- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.861
Yaş 26 ilk deneme . Tarih belli değil adette gidicem inşallah ama bu ay olacak sanırımYaşınız denemeniz embriyo transfer gününüz belli mi acaba ?tarih olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 26 ilk deneme . Tarih belli değil adette gidicem inşallah ama bu ay olacak sanırımYaşınız denemeniz embriyo transfer gününüz belli mi acaba ?tarih olarak
Cnm ilk degerım dusuk çıktı kesın net cumartesi günü belli olucak ama su an pozıtıfG Gulen yuzum ablacımmm senin sonucun belli olmadı mı 26 kasım da transfer yazmışım sana yeni fark ettim valla sende hiç yazmadım nasılsın durumun nasıl
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç çıktı değeriniz kaçıncı gün embriyosuyduCnm ilk degerım dusuk çıktı kesın net cumartesi günü belli olucak ama su an pozıtıf
5.gun embrıyosu ıkı taneydı 8.gun 45 10.gun 77 12.gun 153 çıktı 4 gun sonra tekrar test istedılerAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç çıktı değeriniz kaçıncı gün embriyosuydu
Gözünüz aydın darısı da bizlere.5.gun embrıyosu ıkı taneydı 8.gun 45 10.gun 77 12.gun 153 çıktı 4 gun sonra tekrar test istedıler
Amin cnm rabbım hıc bır kadının kucagını boş bırakmasın anneligi tattırsınGözünüz aydın darısı da bizlere.
Allah'ım kucağına bağışlasın inşallahCnm ilk degerım dusuk çıktı kesın net cumartesi günü belli olucak ama su an pozıtıf
Evet benim de sürekli aklımda valla IlayumutIlayumut nasıl oldun canım doktorun ne diyor lekelenmen durdu mu
Ayyyy maşallah maşallah5.gun embrıyosu ıkı taneydı 8.gun 45 10.gun 77 12.gun 153 çıktı 4 gun sonra tekrar test istedıler
Allah'ım hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah bu güzel duyguyuGözünüz aydın darısı da bizlere.
Amin amin çok aminAmin cnm rabbım hıc bır kadının kucagını boş bırakmasın anneligi tattırsın
çok çok amin canım isteyen hak eden bütün kadına tattırsın inşallah o inanılmaz mucizeyi bizlerde yaşayalımAmin cnm rabbım hıc bır kadının kucagını boş bırakmasın anneligi tattırsın
Ah ah bu adet gecikmeleri neler çektik bundan bu ay bu topikte. Genel olarak 6 gün gecikmeyle adet gördük canım biran önce gelirde sende başlarsın inşallah. Ben sürekli sıcak su torbası koydum karnıma ama kafaya taktığımızdan gecikme yaşadık hepimiz zaten ferah tut içini gelecek nasılsaArkadaşlar merhaba benim bu ay transferim olcak bir sorun olmazsa ama ilk önce adet olmam lazım tarlusal içtim bugün 9.gün hala olamadım adet ne yapmam lazım kafaya taktığımdan mı olmuyor bilemedim ki
Toplamda 2aylık bir süreç taze tranfer olursa 1 ay Allah yardımcınız olsun tabi hiç bir sıkıntı çıkmazsa bazı sebeplerden uzayabilirMerhaba bayanlar bende 1 yıli aşkın korunmuyorum ama sebepsiz yere hamile kalamiyorum. Eşim ve bende sıkıntı yok 1 tane 3.5 yaşında kızım var kendiliğinden oldu.. şimdi tüp Bebek yaptırmayı düşünüyorum yaş 36.. bu süreçte biraz bilgilenmek istiyorum. Şubat tatilinde denk gelirse memlekette yaptıracağım 2 hafta gibi bir zamanım var. İğnelerin kullanımı, yumurta toplama transfer bunlar ne kadar sürüyor?
Ay zaten 1.5 aydır bekliyorum o kadar zor ki beklemek sabırsız bir insan olarak sınanmadığım sabretmek zorunda kalmadığım hiçbirşey yokAh ah bu adet gecikmeleri neler çektik bundan bu ay bu topikte. Genel olarak 6 gün gecikmeyle adet gördük canım biran önce gelirde sende başlarsın inşallah. Ben sürekli sıcak su torbası koydum karnıma ama kafaya taktığımızdan gecikme yaşadık hepimiz zaten ferah tut içini gelecek nasılsa
Merhaba canım hoş geldin Allah kızına uzun sağlıklı ömür ve bir kardeş nasip etsin inşallah. Tedavi taze transfer olursa bir ay dondurulmuş transfer en az 2 ay sürüyor canım 2 hafta yeterli değil yani nerde yaptırmayı düşünüyorsun tedaviyiMerhaba bayanlar bende 1 yıli aşkın korunmuyorum ama sebepsiz yere hamile kalamiyorum. Eşim ve bende sıkıntı yok 1 tane 3.5 yaşında kızım var kendiliğinden oldu.. şimdi tüp Bebek yaptırmayı düşünüyorum yaş 36.. bu süreçte biraz bilgilenmek istiyorum. Şubat tatilinde denk gelirse memlekette yaptıracağım 2 hafta gibi bir zamanım var. İğnelerin kullanımı, yumurta toplama transfer bunlar ne kadar sürüyor?
Malesef sabretmek dayanmak zorunda kaldığımız çok zamanlarımız oldu hepimizin eminim. son dönemeci dönüyoruz artık daha çok sabırlı olmamız gereken döneme giriyoruz Allah hepimize güç kuvvet versin inşallahAy zaten 1.5 aydır bekliyorum o kadar zor ki beklemek sabırsız bir insan olarak sınanmadığım sabretmek zorunda kalmadığım hiçbirşey yok
Amin inşallah sonu mutlu bitsin de ben sabretmeye razıyım sabrımızın sonu güzel olur inşallahMalesef sabretmek dayanmak zorunda kaldığımız çok zamanlarımız oldu hepimizin eminim. son dönemeci dönüyoruz artık daha çok sabırlı olmamız gereken döneme giriyoruz Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah
Kaç embriyon var canım kaçıncı gün embriyosuAmin inşallah sonu mutlu bitsin de ben sabretmeye razıyım sabrımızın sonu güzel olur inşallah