2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Valla 3 yıla yakındır denediğim ve sonuç alamayınca bu yola başvurduğum için cinsiyet ayrımına hiç giremedim açıkcası sağlıkla gelsin diyorum.
Ama bende oğlancı analardanım galiba benim içimden erkek geçiyor hem adı bile hazır , ama hani kız olmasın 4 erkek olup kız olana kadar devam gibi olayım yok tabiki benim kalbimden erkek geçiyor eşimde kız istiyor mesela.
İkiz olsa biri kız biri erkek süper olurdu

İşe başlamadan çay kahve içmeyi düşünüyor
Gel canım beklerim her zaman açık adres yazarım .
Ben türk kahvesi içmeden duramam ki nere olursa olsun
Canimmm günaydın yürüyüş önemli
Bu arada yanlış yazılmış benim transfer tarihim13 Aralık ta olacak nasipse 15 Aralık değil.
Birde embriyom da 6. Gün embriyosu
Hemen bakıyorum
İnşallah 2021 nin son trenine bineriz hepimiz bebişlerimizle
Allah'ım sabah sabah amin amin amin inşallah
Bende hayırlısı derim ama eşimde bende kızcıyız sanırım anneme çok düşkünüm çok da seviyorum bu kadar zaman sonra olursa onun bana benimde ona o kadar çok anlatacak yaşantıralım var ki hayırsıyla olurda inşallah bugünler su gibi gelip geçer
Kızz naptın 2 günaydın cakasları atıp geri mi yattın.
Yürüyüş müş rüyanda yürüyon galiba
Yok kız ne uyuması evdeyim yürüyüş yaptım geldim sil süpür yapıcam öğlende eşim mezarlığa götürücek yarın cuma ya hemde annem ve kendim için hastaneye gidicez bugün gitmek istedim arada bakıyorum ama

KIZLAR BU PROGESTANI KULLANIYORUZ YA GEBELIK BELIRTISI YAŞATIYOR DİMİ SİZDEDE OLUYODUR AYYY SEVINEMIYORUM BE :)))
Ben kullanmıyorum canım daha transfer olmadım.
Ama 2 gün iğne kullandım bana mutluluktan çok acı verdi .
Kalçama kamyon çarpmış gibi ağrısı vardı ayağımı kaldıramamıştım.

Kız kimin mezarına gideceksiniz :-( hangi mezarlık
Benimde babamın da hasdal da kabristanı CANIM BABAM

Ben kullanmıyorum canım daha transfer olmadım.
Ama 2 gün iğne kullandım bana mutluluktan çok acı verdi .
Kalçama kamyon çarpmış gibi ağrısı vardı ayağımı kaldıramamıştım.
İnşallah bize iğne vermezler okudukca korkuyorum yaaa
Kız kimin mezarına gideceksiniz :-( hangi mezarlık
Benimde babamın da hasdal da kabristanı CANIM BABAM
Ebrar alya'mın kabrine gülüm Rabbim senin babanın da kabrini nur mekanını cennet etsin inşallah onlar artık hep bizim duamız da kalbimizde

İnşallah bize iğne vermezler okudukca korkuyorum yaaa

Ebrar alya'mın kabrine gülüm Rabbim senin babanın da kabrini nur mekanını cennet etsin inşallah onlar artık hep bizim duamız da kalbimizde
Amin canım benim Ebrar Alya nereye defnedildi yeriniz var mıydı yoksa vefat edince mi aldınız.
Evet babacığım hep güzel ferah bir yerde oturmak isterdi hep kağıthane tarafı olsun isterdi işte ahiretteki evi kağıthane oldu bazen ettiiğimiz dualar da kabul olmuyor diye üzülmemek lazım nasip oldu işte .

Benim de hep gönlümden kız geçiyor ama ben de yıllaaar önce, baya çocuk yaştayken rüya görmüştüm aşırı gerçekçiydi. Bir oğlan çocuk doğuruyordum açık kumral, hafif renkli gözlü. Kucağıma veriyorlardı susuyordu bebek daha sonraları kız bebeğe hamile olduğumu da görmüştüm ama esas çocuk denemelerine başladığımdan beri çok anlamlı rüyalar görmüyorum.

Benim de ilk rüyamdan ötürü erkek olacakmış gibi geliyor bana hep eman kısmetse hayırlısı ile doğup büyüsünler ve sağlıklı olsunlar da, gerçekten cinsiyet çok da mühim değil sanırım.

Bende de kız ismi hazır sayılır. Erkeğe hiç isim bulamıyorum ya ikiz hiç aklıma gelmezdi transferi iki tane yapınca, anneler de hep ikiz olur belki diyip durunca bir önerim oldu ama beğenilmedi sanırım.

KIZLAR BU PROGESTANI KULLANIYORUZ YA GEBELIK BELIRTISI YAŞATIYOR DİMİ SİZDEDE OLUYODUR AYYY SEVINEMIYORUM BE :)))
Evet, bende mesela çok uyku ve göğüste hassasiyet yaptı progestan. İlaç kullanmasam kesin hamileliğe yorardım uyku meselesinden ötürü. Ama o etkisi bile azaldı vücudum alıştı galiba yan etki bile kalmadı

Ne önerin olmuştu orayı atlamışım ben

Ne önerin olmuştu orayı atlamışım ben
Evde transfer sonrası isim konuşurken annemle eşime ikiz olur da bir kız bir erkek olursa Uzay ve Umay koyalım hem uyumlu demiştim beğenmediler ikisini de

Kız için aslında başka başka isimler geliyor aklıma ama önce bir hamile kalayım da

Arnavutköy yolu üzerinde canım yakın bize günlük bile gidip geline bilir bi arabaya bakar Allah'tan uzakta olmasını biz istemedik oraya en yakın dediler defnettik

Hepimiz kızdan yanayız galiba ama bu kadar zahmete girip savaş edince kız erkek fark etmez diye bakıyoruz hepimiz galiba. Ben de kızım olsun çok istiyorum ama erkek evladım olacak gibi hissediyorum hep rüyalarım da da hep erkek çocuk görüyorum. Hatta en son tedaviye başladığım günlerde o kadar gerçekçi bir rüya gördüm ki uyandığım da çocuğu aradım nerde diye o kadar inanmışım rüyaya
Ben 2016 da kendiliğimden hamile kalmıştım üstelik ikizdi düşük yaptım isimlerini bile bulmuştum bir kız bir erkekti Güneş ve Ateş demiştim ama onlar beni yaktı gitti yüzlerini göremedim kokularını duyamadım. Şimdi hayırlısı artık tek çift ya da kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…