olunca sahiplenme durumun yok babanla da hangi sürecini konuşacaksın
şükür ki kv sahip çıkmış seni desteklemiş
bizimkilerin cebinden para çıkacak diye opudan 1 de çıktım akşam 8de aradılar heeee naptınız diye sanki temizlik yapıyoruz sonra ara demişiz de o davranış
para ödeme işleri bitti sonra bize gelmeye başladılar naptınız ay hiç kilo almamışsın ay çok güzelsin bilmem neler.

Ya Rabbimden geleni niye saklıyoruz allahım o kadar cahiller ki sağlık ya bu bizimde kimse bilmiyor maalesef ben rencide olmasın bakımından çarşaf çarşaf açmadım benim kendi annem bile dedi ki eşime olsun oğlum sağlığın olsun siz çocuğunuz olsun diye mi evlendiniz eşinde seni seviyor sende seviyorsun çocukta ne bırak ya al baldızını sahiplenin felann dedi espirisne kv kraları bağlamış görsen ki kocam veremli ölüyor.
Bende ilgili onlardan çektim tam da hak ettikleri gibi
ederinden fazla değer soytarıyı kral eder 🙃
Yaşlarından dolayı mı artık bilmiyorum yaşlandıkça insanlar çocuklaşır derler ya boş konuşmayı doğru konuşuyoruz sanıyorlar karşıdakini ne kadar üzdüklerinin farkına bile varmıyorlar

Canım senin annen üvey olunca sahiplenme durumun yok babanla da hangi sürecini konuşacaksın
şükür ki kv sahip çıkmış seni desteklemiş
bizimkilerin cebinden para çıkacak diye opudan 1 de çıktım akşam 8de aradılar heeee naptınız diye sanki temizlik yapıyoruz sonra ara demişiz de o davranış
para ödeme işleri bitti sonra bize gelmeye başladılar naptınız ay hiç kilo almamışsın ay çok güzelsin bilmem neler.
Böyle insanları hiç sevmiyorum sahtekar insandan birşey beklemiyceksin Allah onların şerrinden korusun

Yaşlarından dolayı mı artık bilmiyorum yaşlandıkça insanlar çocuklaşır derler ya boş konuşmayı doğru konuşuyoruz sanıyorlar karşıdakini ne kadar üzdüklerinin farkına bile varmıyorlar
Yok valla işlerine gelince bülbül kesiliyorlar .
Kime ne yedirirse.

Böyle insanları hiç sevmiyorum sahtekar insandan birşey beklemiyceksin Allah onların şerrinden korusun
Amin canım benim benimde babam üveydi Allah bin kat razı olsun 2 yaşımda sahiplendi beni mekanı cennet olsun
Benim Babamın cebinde 10 tl olurdu önc benim eksiğimi alırdı okula giderken çocukken ezik kalmasın arkadşlarına diye
sonra eve ekmek alır gelirdi.
Ama bakıyorum pedere parasını yemek nasip olmuyor adama oda ayrı da kefeni cepli onun.
Neyse bir şey demiyorum bütün günahlarını üstüme aldım.

Yok valla işlerine gelince bülbül kesiliyorlar .
Kime ne yedirirse.
Benim kvnin kulakları ağır işitiyor bir de. yanında konuş seni duymaz ama diğer odada kendi kendine söylen onun hakkında hepsini duyar ne dedin anlamadım der bide. işlerine geldiği gibi davranıyorlar konuşuyorlar

Benim kvnin kulakları ağır işitiyor bir de. yanında konuş seni duymaz ama diğer odada kendi kendine söylen onun hakkında hepsini duyar ne dedin anlamadım der bide. işlerine geldiği gibi davranıyorlar konuşuyorlar
Sende bağıra bağıra konuş yanında 🙃

Amin canım benim benimde babam üveydi Allah bin kat razı olsun 2 yaşımda sahiplendi beni mekanı cennet olsun
Benim Babamın cebinde 10 tl olurdu önc benim eksiğimi alırdı okula giderken çocukken ezik kalmasın arkadşlarına diye
sonra eve ekmek alır gelirdi.
Ama bakıyorum pedere parasını yemek nasip olmuyor adama oda ayrı da kefeni cepli onun.
Neyse bir şey demiyorum bütün günahlarını üstüme aldım.
İnsan kaderindekini yaşıyor sıkma canını kocanla mutlusan kapat kapını, kapat kulaklarını duyma görme hiçbişey onlardan hayır yoksa bekleme bişey insan beklentiye girince daha çok üzülüyor

Amin inşallah ya bu 9. Gün şimdi sıcak su torbası koyucam karnıma belki işe yarar
İnşallah canım biz çok kafaya taktık neden neden falan ama hiç banamısın demedi sonra kendi yine zamansız geldi her adetim gibi çay falan deneyen arkadaşlar vardi nette masaj falan varmış çok faydasını gören olmuş bak istersen sende

Back